דרוש מידע כירים גז זכוכית- אפשר לצפות בנייר כסף?

• הוסף לסימניות
מי שיודע מנסיון- אשמח לתשובה במהירות.

• הוסף לסימניות
אין לי תשובה מנסיון אבל אני מתכננת השנה לצפות כיריים זכוכית בנייר כסף
ממה את חוששת?

• הוסף לסימניות
מישהו פעם אמר לי שאסור..כי זה גורם לחום גדול והזכוכית עלולה להתנפץ.

• הוסף לסימניות
לפי פסיקת הרב רבינוביץ (מרמת שלמה) זה מה שצריך לעשות עם כיריים כאלה לפסח.

קרובת משפחה אמרה לי שהיא שמה שכבה אחת של ניר כסף עבה, ומעל זה אחד דק ואותו היא מחליפה אם מתלכלך...

• הוסף לסימניות
התקשרתי לשרות של הכיריים ושאלתי כללית האם אפשר לכסות משטח זכוכית בנייר כסף- ואמרו לי שלא...
יש למישהו עוד מידע בענין?

• הוסף לסימניות
לי יש כיריים מזכוכית
מצפה אותם כל פסח בנייר כסף - העבה
הכיריים הפסחיות שלי לא נמאות באזור הזה כך שאין מקור חום באזור
לא הבנתי מה הבעיה

• הוסף לסימניות
הכוונה שהן תהיינה בשימוש-גם בפסח.

• הוסף לסימניות
אני מצפה כל שנה כיריים זכוכית עם נייר כסף עבה והכל בסדר.

• הוסף לסימניות
ואגב, תבררי עם הרב שלך עם זה מלכתחילה.
כי הרב שלי אמר לי (לא בזכוכית) שגם עם ראשים ורשתות חדשות זה לא מלכתחילה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה