נכתב ע"י ronitg;2036490:נראה טוב!!!!
אפשרי גם למבוגרים? ממש מעניין אותי לקרוא על קומיקס מהזווית שלך... זה בטח יחכים אותי נורא
באמת ספר שהיה חסר בציבור החרדי, מאוד!!
נכתב ע"י YR;2036190:באיזה חנויות אפשר להשיג??
יש ב"יפה נוף"?
נכתב ע"י ronitg;2036490:נראה טוב!!!!
אפשרי גם למבוגרים? ממש מעניין אותי לקרוא על קומיקס מהזווית שלך... זה בטח יחכים אותי נורא
באמת ספר שהיה חסר בציבור החרדי, מאוד!!
נכתב ע"י 21309;2037726:זה המקום לומר לך תודה.
עקבנו (אני ובני) אחרי כל מדור בעיתון ילדים, למדנו והחכמנו!
ומעבר לזה - אהבתי מאוד את העליזות שלך! בציור, בכתיבה בהכל..... את נדירה!
המון הצלחה!!!!
נכתב ע"י מוריהלי;2038119:איפה יש אותו בביתר? חייבת!!!!!!!!!
נכתב ע"י תמר21;2038177:אני רוצה להודות לך מאד על המדור המענין בעיתון ילדים!
תמיד נהניתי לעקוב אחריו (ואחרי הקומיקסים)
נהניתי והחכמתי מאד! ממש מדור נפלא לכל המשפחה
יש לך קו קליל ואותנטי שמעביר בצורה חוויתית מאד וממש נהנינו מכל פעם מחדש. אף פעם לא איכזבת ב"ה
המוןןן הצלחה! בכל דבר ובכל כוונה![]()
נכתב ע"י ariels;2038708:שירי!!!!
איזה יופי!
יש לי צייר קומיקס סדרתי בבית
(חוזר מהחיידר הביתה בשמחה ומראה לי את התוצרים, לקראת כל חג יש קומיקס אקטואלי - האחרון כמובן היה מגילת אסתר...)
ברור לי שהוא מאוד יתלהב מהספר שלך
אז מה, לא תארגני לנו איזו קבוצת רכישה?
נכתב ע"י inspiration;2038724:הכיף בציורים שלך זה שכשאני רואה אותם אני מסוגלת לצחוק שוב ושוב לעצמי עם עצמי. מה שאני לא נוהגת לעשות בדרך כלל...
הסגנון שלך פשוט כובש!!!
רוצה לקנות בירושלים.
להיכן הגיע כבר?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים