כללי כיתוב לדף בספר לגן

• פותח הנושא MV25
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
יש לי שטאנץ מוכן של ספרים שעיצבתי לגני ילדים עם 10-13 נושאים שבכל פעם אני מחליפה את התמונות בעיצוב
ומדפיסה עם למינציה וספירלה-בקיצור מוצר יפה ומיוחד
הפעם הגננת נתנה לי תמונות שאין לי עליהם נושא מוגדר ואין לי עליו כיתוב
יש מישהוא שיכול לעזור לי בכיתוב או כיוון לכיתוב
זה צריך להיות משהוא בנוסח כמו בדפים המצ"ב

קבצים מצורפים

• גן חיידר 1.jpg
    1.2 MB · צפיות: 8
  • גן חיידר 13.jpg
    1.5 MB · צפיות: 11
  • גן חיידר 16.jpg
    1.4 MB · צפיות: 9
  • הוסף לסימניות
לדף הזה חסר לי הכיתוב
ותודה לעוזרים והמסייעים

קבצים מצורפים

• גן חיידר 17.jpg
    1.5 MB · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות
"
חדר קטן, צר וחמים,
ועל הכירה אש;
שם הרבי את תלמידיו
מורה אלף-בית..."

זה מה שעלה לי לראש כשראיתי את התמונות, ובהנחה שההורים מכירים את השיר, זה יכול להתאים (עם מרכאות כמובן שיובן שזה ציטוט).​

• הוסף לסימניות
איזה רעיון!
אבל איפה יש את זה בעברית?
אני מכירה את זה רק באידיש

• הוסף לסימניות
יש גירסה עברית. זה תרגום של פסח קפלן.

• הוסף לסימניות
עבודה יפה.
בשביל הסקרנות: -האם את משנה לכל גננת שמזמינה את העיצוב והכיתוב, או שזה קבוע?
ובשביל ה"יכנע": כמה לוקחים על כזה דבר? (כמובן שאת לא חייבת לענות)

• הוסף לסימניות
מנסה את כוחי :

שעת לימוד היא חויה
א'-ב' פה לומדים
במתיקות טהורה
מצרפים אותיות, יוצרים מילים
שנזכה להיות תלמידי חכמים

אפשר לשפץ חופשי
זה משהו מהיר

• הוסף לסימניות
זה נראה מקסים ומרשים! יופי!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה