צילום אמנותי כיתה א שלום כניסה חובה!!!

• הוסף לסימניות
אחרי ההתלהבות שלכם מהסט של שבוע הספר
חשבתי לעצמי למה שלא לשתף שוב
טוב בואו נתחיל מהתחלה איך בכלל נוצר הסט הזה
אז גם השנה עשיתי צילומי כתה א לנסיכים מתוקים
את הצילומים עשיתי בחוץ בימים מרוכזים וגם את ביתי שעולה לא שילבתי באחד הימים מה רק ששחכתי שילדי צלמת זקוקים ליותר סבלנות
אז כמובן לכל הילדים יצאו תמונות נדירות!! ורק לביתי עד שצילמתי אוצה היא התבלגנה ולא שיתפה יותר מידי פעולה נגמר לה הסבלנות מלחכות
אז מצאתי את עצמי שאין לי תמונות בישבילה ולצאת לעוד יום כזה לא בא בחשבון אז אין בררה צריך לפתוח סטודיו
אבל איך נעשה את זה מעניין כי תמונות עם ספרים עשינו לה ותמונות עם לוח וכיסא כבר נדוש מפה לשם והרבה מחשבה יצא הסט הבא:
צפיה מהנה תנסו להסתכל על התמונות ולראות את הסיפור שהם מביעות
אני רק מבקשת לא לשלוח לי שאלות בפרטי איך ערכתי כי זה כמו ללמד את כל התורה על רגל אחת

קבצים מצורפים

• DSC_6790-Edit copy.jpg
    DSC_6790-Edit copy.jpg
    1.7 MB · צפיות: 309
  • DSC_6829-Edit.jpg
    DSC_6829-Edit.jpg
    2.4 MB · צפיות: 303
  • DSC_6848-Edit.jpg
    DSC_6848-Edit.jpg
    1.8 MB · צפיות: 298
  • הוסף לסימניות
אחרי ההתלהבות שלכם מהסט של שבוע הספר
חשבתי לעצמי למה שלא לשתף שוב
טוב בואו נתחיל מהתחלה איך בכלל נוצר הסט הזה
אז גם השנה עשיתי צילומי כתה א לנסיכים מתוקים
את הצילומים עשיתי בחוץ בימים מרוכזים וגם את ביתי שעולה לא שילבתי באחד הימים מה רק ששחכתי שילדי צלמת זקוקים ליותר סבלנות
אז כמובן לכל הילדים יצאו תמונות נדירות!! ורק לביתי עד שצילמתי אוצה היא התבלגנה ולא שיתפה יותר מידי פעולה נגמר לה הסבלנות מלחכות
אז מצאתי את עצמי שאין לי תמונות בישבילה ולצאת לעוד יום כזה לא בא בחשבון אז אין בררה צריך לפתוח סטודיו
אבל איך נעשה את זה מעניין כי תמונות עם ספרים עשינו לה ותמונות עם לוח וכיסא כבר נדוש מפה לשם והרבה מחשבה יצא הסט הבא:
צפיה מהנה תנסו להסתכל על התמונות ולראות את הסיפור שהם מביעות
אני רק מבקשת לא לשלוח לי שאלות בפרטי איך ערכתי כי זה כמו ללמד את כל התורה על רגל אחת
מדהים!!

העלית את התמונות בפורמט WEBP שלחיצה עליהם זה יורד מיד למחשב
תעלי שוב בגייפג

• הוסף לסימניות
תמונות מטריפות!!!
פשוט נדיררר

• הוסף לסימניות
וואו
איזה מהמם!
צבעים מטריפים ממש
אהבתי את הילדונת היא שיתפה פעולה מהמם!

• הוסף לסימניות
וואו
מהמם לגמרי!
התמונות קצת כהות (הפנים וכו')
רק שאי אפשר לשפוט כי זה נראה שזה על איכות נמוכה...
אולי תעלי אותם על איכות גבוהה
תמונות מהממות
ותאורה מטריפה

• הוסף לסימניות
וואו
מהמם לגמרי!
התמונות קצת כהות (הפנים וכו')
רק שאי אפשר לשפוט כי זה נראה שזה על איכות נמוכה...
אולי תעלי אותם על איכות גבוהה
תמונות מהממות
ותאורה מטריפה
העלתי שוב מקווה שעכשיו זה יעלה בסדר

• הוסף לסימניות
חסומלי

• הוסף לסימניות
סט משגע!! והתמונות מספרות !

• הוסף לסימניות
מטורףףףף
וואו העיבוד מדהים והרעיון והביצוע יפיפה

• הוסף לסימניות
מקסים!!
מוכשרת!

• הוסף לסימניות
אני ממש רוצה לראות
יש מישי שאולי יכולה לשלוח לי ? כי זה חסום לי

• הוסף לסימניות
נשמע מעניין מאד לראות, אבל זה חסוםםםם
יש מצב לשלוח לי בפרטי?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה