כי הגיע עת רצון....

• הוסף לסימניות
אני משוגעת על הסטייל שלך.
נקי ומוקפד בטירוף.

• הוסף לסימניות
מושלם כמו שמתאים לך!!
וזה תמונה שעצרתי איתה בעיתון

• הוסף לסימניות
נחמי - משך לי את העין בכל עיתון.!!!
למה אין לך קרדיט? (עד שכבר הודפס בצבעים טובים)
ואהבתי שיש כאן כמה סגנונות לכל גיל ומטרה.

שיתקבלו התפילות.

• הוסף לסימניות
נחמי
כרגיל מושלם
לאחרונה ראיתי המון פרסומות עם צילומים שלך
זה פשוט מקפיץ..!

הצלחות

• הוסף לסימניות
מקסים. אבל למה אין קרדיט?

• הוסף לסימניות
מושלם!!!
חשיבה על כל פרט ופרט.

• הוסף לסימניות
מוקפד ויפה.

המוצרים מהממים!!!!!

• הוסף לסימניות
נחמי ראיתי בעיתון ואהבתי מאוד
כיף לראות שאת עומדת מאחורי זה.
ידעו במי לבחור, יצא מקצועי ומושלם!

• הוסף לסימניות
זה יפה
ובכל זאת בלי מילה של ביקורת אי אפשר..
מבחינת הקומפוזיציה, משהו בסידור (תרתי משמע), נראה לי דחוס מדי, חסר לי הרבה אוויר בין המחזורים, והתפוחים שהוספת מזכירים את האופנועים שנדחפים בין המכוניות בפקק.
זאת רק תחושה שלי, לא חייבים לקחת את זה כתורה מסיני.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה