כיריים כיריים גז - מה מומלץ

• הוסף לסימניות
האם הכירה [גז] שהובאה כאן בשרשור עדיין מומלצת?
אשמח לכל מידע בנושא.

• הוסף לסימניות
ממליצה על הצבע הלבן?
או עדיף ללכת על שחור??

• הוסף לסימניות
מקפיצה-
מחפשת המלצה על כיריים נירוסטה 5 להבות.
שלא נסתמות מהר. שקלות לניקוי, שהחצובות לא זזות. שיש מקום לסירים גדולים ביחד...
יש לי משהו ענתיקה שאני מרוצה מאד, אבל התחיל דליפת גז מהטורבו אז זה מסוכן... וכבר לא מייצרים אותו לצערי...

• הוסף לסימניות
אני הולכת לקנות כיריים גז, יש המלצה על חברה או דגם מסוים ?
חשוב לי מחיר סביר,קל לניקיון,ואפשרות להניח עליו פלטת שבת
אשמח לתגובות מניסיון.
אשמח לדעת לגבי הכיריים האם כיום אתם מניחים את הפלטה מעל הכיריים מזכוכית ללא חשש אני מתכווון לשאול האם זה בטיחוטי החום של הפלטה על הזכוכית שלא תתפוצץ. פשוט אנחנו צריכים לקנות כעת לפסח וממש מסתפקים האם לקנות זכוכית או לא.

• הוסף לסימניות
אשמח לדעת לגבי הכיריים האם כיום אתם מניחים את הפלטה מעל הכיריים מזכוכית ללא חשש אני מתכווון לשאול האם זה בטיחוטי החום של הפלטה על הזכוכית שלא תתפוצץ. פשוט אנחנו צריכים לקנות כעת לפסח וממש מסתפקים האם לקנות זכוכית או לא.
קנינו כיריים פשוטות של אלקטרה ב 500 שח , אנחנו מניחים פלטה על החצובות.
בינתיים הזכוכית שלמה כבר כמה שנים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה