כיריים כיריים גז- המלצות ודיס

• הוסף לסימניות
מצד הגודל?
כן, גודל סטנדרט בילד אין.

• הוסף לסימניות
את מחפשת המלצות על חברות? או בכללי אם ממליצים על כיריים גז??

• הוסף לסימניות
כיריים גז אין הבדל בין החברות, הכל אותו טכניקה. אין עניין להשקיע ב'בוש' כשמדובר בגז.
זכוכית יותר יפה אך אם משתמשים עם בלעך בשבת הוא פחות מומלץ.

• הוסף לסימניות
פעם (לא בשבת) הנחתי בלעך והדלקתי כמה אישים גדולים מתחתיו והזכוכית התפוצצה מחום!
באש אחד רגיל זה לא היה קורה, ובכל זאת.
זה די מלחיץ
ואם ארצה להשאיר 2 להבות דולקות?

• הוסף לסימניות
לנו יש זכוכית, של חברה מעולה.
המוכר אמר לנו לא לשים בלעך כי זה עלול להתפוצץ.
בכל מקרה, לא ממליצה על כיריים זכוכית, החצובות ממש קשות עד בלתי אפשריות לניקוי, והן נשארות עם כתמים.
והמשטח עצמו מבריק ורואים כל פיפס קטן של לכלוך, וגם יכול להיות שריטות.

• הוסף לסימניות
לנו יש זכוכית, של חברה מעולה.
המוכר אמר לנו לא לשים בלעך כי זה עלול להתפוצץ.
בכל מקרה, לא ממליצה על כיריים זכוכית, החצובות ממש קשות עד בלתי אפשריות לניקוי, והן נשארות עם כתמים.
והמשטח עצמו מבריק ורואים כל פיפס קטן של לכלוך, וגם יכול להיות שריטות.
זכוכית שחורה?

• הוסף לסימניות
לי יש זכוכית שחורה. מרוצה מהזכוכית אבל לא מהדגם הספציפי שלי - החצובות לא יושבות יציב מספיק על המשטח,
והן גם עשויות מחומר מעט חלקלק - הסיר יכול קצת להחליק עליהן. ממש מסוכן.

• הוסף לסימניות
לי יש זכוכית שחורה. מרוצה מהזכוכית אבל לא מהדגם הספציפי שלי - החצובות לא יושבות יציב מספיק על המשטח,
והן גם עשויות מחומר מעט חלקלק - הסיר יכול קצת להחליק עליהן. ממש מסוכן.
איזו חברה? (עדיף בפרטי)

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
יש עוד המלצות לחברות מוצלחות\ לזכוכית או לא?

• הוסף לסימניות
מתעניינת לקנות כיריים גז בגדל סטנדרט זכוכית שחורה. אשמח ללש
יש עוד המלצות לחברות מוצלחות\ לזכוכית או לא?
שלום
רציתי לשאול האם אתם יכולים לתת לי המלצה על כיריים זכוכית שחורה ואיפה קניתם?
תודה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה