שיתוף ככה נראתה תחילת הדרך שלי בקליגרפיה:)

• הוסף לסימניות
במיון בין העבודות נתקלתי בקליגרפיה הראשונה שיצרתי,
זו הייתה הפעם הראשונה שניסיתי ביד (אחרי כמה ניסיונות דווקא לא רעים במחשב) – והיה בזה משהו אחר לגמרי.

אחרי שרבוטים וניסיונות עם העט החדש שקניתי, ניסיתי לעשות משהוא רציני...:)) ולא האמנתי למה שיצא!
זה היה בכלל בטעות, פשוט נגמר לי הדיו השחור והחלפתי לצהוב ופתאום ראיתי שזה מתגוון נדיר,
כתבתי מילה שמבטאת כלכך טוב את הצבעים האלו,
העמדה מעניינית, קליק במצלמה, הוספת גירעון בפוטושופ וזהוווו..צפה בקובץ המצורף 1966575

ועוד כמה עבודות שלי על הדרך, מתקדמות יותר:)
פוסטר לסוכה
צפה בקובץ המצורף 1966578

פוסטר
"לצאת ממצרים - אל מרחב של חרות"
מוקאפ 2.png
וגם מאחורי הקלעים
IMG_0023.JPG

• הוסף לסימניות
יש לי סרטון קצר שכתבתי את לצאת ממצרים, משום מה אני לא מצליחה להעלות,
מה יכולה להיות הסיבה? הוא מאוד קל...

• הוסף לסימניות
יפה מאוד!

• הוסף לסימניות
מדהים!
אפשר לשאול היכן ואיך למדת קליגרפיה?

• הוסף לסימניות
היי תודה לכם על התגובות והארות:)))
מדהים!
אפשר לשאול היכן ואיך למדת קליגרפיה?
אני לומדת בסמינר עיצוב מדיה אחד מהקורסים של שנה שעברה היה טיפוגרפיה , בתוך זה הכניסו שיעור אחד של קליגרפיה, ואם זה מעניין משהיא היא מתפתחת מעצמה, יותר למדנו עקרונות ובסיס לא ממש קליגרפיה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה