כללי ככה כורתים את הענף עליו אנחנו יושבים>>>

• הוסף לסימניות
להלן התכתבות במייל - יראה הקהל וישפוט:
שלום וברכה,
אנו - חנות XXXX המעניקים שרותי משרד ציבוריים לציבור כשירותי רשת, הדפסה, פקסים וכדו',
מעוניינים עכשיו להתחיל שירותי הקלדה שאלתנו הוא האם תירצו לשתף פעולה שנוכל לשלוח אליכם עבודות מלקוחות בתמורת אחוזים וכדו',
אתם תוכלו גם ליהנות מזה שיוכלו לקוחות להשאיר אצלנו את החומר וכן לאסוף וכו'
בברכה
XXXX
XXXX
1. מאיפה יש לכם את המייל שלי???
2. אני מקבלת עבודות גרפיקה / הקלדות / תמלול
3. כמה אחוזים אני צריכה להביא לכם?

1. נשלחתי אליכם דרך ... [...]
2. בינתיים מה שדחוף לנו זה הקלדה יתכן גם גרפיקה וכדו'
3. אנחנו נשלם לכם 3 ש''ח ואנו נחייב 4 ש''ח לאלף הקלדות
זה מידי מעט!!!
הייתי אומרת שתשלמו לי 4 ש"ח ותחייבו את הלקוח ל-5, אם זה כתב מאוד ברור והרבה חומר שווה לי לרדת עד 3.5 אבל 3 ש"ח זה לא משתלם בשום פנים ואופן!
בכל מקרה 4 ש"ח הוא מחיר נוח ואחרים מבקשים אפילו 5-6

זה הבעיה שהמחיר של 4 ידוע אצל כולם אז קשה מאד לחייב יותר מזה...
אין מצב שתורידו 25% רק על קבלת ושליחת חומר
הקב"ה שולח לי ב"ה עד הבית בלי להוריד תיווכים לאף אחד
זה לא הוגן שתנצלו חדשים בתחום שמחפשים העיקר עבודה ובדיוק ככה שוברים את מחירי השוק!!!

ח''ו אנחנו לא רוצים לנצל אף אחד רק רוצים לראות איזה אופציות לפנינו,

• הוסף לסימניות
בתור קלדנית, הייתי עונה בדיוק כמוך.

• הוסף לסימניות
מה כ"כ נורא?
הם מנסים, לכל אחד בכל תחום יש את הזכות לנסות, שלא תדמייני לעצמך שאין מקלידות שמלכתחילה לוקחות את המחיר הנמוך, אין לנו שליטה על הדברים האלה, לפחות בהקלדה זה משהו ברור על כל אלף תווים אבל בעיצוב גרפי הכל הרבה יותר מעורפל ולא ברור,
את ענית מצויין מבחינתך, אבל אני לא חושבת שאם יש מישהי שאין לה עכשיו עבודה ותיקח את זה, זה יהיה ממש עוולה.
אני עבדתי כגרפיקאית במוסד מסויים באיזשהו שלב הם החליטו לעשות קיצוצים ולהוריד את הגרפיקאית, הם אמרו לי שהם יכולים להמשיך לתת לי עבודה פרטית ב - 10 ש"ח לדף (שכפולים/דפי קשר וכד') והסבירו לי כמה שמשתלם לי כי בעצם יש לי את החומר מוכן ולא יהיה לי הרבה עבודה,
למי שמתמצא אני לא צריכה לספר מה זה שינוים בדפי קשר ושכפולים כדי להתאים לכל שנה, בכל מקרה הם לא הבינו אותי ואני אמרתי שאין על מה לדבר, נראה לכם שהם לא מצאו גרפיקאית?? מצאו ועוד איך, רק דרשו ממני להעביר את החומר של השנים הקודמות שע"ז היה לנו ד"ת וכו'.
מבחינה מסויימת לא יכול להיות לי טענות אליהם, למה שישלמו יוותר אם יש בפחות? והגרפיקאית? - או שלא היה לה בדיוק עבודה וזה השתלם לה רק כדי להעסיק אותה בלי להרוויח או סיבה אחרת שלא ידועה לי.
אז מה? אני אלך לצעוק עליה או להוכיח אותה?? זה ממילא לא יעזור, הכל מכוו מלמעלה ולכל אדם הזכות להחליט מה הוא רוצה לעשות.

• הוסף לסימניות
את לא מתמצאת בהקלדה. קלדנית מתחילה לא מספיקה כל כך הרבה, והשכר שיצא לה יהיה נמוך ממינימום.

• הוסף לסימניות
חבר'ה צאו מזה!
יש מי שמפרנס מלמעלה.

• הוסף לסימניות
הפרנסה משמים, ב"ה רואים את זה באופן יומיומי.
ובדיוק לכן, לא כדאי להתייחס להצעות מופרזות וחסרות פרופורציה.
לא מכירה איזשהו סוג של תיווך שלוקחים 25%.
הכי טוב לעבוד מול הבנ"א בעצמו ולקבל את התשלום ממנו.
בשבילי זו הרגשה ממש לא נוחה לעשות את העבודה ושמישהו יתחלק איתי בתשלום, בלי שיעשה כלום.
נראה לי שהוא לא מנסה דווקא לנצל, הוא מחפש דרך להרוויח כסף, רק תיידעי אותו שהקלדנות זה לא המכרה זהב.

• הוסף לסימניות
לאחר שנים בתחום ההקלדה,
1. הקלדה לבד כיום זה כמעט לא ריווחי, רובם מחזיקים מחשבים, ואין הרבה עבודה בתחום, מה שקורה שברוב המקרים העבודה לא מסודרת ישנם ימים עמוסים מעל הראש וישנם ימים ללא עבודה ולפעמים צריך לעבוד גם בשעות הלילה...
2. לפעמים ההטרדות של הלקוחות לוקחות המון זמן ועצבים, שמוציאים את החשק מהעבודה, בהתאם למחיר שמשלמים בסוף [והם עוד בטוחים שהם שילמו הרבה הרי מה כבר עשינו רק הקלדנו את הכתב הצפוף והקטן שלהם...]

ולכן אם המשרד הנ"ל ייתן הרבה עבודה בצורה נוחה ובלי טרדות ובשעות מסודרות, אפי' שהמחיר נמוך זה יכול להיות משתלם.

בכל אופן מי שמרגיש שגונבים אותו זה ודאי לא משתלם...

מה שבטוח שהכל מלמעלה..

• הוסף לסימניות
בכל מקרה שום גרפיקאי/ת לא צריך לשתף פעולה עם מיזם כזה,
אפשר תמיד לענות לבית הדפוס תשובה בסגנון "אני כאן, תוכלו לשלוח אלי תמיד כל לקוח שתרצו, אבל בבקשה ללא 'דמי תיווך/חסות', גם אני לא לוקח/ת דמי תיווך כשאני שולח/ת לקוח לדפוס שלכם ..

• הוסף לסימניות
שוב מקרה הזוי:
פניתי בעקבות פרסום - דרושה קלדנית להקלדת חידושי תורה, עבודה שוטפת
ההצעה:
ישלחו לי הרבה עבודות תמורת 3 ש"ח ל-1,000 תוים [כשאני לוקחת 4 כמקובל]
אמרתי לה שפרייארים לא מתים פראיירים מתחלפים, השוק קשה ותמיד יהיו כאלו שיקפצו על זה וזה לא הוגן לקחת מחיר כזה!!!
גם אני צריכה לפרנס את עצמי ואת ב"ב ובמילים אחרות שתפרסם בתור שירותי גמ"ח לבני ישיבות
היא טענה שהם מעודדים את הבחורים לכתוב חידושי תורה וזה לא למטרת ריווח, וכו' וכו'
היא עובדת כשכירה ב-29 לשעה ואפילו אחרי הניכוי קלדנית מנוסה יכולה להרוויח 45 ש"ח שזה סכום יפה [?!]
אני הראשונה שאומרת את זה [אני ממש מאמינה לה...] והרבה הודו לה כי יש פרנסה קבועה והגביות עליהם, אחרי דין ודברים ניתקנו
במייל החוזר הם כתבו לא רלוונטי - צעקה מאוד = מחמאה גדולה בשבילי!!!
שאלת המליון דולר: למה יש נשים עצמאיות שמסכימות להתפרנס במשכורת רעב???
זכרו: כמה שנכתב משמים ככה יכנס לכם וזה בחירתכם אם לעבוד מצאת החמה עד צאת הנשמה עם משכורת רעב או לעבוד כמו בן אדם מספר שעות עם תגמול מתאים ליכולת!!!
על גרפיקה אני מסכימה שיש רמות ואני בהחלט מסכימה שיש לי הרבה מה ללמוד, אבל מה צריך לדעת בהקלדה חוץ מלהקליד מהר???
אני הח"מ יכולה להוציא ספר על אמונה והשגחה פרטית והקב"ה שולח לי בדיוק מה שמתאים לי וכמה שמגיע לי והבחירה היא בידי אם לעבוד על זה כמו חמור או בן אדם

• הוסף לסימניות
מתחילים בכל שטח שהוא יתחילו לעבוד בכל מחיר שיתנו להם, ובלבד להיכנס לשוק ולהציג אח"כ נסיון. אי אפשר לבוא אליהם בטענות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה