נכתב ע"י יונה יונה;1830194:כתום?
(זה צהוב בננה כהה)
נכתב ע"י רוחי ארלנגר;1830200:חרדל - חרדל!!
הימור מוטעה,אלה צבעים מקוריים . ותודהנכתב ע"י רותי ה;1830229:שילוב צבעים מהמם!!
אני דוקא מהמרת שעשית פה איזה עריכה סלקטיבית בענין הצבעים.
אבל למה זה משנה בדיוק הצבע העיקר היופי!
וזה יפה מאד!!!
תודהנכתב ע"י איכות;1830224:לא. זאת הטעייה מכוונת! אני אתבע אותך! זה לא כתום!
מה זה משנה... תמונה מיוחדת מלא טעם ויופי
נכתב ע"י RacheliM;1830055:ואחת כזו בכלל עושה טוב בלב....![]()
נכתב ע"י קריאייטיבית;1830302:ואני הייתי בטוחה שהתכוונת לשיער......
מותקקק , תמונה נהממת
וזה ממש בול התמונת פרופיל שלך......
איך, למען ד', את מניחה אותם באותה תנוחה בדיוק?
נכתב ע"י קראנצול;1830383:איזה כיף שאת עושה את זה בהפסקות....
ואני רואה שלא רק את אוהבת את הקפלי שומן האלו בגב
העיקר אני שמחה לראות אותה בכל מקום![]()
נכתב ע"י פרח אביב;1830332:יוווו!
זה מותק!
לא משנה הצבע...
הקפלים האלה של השומנים בגב...
והתמונות שלך....
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אוהבת אמנות, tovy, מ. ברא"י ועוד 29 משתמשים32 //