כירים בקו אפס על השיש

• הוסף לסימניות
מתעניינת עבור לקוחה שלי שטוענת שכאשר ממקמים כירים בקו אפס עם השיש
יש נזילות של המאכלים (עם קורה;)) לתוך הארון
נכון או לא?
לכן היא רוצה לשים אותם על מסגרת:(

מחכה לתגובות מהמנוסות.
תודה

• הוסף לסימניות
אם אוטמים טוב את התפר לא אמורה להיות בעיה.
כמו בכיור בהתקנה שטוחה, יש חיבור אבל הוא מבוצע היטב ולא גורר נזילות

• הוסף לסימניות
לכל כיריים יש מידות חיצוניות ומידות פנימיות-כאשר החציבה בשיש מבוצעת לפי המידה הפנימית והכיריים מותקנות עם מספיק לחץ על השיש -אין צורך באיטום ואין נזילות-מנסיון

• הוסף לסימניות
יש גבול עד כמה אפשר לאטום, בפרט שהכיריים אמורות להכנס ולצאת (לפסח למשל)
אני מראש מבקשת מהנגר לבנות ביחידה שמתחת (או שתים, אם הכיריים יושבות על 2 יחידות) מגרעת של 3 ס"מ - וזה גם החסרון היחיד שמהמגירות הנ"ל נגרעות 3 ס"מ בגובה. מבחי' החזית - אין הבדל.
הכיריים יושבות בתוך "נישה". כשמרימים את את הכיריים קל מאוד לנגב את פנים הנישה
שכמובן מחופה פורמייקה.

צריך לקחת בחשבון את עובי המשטח + עובי "הגג" של היחידות- ולחשב לפי גובה הכיריים.

• הוסף לסימניות
אני מראש מבקשת מהנגר לבנות ביחידה שמתחת (או שתים, אם הכיריים יושבות על 2 יחידות) מגרעת של 3 ס"מ - וזה גם החסרון היחיד שמהמגירות הנ"ל נגרעות 3 ס"מ בגובה. מבחי' החזית - אין הבדל.
לאינדוקציה זה לא מספיק צריך בשביל האוורור להשאיר פתוח.
לי אישית יש כיירים בקו 0-במקום אחד שהחיתוך השיש נעשה לפי מידות-פנים ולא זכור לי שהייתה נזילה. בכיריים אחרות שיש יותר מרווח יש נזילות,

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה