כך מבשמים ארונות... וגם מעסיקים ילדים

• הוסף לסימניות
IMG_7686.JPG

לפתוח את הארון,
לחוש את הניחוח, הריח..
להיזכר בחוויה המשפחתית
ולהנות כל פעם מחדש!

מכינים את הדפים,
מייבשים,
מקפלים למעטפה....
מגרדים סבון,
מכניסים , סוגרים
והופ, לארון!

מוזמנות ליצור לכן חוויה משפחתית...

מקווה להעלות תמונות מהתהליך בהמשך
שאלות ופרטים נוספים- בשמחה !

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
מכינים את הדפים,
אפשר ל'החתים' את הדפים בכל צורה שהיא,
ניתן לעצב את הגליל עצמו לצורות שונות או להעזר החלקי משחקים

לאח שמתייבש מקפלים ומדביקים לצורת מעטפה,
ממלאים בפנים בסבון מוצק מגורד (חוויה בפני עצמה)
סוגרים ומדביקים,
מנקבים עם מנקב חורים חור,
סרט וחרוזים אם יש,
ולארון....
(אני קשרתי לצירים של הדלתות)

וזה עובד!

מעטפות למפיצי הריח.jpg

• הוסף לסימניות
וואו מושלם מחר בבוקר אני הולכת להלהיב וליצור חיוך בפנים המצוברחות של הקטנה גדולה שלי שהפסידה את האמא של שבת כי הגן נסגר

• הוסף לסימניות
פצצה של רעיון מכל הבחינות!!!

• הוסף לסימניות
נשמח לקבל פירוט איך גומרים לדף להיות עם ריח
מה שאני מבינה פה איך עושים את הדפים, אגב יש לי רעיון יותר פשוט.
אבל איזה ריח שמים בפנים?
הרעיון שלי לגבי הדף: אפשר לקנות בחנות של חד פעמי שקיות לבנות שהם מיועדות לפלאפל ולשוט לשים אותם

• הוסף לסימניות
נשמח לקבל פירוט איך גומרים לדף להיות עם ריח
מה שאני מבינה פה איך עושים את הדפים, אגב יש לי רעיון יותר פשוט.
אבל איזה ריח שמים בפנים?
הרעיון שלי לגבי הדף: אפשר לקנות בחנות של חד פעמי שקיות לבנות שהם מיועדות לפלאפל ולשוט לשים אותם
הרעיון הוא שיהיה תעסוקה... אל תחפשי להקל.. חחח

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה