כיריים כיריים גז מזכוכית+ פלטה בלעך- יש לכם?

• הוסף לסימניות
זה מה שקיבלתי המלצה ואני ממש רוצה לקנות אבל זה לא הכי זול באזור1800 בגלל זה מפחדת לקחת סיכון...
זה עם הניקוי הקל, מתחת למבערים יש כמין קערה קטנה שקל לנקות...?
אמרו לנו שזה עם הניקוי הפחות קל ואם אני לא טועה עלה באזור 1200
עם בוערים כפולים

• הוסף לסימניות
לנו יש כיריים זכוכית 5 להבות של סול, לא משהו מבחינת קלות הניקיון
אנחנו שמים בלעך הכי קטן שאפשר (חתכנו אותו) את הדגים למשל אופים בתנור, ומשאירים בתנור הסגור, עם מספיק רוטב, שלא יתייבש, נשאר חם (אולי לא לוהט אבל מספיק בשבילנו)
בינתיים ככה מעל שנה ולא התפוצץ
האמת לא מאוד יכאב הלב אם יתפוצץ (אולי הכיס כן...) כי אז נעבור לאינדוקציה וחסל סדר ניקיון מעצבן של כיריים;)

• הוסף לסימניות
אנחנו שמים בלעך כבר 5 שנים על כיריים זכוכית וב"ה לא קרה כלום אבל אני משאירה רק להבה אחת דלוקה תמיד ולאוכל של ליל שבת נריות.
הנקיון של הזכוכית הוא בקלות אבל באזור של הלהבות הנקיון הוא לא משהו.

• הוסף לסימניות
אנחנו שמים בלעך כבר 5 שנים על כיריים זכוכית וב"ה לא קרה כלום אבל אני משאירה רק להבה אחת דלוקה תמיד ולאוכל של ליל שבת נריות.
איזה חברה?

• הוסף לסימניות
אין לי מידע על בלעך
אם את מעונינת יש לי למכירה גז זכוכית לבנה של מדיה
מתנקה בקלות
היה בשימוש 2 פסחים

• הוסף לסימניות
מידאה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה