סופי??לא חוזרות כרגע.
כן.סופי??
לא מתקדם כרגע.ומה עם י"א י"ב מה מתקדם איתן?
אואה רוחי נשמע שיש לך מידע רציני....לא מדברים על כלום?לא מתקדם כרגע.
אני שמחה שאת מזהה,קטע לראות אותך בלי הפרופיל הכתום
אהה.... יודעת גם על התיכון או רק יסודי?אני שמחה שאת מזהה,
המידע שלי הוא פשוט מתוקף היותי מורה אני מקבלת עדכונים שוטפים.
אם יהיה לי מידע חדש אעדכן פה בל''נ.אהה.... יודעת גם על התיכון או רק יסודי?
תעדכני אותנו על כל פיפס...![]()
עוד לא סגור כלווום. מוקדם מלשמוח.שמועה ששמעתי ממשהי ששמעה ממשהי שעובדת במשרד החינוך
מחזירים את י"א י"ב בשבוע הבא או בשלישי או בראשון אח"כ
ברור שלא!!עוד לא סגור כלווום. מוקדם מלשמוח.
יפה לך שאת מקבלת עדכונים שוטפים.אני שמחה שאת מזהה,
המידע שלי הוא פשוט מתוקף היותי מורה אני מקבלת עדכונים שוטפים.
יפה לך שאת מקבלת עדכונים שוטפים.
אני מורה, ואצלנו לא מעדכנים לפני שיש החלטה סופית. (ויש גם בשיטה הזאת הגיון...)
תנו לנו להנות בינתיים מהאשליות. למה להרוס?עוד לא סגור כלווום. מוקדם מלשמוח.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים