שיתוף כי זה הרבי מילובאוויטש | פורטרט דיוקן Black&White

• הוסף לסימניות
אתמול בלילה, בין 00:00 ל1:00, פשוט ישבתי עם Sketchbook (אמיתי, לא התוכנה) בסלון. מול התמונה, עם עיפרון פשוט - אלה מהסוג הפחות גרוע, בצבעי שחור-כתום - מחק, מחדד. סקיצה מהירה, ירידה לפרטים, הצללה. לא מרוצה מהתוצאה, מוחק חצי, מצייר מחדש, וזו התוצאה. נחמד, בעיקר בגלל העובדה שתיקתקתי את זה מהר.
טוב, לא הייתי כל-כך צריך להשתמש בדמיון, ככה שזה הגיוני בסך הכל.
אם בא לכם שאני אצבע וישפר דיגיטלית, תגידו למטה :cool:.
הרבי מילובאוויטש.png

• הוסף לסימניות
קוראים לזה מטורף!!!
העדינים יגידו מדהים.
וגם אם אני ממש לא רוצה לפרגן, אז וואו.
קודם כל זה כישרון, דבר שני כיף שמישהו עוד משתמש בדפים ועפרונות.
(וכן, אני יודע שעכשיו מיליון אנשים יכתבו שגם הם משתמשים בזה, וכלם עדיין משתמשים בעפרונות, אז לכולכם, במידה ואתם מציגים תוצאות ברמה של מה שפה למעלה, מטורף, מדהים וואו.)

• הוסף לסימניות
וואו ואוו ועוד וואו.
אין מילים.

הדיוק, העדינות, החן והציור בעיפרון פשוט מפעירים עיניים וממלאים בהשראה נהדרת.

מדהים.

• הוסף לסימניות
דיי, דיי... תמשיכו! :love::sneaky:;)
מה אתה רוצה? שאני ישקר כדי שזה לא ישמע מפרגן מדי?
אז הנה. בגיל שבע ציירתי יותר טוב...
נו, באמת. בתור מישהו שלא צייר מאז החוג ציור בגיל 12, אבל חי בחדר בישיבה עם שלושה ציירים, כולל אחד שהתחתן והלך ללמוד אצל גדי פולק, אני אומר לך שזה מטורף.
וחוץ מזה, זה לא חוכמה. אני רוצה לראות אותך עושה גם את האימוג'ים בעצמך....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה