ככה הפלאפון נוקיה C2 הפך לחדש, בחמש דק' בלבד!!! הדרכה מלווה בתמונות, שווה להציץ!

@בעריש מחפש קישור לאליאקספרס להזמין את השמע למעלה וכן רמקול
תודה רבה

מחפש קישור לפאנל נוקיה c2 חדש

היום הגיעו חלקי החילוף לחידוש נוקיה C2!
קישור למי שמעוניין
קישור באליאקספרס
כולל מברגים תואמים (חובה! אחרת הברגים נהרסים לחלוטין) וכמובן החותמת כשרות של ועדת הרבנים לעניני תקשורת...
ק"ש מנסיון רב ומוצלח!
צפה בקובץ המצורף 677518
קישור לחלקי חילוף לנוקיה בזיפי
קישור לחלקי החילוף באליאקספרס
ק"ש. מנסיון.

אשמח אם מישהו יכול להעלות קישור ל c 2 טוב וזול שיכול להתאים לסים כשר של פרטנר, הבנתי שיש כמה סוגים של סי 2 חלק יותר טובים וחלק פחות

שאלה אחרונה, זה כולל את החלק האמצעי או רק את החלקים החיצוניים האחורי והקדמי?
בקישורים שאני העלתי (והזמנתי...) זה כולל החלק האמצעי (אתה יכול לראות בתמונה בפוסט הראשון באשכול מדוייק את מה שמקבלים).

אנא עזתכם,
צריכה חלק חילוף לבסיס שמחבר בין המסך והמקשים למכסה. נשבר מצד ההטענה ומטה.
במעבדה רוצים על החלפת חלק החילוף 100 ש"ח. אודה מאוד לקבלת קישור. הפלאפון מלבד זאת תקין לגמרי.
תודה רבה תזכו למצוות

אנא עזתכם,
במעבדה רוצים על החלפת חלק החילוף 100 ש"ח. אודה מאוד לקבלת קישור. הפלאפון מלבד זאת תקין לגמרי.
תודה רבה תזכו למצוות
אם הבנתי את כוונתך,
הרי שמדובר על החלפת פאנל.
זהו הנושא שעליו נפתח האשכול, יש הדרכה ותמונות בהודעות הראשונות שבו.

אנא עזתכם,
תודה רבה תזכו למצוות
לזה הכוונה?
הוראות והדרכה בפתיחת האשכול

תודה על עזרתך,
צילמתי פה את החלק החסר. אודה מאוד להכוונה האם זה החלק. זה ממש דחוף לי ולא רוצה להזמין לחכות בסבלנות ובסוף יגיע החלק שאינו זה.
תודה מראש! תזכו למצוות

קבצים מצורפים

• 20221122_175248.jpg
    20221122_175248.jpg
    3.7 MB · צפיות: 42
  • 20221122_175237.jpg
    20221122_175237.jpg
    3.5 MB · צפיות: 47
תודה על עזרתך,
צילמתי פה את החלק החסר. אודה מאוד להכוונה האם זה החלק. זה ממש דחוף לי ולא רוצה להזמין לחכות בסבלנות ובסוף יגיע החלק שאינו זה.
תודה מראש! תזכו למצוות
כן בהחלט זה החלקים.
קישור לחלקי חילוף לנוקיה בזיפי
קישור לחלקי החילוף באליאקספרס
ק''ש

יש אולי חלקי חילוף לנוקיה 208
נשבר האזור של החיבור למטען

פירוט של הסיפור למטה, כאן ההדרכה:
הפלאפון הישן:

צפה בקובץ המצורף 480826

השלב הראשון:
הזמנתי מסין את החלקי חילוף מכאן (, מסתבר שזו היתה בחירה מוצלחת וזה מה שהגיע: (3 חלקי הטלפון+שני מברגים מיוחדים לברגים של נוקיה. קישור להזמנת חלקי החילף

צפה בקובץ המצורף 480827

השלב השני: פותחים את הטלפון הישן, בתא של הבטריה יש שני ברגים בצידי הפלאפון, להוציא ולשמור את הברגים כי החבילה מגיעה בלי הברגים, ואז פותחים בזהירות את החלק הקדמי, ואז רואים את הפלאפון עצמו, עליו גם יש 4 ברגים, גם אותם להוציא ולשמור, ואז להוציא בזהירות את גוף הפלאפון, שימו לב לחלקים שאמורים לצאת 1. גוף הפלאפון, 2. החלק שנמצא למטה-רמקול והדיבורית מהצד של הבטריה, 3. החלק הקטנטן של המטען, 4. החלק של השמע. כמו בתמונה:

צפה בקובץ המצורף 480829

השלב השלישי: להכניס ולחבר למכשיר החדש שהגיע! קודם כל שלושת החלקים הקטנים (1. החלק שנמצא למטה-רמקול והדיבורית, מהצד של הבטריה 2. החלק הקטנטן של המטען, 3. החלק של השמע.)שימו לב היכן צריכים החלקים הקטנים להיכנס צריך להוציא ולהכניס אותם ביתר זהירות! אגב, זה הזמן לנקות הכל מאבק שהצטבר שם במשך הזמן...

צפה בקובץ המצורף 480830
השלב הרביעי: לחבר הכל ולהכניס את הבטריה, ולבדוק שבאמת הכל טוב, תראו את התוצאה שקיבלתי! (על הכיתובים של נוקיה היתה מדבקה קטנה שחורה, יורדת בקלות), אגב יש אפילו חותמת כשר :)

צפה בקובץ המצורף 480831
צפה בקובץ המצורף 480832

השלב החמישי: נהנתם? הגיבו, ותנו לייק!

קישור להזמנת חלקי החילוף לבחור ב - Black+Hebrew

שלום, בפוסט הזה אני ישתף אותכם כיצד הפלאפון שלי שכבר ממש גסס חזר להיות ח-ד-ש!! ממש ככה,
אז קודם כל הסטוריה: הפלאפון כבר מעל 6 שנים על הכביש, כל הפלסטיקים מסביב כבר תקופה היו שבורים עד שהחלו בעיות קליטה, באמצע שיחה, הפלאפון היה פשוט מתנתק, סיוט! כבר התייאשתי עברתי ל208 אבל לא הייתי מרוצה.. (הזמנתי C2 אחד אבל הוא לא הכשרתיו) עד שידיד אמר לי שיכול להיות שעקב כך שכל המכשיר עצמו אכול, אז הסים לא יושב במקום, שמעתי ושכחתי, עד שיום אחד אני פוגש באליאקספרס את זה, הזמנתי והגיע בערך בתוך חודש, ישבתי חמש דק', סידרתי ועכשיו זה עובד פיקס כמו חדש, כנראה שבאמת הסים לא ישב במקום (התושבת שלו התרופפה, וזה גרם לזה לעשות בעיות בקליטה).
אז המדריך כאן בהודעה הבאה, בהצלחה.
למי שיש שאלות מוזמן לשאול, ואשמח לעזור.

הקישורים, קישורי שותפים, ואני מרוויח ע"כ עמלה! מיליונים :)
בערישש, מצדיע לך! יפה מאוד!
תמשיך ככה...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה