כך בונים מפל ביתי מעל אקווריום-DIY

• פותח הנושא st g
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
מה בענין לעשות כזה מפל עם דגים במרפסת? איך גורמים שעופות ושלדגים לא ידוגו את הדגים?

• הוסף לסימניות
מה בענין לעשות כזה מפל עם דגים במרפסת? איך גורמים שעופות ושלדגים לא ידוגו את הדגים?
שלדגים!?!
למה שיגיעו לאמצע עיר מיושבת שלדגים? 🤔
בינתיים שלום לדגים שלנו, אפילו שהם נמצאים תחת כיפת השמים.
עופות השמים מגיעים לשתות מים מהמפל, ולא ראינו יריבות כלשהי ביניהם... 😏

• הוסף לסימניות
אני כל כך נהניתי אני רציתי מאוד לעשות קישוט לסוכות [זה קשור מאוד לסוכות בגלל ניסוך המים] אז קניתי בטמבור מלט למילוי חורים וזה לא הלך לי . מאוד אשמח אם תוכלו לפרט לי יותר איזה סוג מלט וכמה מים לשים אני רואה בתמונה שזה מאוד נוזלי אז איך הוא לא נסדק לכם. תודה רבה מראש

• הוסף לסימניות
זה עשוי ממלט רגיל ובאמת נסדק, הפתרון לזה שאחרי שמתייבש להרטיב את זה טיפה עם מים
לעשות עוד שכבה וגם אותה להרטיב.

• הוסף לסימניות
זה עשוי ממלט רגיל ובאמת נסדק, הפתרון לזה שאחרי שמתייבש להרטיב את זה טיפה עם מים
לעשות עוד שכבה וגם אותה להרטיב.
תודה רבה . כמה מים לשים , איזה גובה למרוח איזה שיכבה הרבה או ממש קצת לפי התמונה נראה שזה שיכבה דקה
ןאייך הקלקר מחזיק לכם כל כך חזק תודה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה