דרוש מידע ככל שיענו אותו כן יפרוץ - או איך לעזאזל אפשר ליירט את הנטפרי הזה???

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
האמת שממש ריגשתם אותי.
לא חלמתי שנטפרי זה עד כדי כך בנשמתכם.
זה ממש נותן כח לקרוא פה את כל התגובות.

לגבי ההתמודדות. כנראה שלמרות שאני לא טיפוס שאוהב עורכי דין ובכלל את כל מערכת המשפט. אנחנו חייבים להיעזר בעורכי דין הטובים ביותר.
אני מרגיש שנטפרי זה אחריות עצומה. אסור לנו לשחק בזה.

הבעיה שאיך נדע מי העורך דין הטוב ביותר. איך נדע שהוא באמת ידאג לנו ולא יחלוב אותנו.
וגם עם כמה מהם שדיברתי איתם הסכומים הם מטורפים. זה מתחיל בעשרות אלפים רק כדי ללמוד את העניין. ואחרי זה התמודדות תלויה בכמה הצד השני יהיה תוקפני.
זה יכול לקחת שנים על גבי שנים של סחבת בבית משפט. אולי אפילו בכוונה כדי לאבד לנו את הכח להתמודד.

אם אין ממש בדבריהם, וכל המטרה זה להפחיד, אין ממה לפחד.

צריך לקחת את המשרד הכי תותח, לבדיקת הענין. על ההתחלה שיענו להם תשובה שהנושא התקבל והוא בבדיקה על ידם וכו' כו', תשובה תינתן ב'מסירה ביד' בעוד 90 ימי עסקים וכו' וכו'.

אם לאחר הבדיקה מתברר שאכן הכל עורבא פרח, ואין בסיס לתביעה. אין בעיה. שיבהירו להם שהם יכולים להגיש תביעה. אם אין להם קייס בכלל, הם ירדו מזה מהר מאוד, כי העו"ד שלהם יסבירו להם שחבל להם על הזמן.

הבעיה היחידה תהיה אם אכן יש כאן עילה (מבחינה משפטית - כמובן, לא מוסרית וכו') לתביעה, ואז זה הסתבכות משפטית שבעייתית. אבל לא נראה לי שנגיע לשלב הזה בכלל.

• הוסף לסימניות
ובכלל אני חושב לתבוע את נטספארק על השיגהוט כטיו שלהם.;)

צפה בקובץ המצורף 384447

זו לא שגיאת כתיב, זה פשוט כתיב מיושן...
upload_2018-8-30_14-23-13.png

כנראה הם רוצים להראות שהפטנט שלהם ממש ממש עתיק

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
האמת שממש ריגשתם אותי.
לא חלמתי שנטפרי זה עד כדי כך בנשמתכם.
זה ממש נותן כח לקרוא פה את כל התגובות.

לגבי ההתמודדות. כנראה שלמרות שאני לא טיפוס שאוהב עורכי דין ובכלל את כל מערכת המשפט. אנחנו חייבים להיעזר בעורכי דין הטובים ביותר.
אני מרגיש שנטפרי זה אחריות עצומה. אסור לנו לשחק בזה.

הבעיה שאיך נדע מי העורך דין הטוב ביותר. איך נדע שהוא באמת ידאג לנו ולא יחלוב אותנו.
וגם עם כמה מהם שדיברתי איתם הסכומים הם מטורפים. זה מתחיל בעשרות אלפים רק כדי ללמוד את העניין. ואחרי זה התמודדות תלויה בכמה הצד השני יהיה תוקפני.
זה יכול לקחת שנים על גבי שנים של סחבת בבית משפט. אולי אפילו בכוונה כדי לאבד לנו את הכח להתמודד.
צריך עורך דין שיש לו לב ויראת שמיים, שיהיה לו אינטרס רוחני להציל יהודים יראים מרדת שחת..

• הוסף לסימניות
זה שיש התנגדות לדבר שבקדושה, זה הסימן שהדבר נכון.
מעניין לבדוק האם יש תוקף משפטי לכתיבת "פטנט" בעוד שה"פטנט" הזה היה פעיל במקום אחר.
בכלל, ה"פטנט" לא דומה! הראיה לכך שיש הבדל מהותי בין החברות ויעידו על כך גרפיקאיים שנפגעו מה"הגנה" של X ולכן עברו לנטפרי ששם ההגנה היא מסוג אחר, מבחינת תוכו אכל וקליפתו זרק.
בהצלחה

• הוסף לסימניות
חחח.

הרב מאט הגאון המפתח את נטפרי.
זיכוי הרבים החרדי הכי גדול שיש.

אין מה להיכנס ללחץ.
ישנם אנשים שפוחדים פחד מוות מעולם המשפט.

לעומת זה יש כאלה שחיים את זה.

אני אישית ממש חי, מזה יש תביעה אקשן,
חילופי מכתבים , דיונים, עדים בלאגן, אקשן רציני.

לא צריך להתרגש מזה.

בפרט מתביעות על קניין רוחני שקשה מאוד להוכיח הוכחה.
כמו כן יש מספיק מקום לתבוע אותם נגדית על הכפשה וכדו'.

או על תביעה נגדית בגן שימוש בעיקר הרעיון של נטפרי לחסימה שלהם.

בשים לב שהם מכוונים על סעיף שאוסר על נטלת עקרי המצאה [בעל הגדרה משפטית רחבה],
יצוין שאפשר שנתיב וכדו אמורים גם להיות נתבעים, או לחילופן שנתיב יתבע את אתרוג.

בכו"א הוכחה על הפרת פטנט, צריך לעמול בשביל להוכיח זאת, וצריך אכן עו"ד מומחה להגנה אבל לא בהכרח שפיץ.

בכו"א לעצם הענין נראה לי שכרגע אמורים אר אל ו019 להתמודד עם התביעה, ולזרוק את הכדור אליהם.

תשובת אר אל ו019 לדעתי צריך להיות פשוט.

לכבוד
בלה בלה בלה.

שלום רב.

קבלנו את פנייתך.

ככל שהנכם טוענים להפרת פטנט, נגד גוף שלישי, עליכם לתבוע את מערכת נטפרי ישירות, באם יוכח בבית משפט שחברה זו הפרה את זכויות הפטנט, נלמד את פסה"ד.

בכו"א הננו להדגיש, כי אנו לא משווקים את נטפרי, אלא מאפשרים ללקוחות הגולשים ע"י לקבוע ע"פ בחירתם התקנת מערכת חסימה על דעתם.

בכבוד
עוד" שלומי אלמונית
מגדלי ברלין

• הוסף לסימניות
נטפרי זו מהפכה. לרבים מאיתנו קשה היום לחשוב איך מסתדרים בלעדיו.
כבודם של הסינונים האחרים במקומם מונח, ויש לי אל חלק מהם הכרת טובה רבה! גם מי שהיום בנטפרי, אסור לו לשכוח את חלקם הרב של חברות הסינון ביכולת להשתמש בעת הצורך באינטרנט.

אמנם, ממשיכים להתקדם!!! החידוש העצום של נטפרי, שהוא מסנן בצורה יעילה בתוך האתרים.
ואם מדברים על פטנט - זה פטנט שבעיני הוא בגדר מהפכה, שנתנה פיתרון ומענה נצרך ביותר.
כשאי פעם תסוקר ההיסטוריה של האפשרות לשימוש כשר בעת הצורך - הרי שמהפכת נטפרי תיזכר כצעד משמעותי ביותר!

מציעה לכל החברות: השקיעו הלאה והמשיכו להתייעל. רק התייעלות טובה, פיתוחים נוספים, פתרונות יצירתיים נוספים - יביאו לכם לקוחות נוספים!
ניסיונות בלימה של אחרים, רק יזיקו לכם! וגם לכלל הציבור. אנא, השקיעו במה שכדאי להשקיע!

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אם אני הבנתי נכון, חלק מהמגיבים פה לא הבינו את התביעה.
התביעה היא לא על רעיון החסימה, אלא על שלב מסויים בפיתוח שבו יש לנטספארק פטנט.

• הוסף לסימניות
טוב, אנחנו יודעים ללמוד את זה. יודעים גם להסביר את המפרשים. אבל תכל'ס, לא שמנו לב שאנחנו, ושאני אומר אנחנו אני מתכוון אנחנו האנשים שעובדים עם אינטרנט, מקבלים שרות נדיר מסוגו מגוף קדוש שככל שמענים אותו ממשיך לפרוץ, לא סתם לפרוץ, להפוך לאימפריה, לחלק בלתי נפרד ממנו, הלוא הוא נטפרי.

עשרות של הקלטות נמצאות בידי אנשי הארגון החשוב הזה, עשרות שיחות השמצה והפצת שקרים גסים מפי נותני השירות של חברות "מתחרות", והתוצאה? נטפרי מתרחבת עוד, עוד משתמשים, עוד שכלולים, יום ולילה של השקעה, והכל לשם מטרה אחת ברורה: להציל נפשות ברשת, או אם נסכם בשורה אחת, סוף האמת לנצח.

תארו לעצמכם איזה סיוט, איזה סרט אימה שאם היינו חולמים אותו, היינו מתעוררים בבהלה שטופי זיעה מבוהלים. תארו לכם את הדבר הנורא הזה שמחר, אנחנו נאלצים לחזור לסינון הישן. סליחה, לחסימה... תארו לכם מה זה יום אחד בלי לעבוד עם הסינון של נטפרי, להיות בידיים של רובוט טיפש, לקבל שירות ללא שירות, והכי גרוע, לקבל אינטרנט עשיר במוקשים - חנוק מחד, פרוץ מאידך, תארו לכם שנטפרי, הארגון שחרט על דיגלו שיש דברים שאי אפשר לסנן, צריכים לבדוק אחד אחד, הארגון הנורמטיבי היחיד בתחומו שהחליט לסנן את האינטרנט ולא סתם לחסום, לתת שירות אישי ומהיר ולא סתם לשלוח רובוט עם תשובה אוטמטית, לשכלל ללא הפסקה ולשפר ולייעל ללא הרף כבר לא יהיה הסינון שלנו, ונאלץ להיות מחוברים לסינון אחר שמפיץ כל מיני פרסומות עשירות בתוכן, ובפועל לקבל שירות עני ומרוד, נקי ומלוכלך כאחד, איזה סיוט!!!

נטפרי, שבזכותו ואך ורק בזכותו, חברות "סינון" התעוררו מעט משנתם והשתפרו מעט בניקיון ומעט בשירות. נטפרי, שכל מטרתו הוא להביא מצב שבו כולם יהיו מסוננים כהוגן, שמח ומרוצה מאד מעובדה זו, זו זכות עצומה.

טוב, אז איך לעזאזל אפשר ליירט את הנטפרי האלו? ההשמצות רק הרחיבו אותם. השקרים רק חיזקו את ידם, מה עושים? מאיימים בתביעה. כן, קראתם נכון, תביעה! חברת נטספארק מאיימת בתביעה בימים אלו נגד הספקים "אר-אל" ו"019" על הפרת פטנט. האיום הוא לא על נטפרי, אבל ברור שיש כאן ככל הנראה סוג של מסע הפחדה המאיים על כולנו.

אז חבריי היקרים משתמשי ואוהדי נטפרי המרוצים, זה קורה. זה קורה כצעד נואש ככל הנראה של הרצון להזיז מהדרך את הארגון החשוב ביותר מימות המצאת האינטרנט. חברת נטספארק הקשורה בחברת רימון/אתרוג, מצאה לה בארכיון המאביק מסמך של פטנט שרשמה לפני כמה שנים, עוד לפני הקמת נטפרי. הפטנט שאין בו שום חידוש מרעיש (ואפילו מגוחך), מגן על אחת משיטות הסינון הבסיסיות ביותר שנטפרי וכל חברת סינון אחרת עושה בהן שימוש. חשוב לציין שנטפרי לא העתיקה אף לא שורת קוד אחת, אלא פיתחה הכל מחדש ובצורה פי כמה וכמה יותר משוכללת וחכמה מכל סינון אחר. אבל, כאמור, איך לעזאזל אפשר כבר ליירט את הנטפרי האלו???

אני כותב את הדברים לא כאיש נטפרי (אני כלום בנטפרי כידוע), אלא כחבר קרוב לרב @mat מזכה הרבים היקר, וכמי שהיה והוה תומך נלהב (שהיד) של נטפרי, וכמי שחשוב לו ליידע אתכם חבריי התומכים בפרטי הסיפור ההזוי הזה.

נמשיך ביחד לחזק את הארגון החזק, ושללא ספק יהיה חזק עוד יותר אחרי הסיפור הזה.

אוהדי ומוקירי הארגון ובתוכם אנכי הקטן.

(מצ"ב מכתב האיום)

1535565493459-i-000.jpg

1535565504492-i-001.jpg
1535565525190-i-002.jpg
סימנתי לך מה מפריע לי בטקסט..
אתה צריך להדגיש כמה המוצר שלך טוב (וכולנו יודעים כמה הוא טוב), ולא כמה המתחרים גרועים וכמה הסינון שלהם פתטי. זה הופך אותך ליריב ברמה הטיפשית והנמוכה שלהם.

• הוסף לסימניות
אם אני הבנתי נכון, חלק מהמגיבים פה לא הבינו את התביעה.
התביעה היא לא על רעיון החסימה, אלא על שלב מסויים בפיתוח שבו יש לנטספארק פטנט.

קראתי, מדובר על פיתוח רובוטי שלומדת את התצוגה ומחליטה ע"פ מה לסנן.
וזה נחלק לשנים,
1. עצם הרעיון שרובוט יסנן תצוגה ע"פ החלטתו.
2. הרעיון הטכנולוגי בפועל של הרובוט.
במרה דנן.
באם התביעה, כפי שאני מבין הוא על 1. לעניו"ד קשה מאוד להוכיח שמדובר ברעיון שאמור להגן עליו בזכויות יוצרים, כמו כן קיימים כבר תוכנות רבות שחוסם פרסומות על סמך הרעיון הנ"ל, היות ומדובר ברעיון וירטואלי מאוד.
באם התביעה היא על 2.
יהיה צריך להוכיח שהנ"ל נחשף לרעיון טרם הוכרז על פטנט, ומשתמש בטכלנוגיה זו בדיוק.
אף במקרה זה, אפשר וחלקים מהטכלנוגיה זו מוכרים כבר מקודם וממילא לא נתן לייחס אליהם הפרה.

• הוסף לסימניות
לאחר בדיקה משפטית נוספת ולימוד החומר.
אני רואה שישנם עוד עילות רבות שתביעה זו תדחה,
ועוד יותר מכך עלול להטיל בסכנה את רישום הפטנט
היות ובסמכות בית המשפט להורות שאין כאן פטנט,
או לחלופין שהפטנט כבר מוכר בצורות אחרות.

לפי הבנתי.
המכתב נשלח כאיום סרק, נגד החברות הללו, לאיים עליהם בהוצאות משפת, ובדרך של סחיטה, ללא תביעת המפר, מה שמלמד שהתובע אינו מתכון לתבוע את המפר ישירות, אלא במקום זאת, נוהג במעשי בריונות, להטיל על שותפיו, איומים על תביעות משפטיות, ברגע שעדיין עוד לא נולד תביעה נגד המפר, נראה גם כי התובע יודע כי במקרה של הליכה לתבעה, מדובר בסאגא שאפר ויצא בשן ועין, מעבר לתדמית הגסה שידמה לו.

ויעשו טוב אולי שלא יענו להם כלל.

כמו כן כדאי שנטפרי יתבע בדין תורה את נסטפארק, על מעללה והכפשותיה, וכן אם יש להם תביעות בגין גזלה, וזכויות יוצרים, תכבדו לדון ע"פ התורה, אם אכן כוונתם לש"ש, נו מוזמנים לדין תורה.

• הוסף לסימניות
סימנתי לך מה מפריע לי בטקסט..
אתה צריך להדגיש כמה המוצר שלך טוב (וכולנו יודעים כמה הוא טוב), ולא כמה המתחרים גרועים וכמה הסינון שלהם פתטי. זה הופך אותך ליריב ברמה הטיפשית והנמוכה שלהם.
אתה פשוט לא הבנת מה הולך כאן! מי בכלל צריך להדגיש כמה נטפרי טוב?? זה כמו שאני אבוא לשכנע פה מישהו שמרצדס טובה יותר מפיאט...
פשוט כך: נטפרי זו לא עוד חברה, זו משפחה. וכשיש בעיה במשפחה, אז מיידעים את כל החמולה, וזה מוליד כל מיני שיתופי פעולה ורעיונות להתמודדות, זה הכל.

• הוסף לסימניות
אתה פשוט לא הבנת מה הולך כאן! מי בכלל צריך להדגיש כמה נטפרי טוב?? זה כמו שאני אבוא לשכנע פה מישהו שמרצדס טובה יותר מפיאט...
פשוט כך: נטפרי זו לא עוד חברה, זו משפחה. וכשיש בעיה במשפחה, אז מיידעים את כל החמולה, וזה מוליד כל מיני שיתופי פעולה ורעיונות להתמודדות, זה הכל.
בדיוק. תיידע אותם, כן. אבל אל תשפוך חומצה על המתחרים, הם לא שווים את זה.
תשאיר לנרנדה להוריד את הזבל, ככה היה כתוב בעיתונים:)

• הוסף לסימניות
בדיוק. תיידע אותם, כן. אבל אל תשפוך חומצה על המתחרים, הם לא שווים את זה.
תשאיר לנרנדה להוריד את הזבל, ככה היה כתוב בעיתונים:)
מתחרים?! על מה אתה מדבר בכלל ???

• הוסף לסימניות
אני רואה שבינתיים מכל ההבטחות נתרמו כבר חלק גדול מאוד 11 ש"ח אני ידון את המבטיחים שהם לא מודעים שיש אפשרות לתרום ונטפרי לא פרסמה אותו בשום מקום, לענייניו בחשבון הנדרים שלהם כבר הוצב יעד של 200.000 ש"ח בעת כתיבת השורות יש 11 שקלים
https://www.matara.pro/nedarimplus/online/?mosad=5775792

• הוסף לסימניות
אני רואה שבינתיים מכל ההבטחות נתרמו כבר חלק גדול מאוד 11 ש"ח אני ידון את המבטיחים שהם לא מודעים שיש אפשרות לתרום ונטפרי לא פרסמה אותו בשום מקום, לענייניו בחשבון הנדרים שלהם כבר הוצב יעד של 200.000 ש"ח בעת כתיבת השורות יש 11 שקלים
https://www.matara.pro/nedarimplus/online/?mosad=5775792
כל עוד נטפרי לא ביקשה בצורה רשמית תרומות, לא חושב שיש מה לתרום ולהתרים

כל עוד נטפרי לא ביקשה בצורה רשמית תרומות, לא חושב שיש מה לתרום ולהתרים
ברגע שנטפרי הגדירה קטגורייה כזו באתר שלה, הדף מופנה מהאתר, זה אומר שיש מטרה לגבות כסף אולי לא יצאו בקמפיין כי פותחים קמפיין באתר אחר/עצמאי והשאירו את זה כאופצייה משנית עבור בתי כנסיות וכדו

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה