ככה הפלאפון נוקיה C2 הפך לחדש, בחמש דק' בלבד!!! הדרכה מלווה בתמונות, שווה להציץ!

הזמנתי מכאן. כרגע הקישור לא עובד.

הנה הקישור המתוקן:

לא הגיע מינוס ולא פלוס, גם לא בצורת כוכבית.
אלא צורה מוזרה אחרת.
צפה בקובץ המצורף 1020187צפה בקובץ המצורף 1020189
אשמח לשמוע כיצד ניתן להשתמש בו.
תודה.
באמת מוזר מאוד.
תפתח סיכסוך באליאקספרס אל תשאל את המוכר. ותעלה את התמונה.
זה באמת פגום.

צפי הפתעות יקירה , עשיתי את זה גם ואחרי כמ שימושים המכסה כבר לא מכסה, לא נטען וכו...

יש קישור לחלקי חילוף לנוקיה 208?
בעבר העלתי
קישור לפאנלים 208 בזיפי
קישור לפאנלים 208 באליאקספרס
ק"ש.
1. הקישורים שיוקיים, לא מנסיון שלי, אלא מנסיון של @חוייי
2. זה מוכר שקניתי ממנו הרבה פעמים (לנוקיה C2) ונהנתי.
בהצלחה
קישור לפאנלים 208 בזיפי
קישור לפאנלים 208 באליאקספרס

:)

כאן יש לך הוראות מסרטוו יוט יוב שהעלה @חלילן
אני רואה שאתה אפילו העלת בעבר סרטון הדרכה

אצלי סוללה של הc2 גמור מה עושים
יום אחד ראיתי (בחור חילוני) ליד איזה שטיבלך מוכר סוללות לc2 וקניתי ממנו וכמובן נפלתי עם זבל שמתחמם רצח בעת ההטענה
אני גם לא יכול להיפרד מהמכשיר c2

מחכה לעזרתם..
רק בבקשה מנסיון סוללות לc2 למי יש קישור

סוללות זה בעיה...
בעבר בעלתי כאן באשכון קישור ממישהו שקנה וכתב לי, הוא הצליח, כמה קנו וגם הצליחו וקיבלו סוללה טובה, ואז הגיע אחד שהזמין מאותו מקום וקיבל סוללה דפוקה...
ככה שגם בעניין הסוללות זה בעייתי שם.
אם מישהו קונה שם סוללה במחיר טוב וזה מגיע טוב, אשמח גם לקישור.

קניתי פלאפון C2 , אתמול הגיע
סים של סלקום לא מקבל, אך הוט מוביל קיבל ולא נותן לי להקשיב לקבוצות ווצאפ שאני מחוברת
נותן לי להוציא שיחות ולא לקבל,
יש מצב שזה משהו בהגדרות?

יכול להיות שזה חסום בהוט מובייל.
אם הקו עובד רגיל ורק זה הבעיה, אני חושב שזה קשור לוועדת הרבנים-הוט מובייל

אבל ניתן להוציא שיחות חופשי רק לקבל אי אפשר.. והווצאפים חסומים,
צריך פריצה?

יש אפשרות לקנות ברגים ל C2, חסר לי.

יש למישהו קישור לרמקול הקטן של הc2 יעזור מאד, תודה רבה.

יש למישהו קישור לרמקול הקטן של הc2 יעזור מאד, תודה רבה.
יש אפשרות לקנות ברגים ל C2, חסר לי.
כאן יש מוכר שמוכר את החלקים לנוקיה c2
קישור שיווקי לא מנסיון.
יש שם גם משוב, לא הרבה, אבל טוב, גם מישראל.

אתה מדבר על הרמקול למטע, או על השמע למעלה?
יש לך כאן תמונה של החלקים בתוכו (העלתי בראש האשכול)
4-jpg.480830

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה