כי הנה כחומר...

• הוסף לסימניות
צולם בתאורה טבעית...
הזכויות שמורות מאוד.. :)

קבצים מצורפים

• יוצר כדים 2.jpg
    1.1 MB · צפיות: 15
  • יוצר כדים.jpg
    1.1 MB · צפיות: 30
  • הוסף לסימניות
ממש ציור! אור ואוירה מיוחדים!
קומפוזיציה מצוינת.

• הוסף לסימניות
2 תמונות יפות מאוד

בקטנה- בגלל הקונטרסט החזק היה כדאי למדוד אור
בגבול שבין האור החזק שעל היד לחלק הכהה יותר בתמונה הראשונה
ואילו בשניה אותו הדבר בפנים באיזור המצח
מה שהיה נותן חשיפה טובה יותר של החלק הבהיר מאוד
והיה אומנם מחשיך קצת את שאר התמונה מה שהיה אפשר להבהיר ב PS
ואז לקבל תאורה טובה יותר של כל התמונה

בתמונה הראשונה לטעמי היה עדיף לא לחתוך את הקרוסלה משמאל
עוד טיפה וכולה הייתה בפנים ככה שלא ברור לי למה החיתוך הזה היה נחוץ

בגדול אהבתי !!
בהצלחה
מוטי :)

• הוסף לסימניות
תודה על התגובה המפורטת!
בקשר לקרוסלה, לצערי לא תפסתי בתמונה הזו את כולה, ויש לי עוד קצת ממנה, אבל היא יצאה קצת באלכסון אז חתכתי קצת את התמונה על מנת לישר....
(ככה זה כשמצלמים בטיולי משפחות...:rolleyes: )

• הוסף לסימניות
מדהים!! הראשונה במיוחד??

זה בעין יעל??

כי אני הסרטתי שם כיצד זה פועל כולל הסבר....
וזה מאד מעניין ויפה

• הוסף לסימניות
טובבב
יפה !!!

• הוסף לסימניות
מיוחד מאוד
משרה אוירה רגועה
ממש בא לי להיות שם....

• הוסף לסימניות
תמונות טובות מאוד ...
בראשונה התאורה המקסימה נותנת תלת ממדיות והבלטת הלכלוך בבגד, החיתוך אמיץ וטוב (אולי היה כדאי להכניס עין אחת, להדגיש את ההתכופפות).
השניה, שוב תאורה מושלמת וחשיפה טובה, כדאי לנסות לקרר טיפה. החיתוך לטעמי (!) הוא לא פה ולא פה, או עם כל הרגל ואז האויר למעלה מסתדר, או עד הברך ... צרפתי הצעה לחיתוך

צפה בקובץ המצורף 158522

שוב, בגדול תמונות ממש טובות. נושא רקע ותאורה שמתאימים בול בשילוב עם עין טובה ויכולת טכנית שיוצרים תמונה מקסימה :)

• הוסף לסימניות
תמונות מושלמות!!!!

• הוסף לסימניות
הראשונה יפהפיה! מיוחד מאוד

• הוסף לסימניות
נהדר, מזכיר לי תמונות של פעם,
ממש בא לצייר אותן...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה