שיתוף - לביקורת כך נעצרה הפריצה לפרוג, שאפילו לא הספקתם לשמוע עליה...

• הוסף לסימניות
הפורץ: טוב, חיים דיקמן, הכלבויניק, שניכם כאן באישי, נכון?

@הכלבויניק : כן

@ניהול האתר : כן

@הכלבויניק : מה אתה רוצה?

הפורץ: מה זאת אומרת? כסף...

@ניהול האתר : נו באמת, זו לא בדיחה, מה הן באמת הדרישות שלך?

הפורץ: הו, חכמים אתם!

@ניהול האתר : חכמים חכמים, דבר!

הפורץ: לא להיות תוקפניים, עוד מילה אחת לא במקום, ואני חושף קבל עם ועדה מי הוא הניק שקיבל הכי הרבה אימוג'ים כועסים!

@הכלבויניק : רוגע! מה הדרישות?

הפורץ: אוקיי, הנה הן. אז כך, הן לא גבוהות מדי, אבל תהיו חייבים לעמוד בכולן.

@ניהול האתר : אוקיי, אתה מוזמן לחשוף אותן כבר

הפורץ: חח לחשוף... טוב, אז קודם כל אני דורש, מאה ושנים עשר אלף לייקים ושכוייחים או איך שאומרים את זה...

@הכלבויניק : אתה לא נורמלי!

הפורץ: חכו, זה לא הכל! אם לא תקשיבו לי, אני פותח אשכולות נפיצים שחבל לכם על הזמן!

@ניהול האתר : תמשיך!

הפורץ: אוקיי, לקבל את הכיתוב 'מהמשתמשים המובילים', זכייה באתגר החודשי ב-AI, פתיחת קהילת האקרים שאני אנהל...

@הכלבויניק : עד כאן! לא ניכנע לטרור!

הפורץ: אוקיי, אם לא תמולאנה כל דרישותיי, אני הולך עכשיו ומקפיץ את כל האשכולות הכי מביכים של ניקים מהאתר!

@הכלבויניק : חח איש לא חכם! הפלת את עצמך! אם אתה לא עוזב את האתר לנפשו הרגע, אני מקפיץ את האשכול המטורלל ההוא שהעלית בשתים בלילה לפני עשר שנים, בו תיארת בחרדה ועם שפע שגיאות כתיב, על קולות הגנבים שאתה שומע מהסלון. אתה זוכר איך האשכול ההוא הסתיים... החשיפה שלך על הטייפ הדולק שנשבר מההסתערות הדרמטית שביצעת, בוודאי מזכיר לך משהו! עוד מילה אחת והאשכול ההוא מקבל נעיצה בראש דף הבית בפורום.

השיחה הסתיימה.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
איזה לחץ! 6 תיוגים מאשכול על פריצה לפרוג. שוב פעם?!
אפילו את @ניהול האתר הצלחת לעורר...

מתלבט על עונש מתאים, אולי שחזור של אשכול השיתוף הראשון שלך בקהילת כתיבה?!

:p

• הוסף לסימניות
לקבל תגובה מ @הכלבויניק בקהילת כתיבה (זה בסדר יש לו חגורה...), הישג נדיר!
@שועל ספרות. אתה מתעלה על עצמך מקטע לקטע.
המיוחד הוא, שיש כאן שילוב נדיר של כתיבה איכותית, עם הומור חסר שליטה.
תמשיך לשמח אותנו.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
לקבל תגובה מ @הכלבויניק בקהילת כתיבה (זה בסדר יש לו חגורה...), הישג נדיר!
@שועל ספרות. אתה מתעלה על עצמך מקטע לקטע.
המיוחד הוא, שיש כאן שילוב נדיר של כתיבה איכותית, עם הומור חסר שליטה.
תמשיך לשמח אותנו.
שכוייח!
בלי מחשב, או אם כבר מחשב – כזה שבו 'פרוג' או לפחות 'קהילת הכתיבה' חסומים לך. ;)
מוכן?
הלו, מה זה? לא לתת רעיונות! :)

• הוסף לסימניות
נערך לאחרונה ב:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה