קורונה כך מד"א נלחמים בקורונה...

• הוסף לסימניות
להלן תוכן שיחה עם מד"א שקבלתי מחבר לפני כמה דקות מתומללת מתוך הקלטת שיחות

מד"א: מד"א שלום מדברת ...

אני: שלום וברכה

רציתי להזמין בדיקת קורונה

מד"א: אני צריכה לשאול אותך כמה שאלות אפשר?

אני: כן

מד"א: אתה סובל מחום

אני:כן

מד"א: כמה החום ?

אני: 38.5

מד"א: כמה זמן כבר הנך סובל מחום?

אני: 3 ימים

מד"א: יש לך שיעול?

אני: כן, חזק מאד

מד"א: יש לך קושי נשימתי?

מד"א: יש לך עוד תסמינים?

אני: כן, אין לי טעם וריח בכלל

מד"א(שאלת המחץ): יש לך מידע ודאי שהיית בקרבת חולה קורונה מאומת ב-14 יום האחרונים

אני: לא

מד"א: א"כ אני לא יכולה לאשר לך בדיקה

אני: אבל יש לי את כל התסמינים שמראים שזה קורונה

מד"א :אני מצטערת אלו הנהלים

אני: בעצם את אומרת לי שאם אין לי ידע ודאי שהייתי בקרבת חולה קורונה מאומת ב14 יום האחרונים אז אני לא צריך להיבדק למרות שיש לי את כל התסמינים ???

מד"א: מצטערת אני לא יכולה לאשר לך בדיקה אם אתה לא יודע ...

אני: מה כן ניתן לעשות ?

מד"א: להתקשר לקופת חולים

מתקשר לקופת חולים הסרט חוזר ע"ע בשינויים עריכה קלים אלא שבסוף אני מקבל את המלצת השף (האחות במענה הקולי): תיקח אקמול ותנוח במיטה...

כך מונעים את התפשטות הנגיף...:(:(:(

נ. ב. בסופו של דבר בשילוב לחצים ופרוטקציות ולאחר 3 ימים מהשיחה דלעיל הושגה הבדיקה המיוחלת שכמובן יצאה חיובית...

• הוסף לסימניות
עצוב
אבל איך זה משנה את התמונה?
הבנתי שרק 300 חולים בבני ברק הסכימו להתפנות למלוניות
אז מה ההבדל בין החולים המאובחנים לשאינם?התוצאה החיובית?

• הוסף לסימניות

מד"א(שאלת המחץ): יש לך מידע ודאי שהיית בקרבת חולה קורונה מאומת ב-14 יום האחרונים

אני: בעצם את אומרת לי שאם אין לי ידע ודאי שהייתי בקרבת חולה קורונה מאומת ב14 יום האחרונים אז אני לא צריך להיבדק למרות שיש לי את כל התסמינים ???

מתקשר לקופת חולים הסרט חוזר ע"ע בשינויים עריכה קלים אלא שבסוף אני מקבל את המלצת השף (האחות במענה הקולי): תיקח אקמול ותנוח במיטה...

נ. ב. בסופו של דבר בשילוב לחצים ופרוטקציות ולאחר 3 ימים מהשיחה דלעיל הושגה הבדיקה המיוחלת שכמובן יצאה חיובית...
א. הבעיה היא מחסור בבדיקות המדינה משקיעה בזה הרבה מאמץ אבל לא תמיד הולך.
ב. יש הרבה עם תסמינים שיוצאים שליליים ולכן מעדיפים לבדוק אלו שהיו בקרבה כי זה יותר וודאי.
ג. בכל מקרה מונעים את ההתפשטות באמצעות האחריות של האזרחים שכוללת שמי שיש לו תסמינים שיבודד את עצמו כמה שהוא יכול מה יעזור אבחון רשמי וכמו שכבר אמרו שמילא לא כולם מתפנים מהבית.
ד. המטרה לא למנוע מאנשים שלא יחלו אלא להאט את הקצב גם אם לא מגיעים לכל החולים הקצב מועט, האסטרטגיה של המדינה לוקחת בחשבון שהם לא מגיעים לכולם.

• הוסף לסימניות

מה רצית שיעשו במידה והינך חולה?
אם המצב טוב גם ככה נשארים בבית.
מן האחריות שלך היא לשמור על בידוד מבני הבית
כמובן כמובן שלא לצאת מהבית.
ובכך זכית במצוות ״ונשמרתם לנפשותיכם..״
תבינו, מספר הבדיקות מצומצם יחסית
אם כל אחד שמרגיש לא טוב יבדק
לא ישארו בדיקות לאנשים במצב קשה יותר או לחולים שרוצים לבדוק אם הבריאו.

• הוסף לסימניות
זה יכול להסביר, למה אחוז הנבדקים המאומתים במגזר החרדי גבוה, לעומת המגזר הכללי !
בב"ב וירושלים, אישרו בדיקות רק לחולים כמעט וודאים
אלו ששהו ליד חולה מאומת או אלו שהרגישו כ"כ גרוע, עד שהפכו עולמות כדי להיבדק,
בעוד שמספר הבדיקות ברחבי הארץ מתחלק בין פרוטקצוינרים ובכירי מערכת הבטחון ועובדי משרד הבריאות

• הוסף לסימניות
א. הבעיה היא מחסור בבדיקות המדינה משקיעה בזה הרבה מאמץ אבל לא תמיד הולך.
ב. יש הרבה עם תסמינים שיוצאים שליליים ולכן מעדיפים לבדוק אלו שהיו בקרבה כי זה יותר וודאי.
ג. בכל מקרה מונעים את ההתפשטות באמצעות האחריות של האזרחים שכוללת שמי שיש לו תסמינים שיבודד את עצמו כמה שהוא יכול מה יעזור אבחון רשמי וכמו שכבר אמרו שמילא לא כולם מתפנים מהבית.
ד. המטרה לא למנוע מאנשים שלא יחלו אלא להאט את הקצב גם אם לא מגיעים לכל החולים הקצב מועט, האסטרטגיה של המדינה לוקחת בחשבון שהם לא מגיעים לכולם.
סליחה אבל הפכתם את פינוי החולים מהבית למשהו קדוש שכלל לא ניתן להתווכח עליו ואז 'אם מילא נשארים בבתים אז כבר לא צריך לבדוק'
קודם כל זה שלא מוציאים מהבית זה לא אומר שא"א להיות בבידוד בתוך הבית, וחוץ מזה זה שהרבה עם תסמינים יצאו שליליים לא אומר שלא צריך לבדוק בן אדם שכל התסמינים מראים שהוא כן חולה בקורונה, ולהשאיר אותו בבית להדביק את כולם כי במד"א לא מוכנים לבדוק אותו

• הוסף לסימניות
כך מונעים את התפשטות הנגיף -
אדם שסגר את עצמו בישובנו,
בלי הנחיות ובלי הוראות ובלי שמישהו 'הכריח' אותו להסתגר
כי ההגיון שלו אמר שזה מה שצריך לעשות לאור המצב,
וכשהתגלה שהוא חיובי -
נמנע מסלול ארוך ומסוכן שיכל להיעשות,
אם הוא היה הולך עם ראש קטן בקיר...
זה היה בשלב שעוד יכלו להסתובב, מי שלא מבודד.

• הוסף לסימניות
מי שהיה לו תסמינים כמו שנאמר למעלה: חום שיעול חוסר טעם וריח
ומד"א לא הסכימו לבדוק מכיון שלא היה במגע עם חולה מאומת.
בודד עצמו בבית במשך שבוע וחצי ואח"כ נעלמו התסמינים.
זה אומר שהוא כבר שלילי? ויכול לצאת מהבית אפי' שלא עשה בדיקה
או שיתכן שהוא עדיין נשא של המחלה?

• הוסף לסימניות
מה רצית שיעשו במידה והינך חולה?
אם המצב טוב גם ככה נשארים בבית.
מן האחריות שלך היא לשמור על בידוד מבני הבית
כמובן כמובן שלא לצאת מהבית.
ובכך זכית במצוות ״ונשמרתם לנפשותיכם..״
תבינו, מספר הבדיקות מצומצם יחסית
אם כל אחד שמרגיש לא טוב יבדק
לא ישארו בדיקות לאנשים במצב קשה יותר או לחולים שרוצים לבדוק אם הבריאו.
קודם כל שאני יידע לעדכן את כל האלו שהיו אתי במגע שהם כבר כן יכולים לזכות בבדיקה הנכספת במידה ויש להם תסמינים כי הם כן יוכלו להגיד שהם היו במגע עם חולה מאומת
ושלא תבינו לא נכון אני לא אומר שכל אחד שמרגיש לא טוב צריך להיבדק על חשבון מי שהיה במגע עם חולה מאומת
אבל עדיין מי שהתסמינים אצלו זועקים קורונה והוא מסוכן לציבור פי כמה ממי שהיה במגע ואו שנדבק או שלא שייתנו לו את הזכות להיבדק

• הוסף לסימניות
מי שהיה לו תסמינים כמו שנאמר למעלה: חום שיעול חוסר טעם וריח
ומד"א לא הסכימו לבדוק מכיון שלא היה במגע עם חולה מאומת.
בודד עצמו בבית במשך שבוע וחצי ואח"כ נעלמו התסמינים.
זה אומר שהוא כבר שלילי? ויכול לצאת מהבית אפי' שלא עשה בדיקה
או שיתכן שהוא עדיין נשא של המחלה?
ייתכן שעדיין נשא
(שכנים שלי חולים והתוצאות חוזרות חיוביות למרות שהתסמינים נעלמו)

• הוסף לסימניות
סליחה אבל הפכתם את פינוי החולים מהבית למשהו קדוש שכלל לא ניתן להתווכח עליו ואז 'אם מילא נשארים בבתים אז כבר לא צריך לבדוק'
קודם כל זה שלא מוציאים מהבית זה לא אומר שא"א להיות בבידוד בתוך הבית, וחוץ מזה זה שהרבה עם תסמינים יצאו שליליים לא אומר שלא צריך לבדוק בן אדם שכל התסמינים מראים שהוא כן חולה בקורונה, ולהשאיר אותו בבית להדביק את כולם כי במד"א לא מוכנים לבדוק אותו
נא לקרוא שוב...
כתבתי שמכיון שגם מאובחנים נשארים בבית יעשה מה שעושה מאובחן ויבודד את עצמו ובמקום להאשים את מד"א שיש להם חסר בבדיקות יעזור להם להלחם בנגיף

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
למה חייבים בדיקה??
זה ברור שזה קורונה,
שיענו: אדוני, יש לך קורונה, תיכנס לבידוד וכן כל מי שהיה איתך במגע.
מה עוד זה יכול להיות? דלקת גרון???

• הוסף לסימניות
למה חייבים בדיקה??
זה ברור שזה קורונה,
שיענו: אדוני, יש לך קורונה, תיכנס לבידוד וכן כל מי שהיה איתך במגע.
מה עוד זה יכול להיות? דלקת גרון???
האדם לא צריך לחכות שיגידו לו שיפעיל את הראש לבד

• הוסף לסימניות

חמור מאוד, כי בכל העולם כבר מדברים על כך שמי שלקח אקמול ומשפחת משכחי הכאבים החמיר את מצבו במידה והוא חולה קורונה, ויצאה הנחיה שלא לקחת משכחי כאבים מהסוג הנל!!!

• הוסף לסימניות
חמור מאוד, כי בכל העולם כבר מדברים על כך שמי שלקח אקמול ומשפחת משכחי הכאבים החמיר את מצבו במידה והוא חולה קורונה, ויצאה הנחיה שלא לקחת משכחי כאבים מהסוג הנל!!!
איגוד הרוקחות כבר הוציא הודעה שזה פייק ניוז

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה