מידע שימושי כי ממנו - ליבי קליין. זהירות - יהיו כאן ספויילרים!

ספר מהממם!
גם אני דילגתי הרבה.... את על השיחות חסידות עם חנוך לא היה לי סבלנות לקרוא, אולי בפעם השנייה אחזור אליהן.
אגב-
בפרק האחרון מסופר שזהבי התארס עם קפלן כלשהי, אני אמורה לדעת מי היא? או שזו דמות חדשה?
והבחורה שאבריימי נפגש אתה- יודעים מי היא?
רק אני לא אחזתי ראש מתי אבריימי ניפגש עם בחורה????
באיזה עמודים זה??

יש למישהי להלוואות לי את הסדרה האחרונה בב"ב?
אשמח מאוד!

אני גם לא כל כך זוכרת...
אני רק זוכרת שהיא תמיד לא ראתה טוב, יש לה הרבה ילדים ובאחת הלידות היא 'ברחה' למחלקה של רפואת עיניים..
אאל"ט..
את צודקת בזה שפרומי לא ראתה טוב,
אבל מי ש'ברחה' זה בכלל סיפור אחר;
בעבודתו של יותם בתור רופא (נראה לי שהסיפור הזה בשמיים וארץ, מקביל לסיפור של סלע) היתה אישה שהיתה צריכה השתלת קרנית והיו לה 10 ילדים, משהו כזה ואז כשבדיוק נמצאה קרנית היא 'ברחה' ללדת... זה סיפור אחר מפרומי... לפרומי לא היתה השתלת קרנית או משהו כזה...
אני מקווה שצדקתי;)

בעבודתו של יותם בתור רופא (נראה לי שהסיפור הזה בשמיים וארץ, מקביל לסיפור של סלע) היתה אישה שהיתה צריכה השתלת קרנית והיו לה 10 ילדים, משהו כזה ואז כשבדיוק נמצאה קרנית היא 'ברחה' ללדת... זה סיפור אחר מפרומי... לפרומי לא היתה השתלת קרנית או משהו כזה...
אני מקווה שצדקתי;)
זה פרומי פשוט הפכתי את זה...

אני מקווה שצדקתי;)

זה בדיוק היא.
תעקבי אחרי השמות שלה, פרטי, משפחה, של בעלה, של הילדים.
פשוט אחרי כמה שנים וכמה ילדים.

ורק אני לא הבנתי לאן מוישי לקח את חוי בבני ברק באפילוג
כתוב תבינו לבד ...

וגם איזה כיף שרותי בהריון 😉

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה