ככה הפלאפון נוקיה C2 הפך לחדש, בחמש דק' בלבד!!! הדרכה מלווה בתמונות, שווה להציץ!

ביררתי היום רוצים על החלפת מסך 80 ש"ח בשבילך
מה???????????????????????
טוב אז אני לא יודע מה להגיד אולי זה שווה או שתנסה חנות אחרת
אני אשית הזמנתי מהלי אקספרס כמות ושלום על ישראל

הקטן זה הספיקר\מיקרופון והגדול זה הרמקול
פשוט מושכים את זה מהצד ומכנסים אחד חדש כך בעיקרון מחליפים

Inked4_LI.jpg

כמה אמור לעלות החלפת מסך לנוקייה c2. המסך נשבר לא הפאנל ואני חייב דחוף להחליף עד שיגיע מסין זה כבר מדאי הרבה זמן.

יש לנו מסך חדש מסין
אם זה דחוף לכם
ואנחנו יכולים לעזור
תודיעו באיזה מקום בארץ יעזור לכם - ונראה אם זה רלוונטי

נראה לי שכדאי לנעול את האשכול, פשוט הוא מוקפץ לרשימת "הלא נקראו" שוב ושוב. וכל מי שרואה את הכותרת
"ככה הפלאפון נוקיה C2 הפך לחדש, בחמש דק' בלבד!!! הדרכה מלווה בתמונות, שווה להציץ!"
ממש מתגרה, ומגלה לצערו שהקישורים כבר לא רלוונטים....וזה פשוט לא פיר!!!
אם אתם צריכים עזרה לגבי החלפת/קניית מסך לפלאפון, אנא פתחו נושא חדש, למה להקפיץ משהו שכלל לא רלוונטי???
על אף היות האשכול מאוד מועיל אשמח שהנוגעים בדבר ינעלו את האשכול מאחר והוא איבד את משמעותו.

נערך לאחרונה ב:
נראה לי שכדאי לנעול את האשכול, פשוט הוא מוקפץ לרשימת "הלא נקראו" שוב ושוב. וכל מי שרואה את הכותרת
"ככה הפלאפון נוקיה C2 הפך לחדש, בחמש דק' בלבד!!! הדרכה מלווה בתמונות, שווה להציץ!"
ממש מתגרה, ומגלה לצערו שהקישורים כבר לא רלוונטים....וזה פשוט לא פיר!!!
אם אתם צריכים עזרה לגבי החלפת/קניית מסך לפלאפון, אנא פתחו נושא חדש, למה להקפיץ משהו שכלל לא רלוונטי???
על אף היות האשכול מאוד מועיל אשמח שהנוגעים בדבר ינעלו את האשכול מאחר והוא איבד את משמעותו.
1. ההדרכה עדיין רלוונטית.
2. קישורים יש גם עדכניים בסוף האשכול, כשמישהו מבקש.

@גיחצי שפומפה זה לא אמור להיות 3 חלקים?? מיקרופון, רמקול וספיקר??
אוקי יש כאן בילבול אני מעלה תמנה של שלושתם

זה הרמקול שיושב למטה 2
20200527_144019.jpg

זה הספיקר (אני לא יודע איך לקראו לזה) שיושב למעלה ששומעים ממנו 10
20200527_144036.jpg

זה הדיבורית שיושב למטה שמזה שומעים אותך 1
20200527_144102.jpg

קבצים מצורפים

• 20200527_144019.jpg
    20200527_144019.jpg
    1.2 MB · צפיות: 37
  • 20200527_144102.jpg
    20200527_144102.jpg
    1.3 MB · צפיות: 36
אוקי יש כאן בילבול אני מעלה תמנה של שלושתם

זה הרמקול שיושב למטה 2
צפה בקובץ המצורף 660824

זה הספיקר (אני לא יודע איך לקראו לזה) שיושב למעלה ששומעים ממנו 10
צפה בקובץ המצורף 660822

זה הדיבורית שיושב למטה שמזה שומעים אותך 1
צפה בקובץ המצורף 660825
@גיחצי שפומפה תודה על המידע.
אני אשמח אם תביא לי קישור להזמנה של 3 החלקים.
תודה רבה

יש לנו מסך חדש מסין
אם זה דחוף לכם
ואנחנו יכולים לעזור
תודיעו באיזה מקום בארץ יעזור לכם - ונראה אם זה רלוונטי
דחוף מאד נדחה לאחרי שבועות
איך אפשר ליצור איתכם קשר
אולי אם יש לכם אפשרות לשלוח במעטפה פשוטה עם בול במחיר סמלי.

דחוף מאד נדחה לאחרי שבועות
איך אפשר ליצור איתכם קשר
אולי אם יש לכם אפשרות לשלוח במעטפה פשוטה עם בול במחיר סמלי.
ב"ה

הרעיון של הדואר נראה לי מורכב מדי בימים אלו
אנחנו במודיעין עילית
אם יש לכם רעיון פחות מורכב ... בשמחה
דוד

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה