כיתה ממוחשבת - דחוףףףףף

• הוסף לסימניות
מי מכם מכיר את התוכנות smart class
וכן smart board
המפעילות חדר מחשבים באופן שכל הכיתה רואה את המסך של המורה?
חשוב לי לדעת האם ההפעלה של התוכנה מסובכת או ידידותית
תודה על כל מידע בעניין :)

• הוסף לסימניות
קלה מאד מאד לתפעול.
אצלי היא היתה בגרסת האנגלית שלה, אבל מילים בסיסיות וקלות מאד.

• הוסף לסימניות
כמורה,
ראית על המסך שלך את המסכים של התלמידות?
היתה לך אפשרות להציג לכולן מסך של אחת התמידות?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bachrach;1146109:
כמורה,
ראית על המסך שלך את המסכים של התלמידות?
היתה לך אפשרות להציג לכולן מסך של אחת התמידות?

ודאי. לא רק להציג, היא יכולה לשדר לכולן...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שרה רבקה;1146113:
ודאי. לא רק להציג, היא יכולה לשדר לכולן...

גם לתלמידות היא קלה לתיפעול?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bachrach;1146114:

אין להם מה לעשות בה. השליטה היא במחשב מורה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bachrach;1146114:

התלמידות בעיקרון לא קשורות לתוכנה. הן צופות, או במקרה והן מתבקשות - הן עובדות ותוך כדי משודרות.
בעת השידור המחשבים שלהן משותקים, יש כמה לחצנים במקלדת שיש להן משמעות - כמו הצבעת תלמיד וכו', אבל אני אישית - לא נותנת את האפשרויות האלו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שרה רבקה;1146119:
הן צופות, או במקרה והן מתבקשות - הן עובדות ותוך כדי משודרות.
זה תלוי במורה או בהן?
זה דורש פקודה מסוימת?

• הוסף לסימניות
תלוי במורה בלבד. וזה פשוט פקודה פשוטה של 'שדר מסך תלמיד'

• הוסף לסימניות
תוכנה נוחה מאד לתפעול ומומלצת,
מאפשרת לשדר את המסך של המורה לכל הכיתה או לתלמידים נבחרים לפי בחירתך,
לצפות במחשבים של תלמידים ובמקרה הצורך 'להשתלט' על המחשב (כמו סיוע מרחוק)
ועוד שלל פונקציות נחמדות....

• הוסף לסימניות
יש לי אותה, החיסרון שלו ניתן לראות את המסכים בשעת פעילות בקטן אלא רק שנכנסים אחד אחד.
היתה לי תוכנה אחרת שבה כן ראו את המסכים בקטן לא זוכרת אותה.
לי יש את הגרסה בעברית, נוחה לתפעול, מאפשרת הצגת מחשב מורה, הצגת הודעה לתלמידים, שידור מסך תלמיד מסויים, השתלטות על מחשב מסויים, כיבוי כל המחשבים/חלקם ע"י מחשב מורה.
ניתן ל"עזור" לתמידות לצאת ממשחקים או תוכנות שנכנסו אליהן ללא רשות...
חסרונות:
יש דלאי קצר עד שהן רואות אותך, בעיקר כשאת מציגה תמונות מצגות וכדו', בעבודה זה פחות מורגש.
וכאשר משתלטים על מחשב תלמידה העכבר שלך איטי ומעצבן....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה