הרגלים בגובה של החצובה בכירה, הבלעך יושב גם על הכירה וגם על הרגליםלא מקבל בטן? או שוקע באמצע?
לא, איך אפשר?הרגליים קבועות?
בכל פלטה אם מניחים באמצע יכול לבעבע וזה תלוי גם בגודל של הסיר אם הסיר גדול מניחים עליו מגבות וככה זה מבעבעכל זה בשביל החמין/צולנט?
יש למישהו רעיון לפלטה חשמלית מספיק חמה כדי שהחמין יבעבע ממש כל השבת?
אשמח לחברה/דגם
איך בטוחים שזה יציב?לא, איך אפשר?
אני חושבת שבמקור זה רגלים של מיטה בכיוון ההפוך, כששמים את הכירה ביום שישי מניחים את הרגלים בארבע הצדדים ומעל זה את הבלעך
שאלתי בתמימות לגבי צולנט, כי אני מתמודדת עם הבעיה הזאת..כל זה בשביל החמין/צולנט?
אשמח לחברה/דגם
יש סיבה למה הכעס על התגובה שלי?איך בטוחים שזה יציב?
ואוו - תודה רבה!ניסיתי לצלם שיבינו איך זה עובד- מקווה שמובןצפה בקובץ המצורף 2005327צפה בקובץ המצורף 2005330צפה בקובץ המצורף 2005338![]()
הבלעך לא חושב להתהפך?
לא הבנתי, איך זה יתהפך ולא יהיה יציב?איך בטוחים שזה יציב?
הרעיון אצלינו הוא כדי לחסוך בגנרטור (וגם בשביל בישול בחגים) ופחות בשביל שהחמין יבעבע כי זה יכול לקרות גם בפלטה חשמלית- רק אין לי נסיון עם זהכל זה בשביל החמין/צולנט?
אשמח לחברה/דגם
סורי שאני מגיבה כאן פשוטשאלתי בתמימות לגבי צולנט, כי אני מתמודדת עם הבעיה הזאת..
לא התכוונתי חלילה לפגוע
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: תלמידים, ניק 147254, ששמעון ומשתמש 1 נוסף4 //