כך בערך זה אמור להראות על הקיר

• הוסף לסימניות
הדמי'ה לפי הזמנה מבוסס על הציורים האחרונים שהעליתי כאן וכאן
עבר עיבוד ושדרוג בגרסאות ובסגנונות שונים.
כל תמונה מחולקת לשלש, הגודל משתנה בהתאם להזמנה.
הערות/הארות/חו"ד חופשי ובשמחה...

קבצים מצורפים

• 1 copy.jpg
    KB 648.3 · צפיות: 19
  • 33.jpg
    KB 413.4 · צפיות: 36
  • canna-חלוקה.jpg
    KB 478.2 · צפיות: 36
  • canna22.jpg
    KB 557.9 · צפיות: 35
  • הוסף לסימניות
אוי כמה שהציורים שלך עושים טוב על הלב!
אפילו שכבר ראיתי אותם!
מפריעים לי שני דברים:
1. בציור הראשון החלק המרכזי מאד דחוס ומלא לעומת הצדדיים, אולי ענין של טעם,
2. אני חושבת שישדרג מאד אם תחתמי ידנית! זה נראה כל כך ידני (הציור) והחתימה הממוחשבת מורידה בעיני.

• הוסף לסימניות
מאוד אהבתי את הרעיון!!
ואני יותר מתומך בדעה של PR בקשר לחתימה

• הוסף לסימניות
נכון, החתימה הזו היא רק לכאן, אחרי הדפסה, בע"ה, החתימה תהיה ידנית על הקנבס עם מכחול וצבע שמן.
יבואו גם הבלטות בצבעי שמן ממש, זו מודה די חדשה...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י pr;893422:
אוי כמה שהציורים שלך עושים טוב על הלב!
אפילו שכבר ראיתי אותם!
מפריעים לי שני דברים:
1. בציור הראשון החלק המרכזי מאד דחוס ומלא לעומת הצדדיים, אולי ענין של טעם,
2. אני חושבת שישדרג מאד אם תחתמי ידנית! זה נראה כל כך ידני (הציור) והחתימה הממוחשבת מורידה בעיני.
נכון, אבל זה הציור וכשהחלקים קרובים אז מתייחסים יותר לשלם.
כמו שכתבתי קודם, יהיו גם תוספות של צבע ממש
ויכול להיות שאוסיף אלמנטים ומעט נוף גם בצדדים.
כאן זה רק הבסיס להדפסה.

• הוסף לסימניות
דוקא שמעעתי על השיטה הזאת כבר לפני 10 שנים

• הוסף לסימניות
כפי שאמרתי

עד לכאן מרגישים את הריח...זה כל כך טבעי עם כל כך הרבה גוונים. פשוט לקנאות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יפה_פה;893489:
דוקא שמעעתי על השיטה הזאת כבר לפני 10 שנים
אני ראיתי את הטכניקה הזאת על ציורים מודפסים לפני שנתיים-שלש שזה נחשב אז די חדש...
מה זה משנה העיקר שזה יצא אמנותי ויפה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה