כיריים כיריים בפינת המטבח (חיבור בין שטחי השיש)

• פותח הנושא mirih
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אשמח לשמוע המלצות, מעלות וחסרונות.
האם זה נגיש?
לא מסובך לניקוי?
חוסך מקום?
כמה זה כדאי?

תודה!!!

• הוסף לסימניות
אני עוסקת במיוחד בעיצוב מטבחים, ומנסיון רב:
כיריים בפינה זה לא מומלץ בכלל .- במיוחד לא בפינה קטומה.
א. גונב שטח שיש משני הצדדים.
ב. האחסון מלמטה לוקח עוד 25 ס"מ מכל צד של השיש, (כמובן תלוי בתכנון הסופי והמדויק)
שבמקום לנצל את זה למגירות בגישה נוחה זה גונב את השטח לפינה לא שימושית.
ג. מבחינת נקיון, לקחת בחשבון שנוצר לך משולש מאחור שקשה להגיע אליו.
ממליצה להתייעץ עם מעצבת ולמצוא לזה מיקום נכון יותר במרחב המטבח,
שינצל את השטח בצורה נכונה ושהגישה אליו תהיה הכי נוחה ובטיחותית.
בעבודה עם לקוחות רבים ראיתי שבהתחלה הם לא מבינים את המשמעות
אבל ברגע שמצאנו לזה מקום טוב , הם אהבו הרבה יותר את התוצאה.

• הוסף לסימניות
חשבתי על נושא הניקיון אך מחפשת לקבל בשטח קטן כמה שיותר שטח שיש.
תודה!

• הוסף לסימניות
לי יש כיריים בפינה - רק לחלבי, כיריים ''דומינו'' של 2 להבות.
הם מוקמו שם מחוסר בררה.
זה בהחלט לא נוח, לא נגיש מספיק. בשביל לערבב תבשיל בסיר גבוה שעומד על הלהבה האחורית אני צריכה שרפרף.
דווקא מבחינת הנקיון אין לי בעיה, גם לא מאחורי הכיריים, אבל שוב כפי שציינתי אלו כיריים קטנות.

• הוסף לסימניות
אצלי הכיריים על פינה ובאמת קצת פחות נגיש המשולש מאחורה אך לא כזה הסטרי

גם אצלי נמצאות בין החלבי לבשרי
יש פינה שלא מנוצלת אבל ממש לא מורגש.
לדעתי ממש מיקום נוח!

(אם תרצי אשלח לך תמונה)

• הוסף לסימניות
אצלי גם פינתי,
מאד נוח,
והמשולש מאחור - בכל מקרה היה קיים ומרוחק מעט,

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• כיריים.jpg
    כיריים.jpg
    KB 111.4 · צפיות: 114
  • הוסף לסימניות
השיש הוא 60 ס"מ?
המשולש מאחורה לא נראה כ"כ רחוק, מה גם שפחות נופל מאחורה דברים...
אשמח לעוד המלצות.
תודה!

• הוסף לסימניות
לי יש כיריים בפינה - רק לחלבי, כיריים ''דומינו'' של 2 להבות.
הם מוקמו שם מחוסר בררה.
זה בהחלט לא נוח, לא נגיש מספיק. בשביל לערבב תבשיל בסיר גבוה שעומד על הלהבה האחורית אני צריכה שרפרף.
דווקא מבחינת הנקיון אין לי בעיה, גם לא מאחורי הכיריים, אבל שוב כפי שציינתי אלו כיריים קטנות.
@חני גרינשטיין אנחנו מאד רוצים לעשות עכשיו, דומינו אינדוקציה לחלבי, בפינה המשולשת איך ממוקמים שלך? במקביל לקיר? במאונך לו? או בקו עקום כמו של הארבע מהתמונה?
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
  • תודה
Reactions: uli

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה