כישרון מולד?

• הוסף לסימניות
יש לזה המשך, אחרי שגמרו את השיר, הוא המשיך לתופף ולתופף, מבסוט ממחיאות הכפיים--- עד שאבא שלו (?) הפריד אותו מהתופים...
אני חושבת שהאבא מתופף והאכיל אותו במקצבים מגיל אפס. רבוטה זה רבוטה...

• הוסף לסימניות
אני מתופף.

לא כזה כישרון...
המקצב לא מתאים בכלל ליצירה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קורג;1896230:
אני מתופף.

לא כזה כישרון...

גם אם לא מתאים, זה כישרון אדיר!
אני לא מבינה במוזיקה, ואני רואה שהבן אדם מתופף לפי הקצב, זה לבד מספיק כישרון!
ואיזה ביטחון....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קורג;1896230:
אני מתופף.

לא כזה כישרון...

בגיל שלו כבר היית מתופף?
נכון שהמקצב והמקצועיות ממש לא מתקרבים לשלמות, אבל עצם זה שילד כה קטן מתופף יחסית מדויק לקצב- זה בהחלט משהו נדיר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אלפא ביתא;1896915:
בגיל שלו כבר היית מתופף?
נכון שהמקצב והמקצועיות ממש לא מתקרבים לשלמות, אבל עצם זה שילד כה קטן מתופף יחסית מדויק לקצב- זה בהחלט משהו נדיר.

בהחלט.
יש הרבה כאלה, רק שלא כולם משוויצים אתם בהופעות וקונצרטים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קורג;1896230:
אני מתופף.

לא כזה כישרון...

אני מתופפת,

וזה כישרון לחלוטין.
הוא ביצע מעולה+ לגילו, אבא שלו אשם במקצב הלא מתאים---:rolleyes:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה