- הוסף לסימניות
להפך ברוב הסמינרים לומדים חומש בראשית בכיתה י"א (באלו שעושים חוצים)לא מדויק...
אני מלמדת נביא יהושוע שופטים ב-ט'
והן לומדות בראשית
אולי את מדברת על סמינר חסידי ששם אכן זה יכול להיות
אני מדברת על סמינרים של החינוע"צ
להפך ברוב הסמינרים לומדים חומש בראשית בכיתה י"א (באלו שעושים חוצים)לא מדויק...
אני מלמדת נביא יהושוע שופטים ב-ט'
והן לומדות בראשית
סמינר פרטי שעושים שם בגרותלהפך ברוב הסמינרים לומדים חומש בראשית בכיתה י"א (באלו שעושים חוצים)
אהה אני מתכוונת לסמינרים שעושים חוציםסמינר פרטי שעושים שם בגרות
לא חינוך עצמאי
ולא חסידי
מה עשיתם בסוף?אשמח לכל מידע בנושא תכניות לימודים בכיתה ט' בסמינרים.
אילו מקצועות קודש יש? מה לומדים בהם?
אילו מקצועות חול יש?
כמה שעות בשבוע מכל מקצוע?
יש הבדל בין סמינרים של החינוך העצמאי/מעיין החינוך התורני/פרטי-עמותה?
אולי @סמינר דוד תוכל לעזור????
אצלנו לא .. וברוב הסמינרים של החינוך העצמאי מתחילים מגמות בכיתה י' ולא בט'... הלוואי שהינו מתחילות בט'..בכיתה ט' גם מתחילים מגמות: גרפיקה/ חשבונאות/ משאבי אנוש.
אנחנו לומדות בראשית בכיתה ולמדנו בנ"ך ספר יונהלהפך ברוב הסמינרים לומדים חומש בראשית בכיתה י"א (באלו שעושים חוצים)
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים