כיריים ליד כיור - כן או לא?

• הוסף לסימניות
מעצבות יקרות,
אשמח שתאירו את עיני...
במטבח שאנחנו מתכננים יצא לנו הכי הגיוני למקם את הכיריים צמוד לכיור (מדובר בתנור משולב עם כיריים). לא ראיתי שנהוג לעשות כך בדרך כלל... האם יש בזה חסרונות מהותיים או שסתם בדר"כ יותר נוח שיהיה שטח של שיש ביניהם?
תודה!

• הוסף לסימניות
לא שמים אש ומים ביחד או חשמל ומים ביחד

• הוסף לסימניות
אני מנחשת שזה לא תכנון של מעצבת...;)
יש דברים שלא עוברים....
ובנוסף, כפי שכבר אמרו לך, המשטח עבודה שנחשב למשטח הכי שימושי במטבח זה המשטח שבין הכירה לכיור.

• הוסף לסימניות
אני מנחשת שזה לא תכנון של מעצבת...;)
יש דברים שלא עוברים....
ובנוסף, כפי שכבר אמרו לך, המשטח עבודה שנחשב למשטח הכי שימושי במטבח זה המשטח שבין הכירה לכיור.
תודה רבה על התגובה.
את צודקת שזה לא תכנון של מעצבת. פשוט קנינו דירה עם מטבח חדש שתוכנן ע"י מעצבת והוא כל כך לא פרקטי לדעתי שאנחנו נאלצים לעצב אותו מחדש ואני מנסה להגיע לאיזושהי תכנית הגיונית בלי להכנס לחובות מטורפים :)
מצרפת תמונה של המטבח כמו שהוא עכשיו (רק השיש הקטנצ'יק מצד ימין ממשיך ישר עוד מטר כדלפק אכילה):
תכנית דירה.jpg

משטחי העבודה כאן ממש קטנים אז חשבתי למקם את הכירה צמוד לחלון ורציתי לדעת כמה בעייתי למקם צמוד אליה את הכיור כי זה יתן מקסימום שיש. בעקבות מה שכתבתם הפרדתי את הכיור מהכירה אבל אז שוב השיש הבשרי מאד קטן (מצרפת שרטוט). אני רוצה לציין שממש חשוב לי שיהיה גם שיש פרווה קטן ליד הכיור החלבי, שזה מסבך את העניינים :rolleyes:
אם יש לך (או למישהו אחר) הצעות/הארות אשמח מאד!
20230210_013430.jpg

• הוסף לסימניות
חשוב לכם השיש הפרווה?
הייתי מצמידה את הכיורים
את הכיור הבשרי שמה איפה השיש הפרווה
כל השאר נשאר
במטבח בכזה גודל השיש הפרווה הוא מותרות

• הוסף לסימניות
אני חושבת שהפתרון הנכון בכזה מטבח הוא הצמדת הכיורים.
1676191831675.png

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה