כללי ככה זה אמור להיראות? מעטפת גוביינא

• הוסף לסימניות
מה אתם אומרים? עבדתי לפי ההנחיות בגדלי הריבועים והקווים, וזה פשוט מכער את המעטפה, מה עושים? יש למישהו דוגמא או שטנץ של מעטפת גוביינא?
תודה

קבצים מצורפים

• מעטפה העתק.jpg
    KB 283.9 · צפיות: 29
  • הוסף לסימניות
המעטפה לא בנויה נכון
לא יאשרו אותה, ושים לב לא השארת גרייפר

• הוסף לסימניות
ישר כח גדול, המתחיל וכו'

נכתב ע"י מעיינות21;550280:
המעטפה לא בנויה נכון
לא יאשרו אותה, ושים לב לא השארת גרייפר

זהו בדיוק השאלה שלי, איך עושים את זה נכון????

• הוסף לסימניות
בקשר לתגוביינא אני לא מתמצא כלכך אבל יש כמה הערות.

1-לא נראה לי שכותבים "מעות חיטים" כותבים "קמחא דפסחא"
2-ניתן לעשות מכירת חמץ באמצעות "ה"בית חב"ד, תוריד את ה-ה'.
3- לא שייך בכלל לכתוב על המעטפה את הסכום מכיון שזה לא הוראת קבע או תרומה בכרטיס אשראי זה כסף מזומן, פשוט פותחים וסופרים. יותר מזה, אם בן אדם תורם 180 ומסמן את זה זה קצת מושך את העובדי דואר, לא?

זה בכללי
בהצלחה

• הוסף לסימניות
מעות חיטים - בהחלט ביטוי קיים ומוכר.
"הבית חב"ד" - זה לא בעברית.

מסכימה שלא לעניין בכלל שסכום הכסף יהיה כתוב על המעטפה.
בכלל בשביל מה זה נצרך? שעובדי העמותה יפתחו את המעטפה ויספרו לבד את הכסף...

• הוסף לסימניות
נראה לי שאת צריכה להחליף את המיקומים - כל הצד של הכתובת צריך להיות בצד ימין, באיזור הבול, והמסגרות - בצד שמאל.
להשאיר למטה 1.5 ס"מ ריק (נדמה לי, אפשר לבדוק באתר רשות הדואר).

• הוסף לסימניות
חובה להשאיר למטה 1.5 ס"מ ריק.
אין צורך ביותר מ3 פסים, וכן אין צורך במרובע בצד ימין למעלה.
מספיק לכתוב במלבן השמאלי "תגוביינא אין צורך בבול אישור מס'......"

הכי טוב זה לשלוח בפקס לסניף הדואר ולקבל אישור.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י naamah;550605:
מעות חיטים - בהחלט ביטוי קיים ומוכר.
"הבית חב"ד" - זה לא בעברית.

מסכימה שלא לעניין בכלל שסכום הכסף יהיה כתוב על המעטפה.
בכלל בשביל מה זה נצרך? שעובדי העמותה יפתחו את המעטפה ויספרו לבד את הכסף...

לא הבנת את כוונתי.
מעות חיטים זה כמובן ביטוי מוכר וידוע אבל, לנו!
בתי חב"ד פונים לקהל הרחב שכמובן כולל ברובו את הציבור הלא דתי. "הם" לא מכירים את המושג מעות חיטים ואני יודע את זה בבירור כאחד שעובד בבית חב"ד.

• הוסף לסימניות
ישר כח גדול... אבל

קודם כל תודה על ההערות, עשיתי חיפוש בארכיון הפורום ומצאתי שטנץ של מעטפה, בכל אופן, ידידי, אריה, בכל הנוגע לטקסט שעל המעטפה, במקרה הזה ספיצי, על אף שאסכים עמכם וכו' וכו', אין הבחירה בידי, ואיני אלא כגרזן ביד החוצב...
ואם תשאלו לדעתי, אני דווקא די מבין את זה:
יש ארגון אחר שעושה 'קמחא דפסחא' במושבה
הבית חב"ד לא מחלק שום פרוספקט יחד עםהמעטפה כך שעל האדם לדעת להעריך מהמעטפה לבדה את סכום התרומה המקובל, ובשביל מה הוא הולך, כמובן שזה לא עוזר בספירה, אבל בהשראת ה'רצינות' והכנות במאסף.

ובנוגע ל'ה' אתה אכן צודק. תודה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה