כללי ככה זה כשהלקוח בטוח שהוא מבין

• הוסף לסימניות
אחרי כמה וכמה סקיצות. תוך בקשות כאלו ואחרות חזר הלקוח לסקיצה המקורית +כמה קלקולים... על זה נאמר: זבש"ו!

קבצים מצורפים

• Untitled-2.pdf
    1.2 MB · צפיות: 27
  • הוסף לסימניות
זבש"ו? זה איזה קיצור דרך בפוטושופ, או מה?
אני ממש לא מרשה שהפסים יהיו ככה :(
וחבל שרואים את האמבוס (bevel) על הקו, עדיף למשוך את זה בחוץ שלא יראו את השחור בצד ימין.

ודווקא יצא יפה מאוד...

• הוסף לסימניות
ונתנו: אין לי ברירה. אני חייבת לשים את הקוים כי זה כל התמונה. אם אני יגדיל אותה-יחתך האף ואם אני אשאיר את זה במידה הזאת למעלה זה יהיה ביחס מצחיק לשאר המודעה.
לגבי יופי המודעה- זה מה שהתכוונתי להגיד. אחרי שהוא אמר שזה לא טוב ואני אחליף לתמונות אחרות ודברים אחרים, הוא אמר לי לחזור למה שעשיתי הראשון.

וקלקל בזה שרצה שהלוגויים יהיו למעלה וכמה טקסטים ביותר גדול.

• הוסף לסימניות
למה אנחנו מקבלים קובץ פידיאף, אם ממילא הכל סגור לעריכה, ואי אפשר לנסות לעזור לך?
הייתי אפילו מנסה חצי ראש העיקר להבריח את הפסים. לצאת מהמסגרת.

• הוסף לסימניות
זה צריך להשלח לדפוס. ובכל אופן הייתי שמחה לראות אם אפשר להתגבר על הבעיה. אני ניסיתי וזה היה נראה לי הכי מתאים ונכון לעשות ולא היתה נראית לי שום אפשרות אחרת

• הוסף לסימניות
תשלח לדפוס. זה יפה מאוד גם ככה.

• הוסף לסימניות
אכן יפה.
אבל, "לראות טוב" בלי משקפיים, ואתה מראה אדם עם משקפיים?

• הוסף לסימניות
זה עוד לפני שטיפל

• הוסף לסימניות
הלוואי שהלקוחות שלי ככה יבינו במודעות...:)

יפהפה.

• הוסף לסימניות
דווקא ממש יפה. מסכימה עם אביגדור, הלקוח שלך בשונה משאר הלקוחות דווקא די מבין.

• הוסף לסימניות
לדעתי הפרסומת משדרת חנות למשקפיים או לאופטיקה, ולא את מה שהיא צריכה לשדר שהוא ההיפך מזה. אבל עדיין המודעה יפה. יתכן שהלקוח מבין בעיצוב, אבל פיספס בנושא פרסום.

• הוסף לסימניות
אולי כדאי להסתיר את הגבות עם השטח הכחול העליון.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה