ככה מפנקים ביום הולדת... :-)

• הוסף לסימניות
מה אומרות על העיצובים? האם הפרחים מוסיפים?
חלוקות הדעות האם הפרחים מוסיפים או גורעים... אשמח לקבל את תגובותיכן... בעניין....

20210723_130900.jpg20210724_222900.jpg

• הוסף לסימניות
דוקא אהבתי עם הפרחים בגלל שזה יום הולדת זה מתאים

• הוסף לסימניות
לדעתי בתמונה השנייה (41) ממש הולך הפרחים
בשלישית קצת פחות, מידי צפוף... או שאפשר לפזר את הפרחים בצורה יותר נקייה.

• הוסף לסימניות
וואווו מטורפתתת!!
כשרוןןן!!!!!!!
דווקא פרחים מוסיפים מאד!!
מיוחד שהם בצבע לבן והם שוברים את הצבעוניות של הפרות.

• הוסף לסימניות
נראה לי עדיף בלי פרחים, כי פרות הם יצירה אדירה לכשעצמם ופרחים ג"כ, כך שניהם מאבדים את הבמה ובמיוחד שכבר שילבת פיצוחים בעיצוב עשיר, והם הכי משלימים לפירות, [אישית אני מסתייגת מפרות שנוגעים בפרחים]

• הוסף לסימניות
בלי הפרחים.
והמגשים נראים מהמם!! ממש מגרים...;)

• הוסף לסימניות
לדעתי עדיף בלי פרחים אולי אפשר לשים אותם במקום אחר, לא ליד הפירות. אפשר להשאיר את הפרח עם התפוח 41 הכי הרבה. נראה לי שמעלה את הערך של עיצוב הפירות כאשר הם בפני עצמם. לא צריכים תוספות או השלמות.

• הוסף לסימניות
בלי הפרחים כי זה מיותר.
חוץ מזה שבפרחים עלולים להיות חרקים אז לא מוצלח לשים את זה ליד האוכל.

• הוסף לסימניות
עיצוב מושקע!
כמו שרואים כל אחד והדעה שלו.
תתחברי למה שאת אוהבת ונראה לך בעיניים...
זה לא קיצוני לכאן ולכאן ומי שמקבל גם ככה יהנה מאד!
אם בכל אופן את רוצה לשמוע את דעת הרוב- אז אני אוהבת נקי ובלי הפרחים זה נראה יותר יוקרתי והפרחים קצת מורידים מהערך.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה