דרוש מידע ככל שיענו אותו כן יפרוץ - או איך לעזאזל אפשר ליירט את הנטפרי הזה???

מצב
הנושא נעול.
סיכום ביניים של האשכול (לפי הבנתי).
המערכה צריכה להתמקד בשלושה מישורים.
1. במישור המשפטי - צריך לשכור משפטנים מעולים.
2. במישור היח"צ - צריך למנות יחצנים מעולים (כדוגמת אלו שיודעים לשווק חברות שונות למימוש זכויות כארגוני חסד. לא יכולתי להתאפק).
3. במישור הכספי לממן את כל הפעילות - צריך לגייס כאן בפורום מתנדבים להפעיל קמפיין של מימון המונים, וזה לא צריך להיות הכאב ראש של mat וחבריו.

באופן אישי, אני סבור שבסופו של יום הישועה תבוא מהר יותר מכיוון היחצנים מאשר מכיוון המשפטנים.
אם העניין הזה הולך להתגלגל כמה שנים בבתי משפט הראשונים שיפסידו יהיו אתרוג. כל שבוע יהיו כותרות ועדכונים בנושא בעיתונים ובאתרים, המשתמשים יגעלו מאתרוג בשלב מסויים ויעזבו, וגם ראשי הקהילות לא יוכלו לעמוד מנגד ויוציאו הנחיה גורפת להתנתק מאתרוג ולעבור לנטפרי. (וגם זה יהיה התפקיד של היחצני"ם להוציא ערימות מכתבים מרבנים ובתי דינים שנטפרי היא החברה הטובה ביותר, וחוב קדוש לעבור לנטפרי)
ברגע שאתרוג יחוו גל המוני של עזיבות הם יהיו חייבים להתעשת. אבל בעז"ה אז כבר יהיה מאוחר מדי ונטפרי רק תצא מחוזקת עם עוד אלפי משתמשים חדשים שיערקו מאתרוג.

נערך לאחרונה ב:
אז אין לאף אחד כאן איזה בן דוד, אחיין, שוועסטער-קינד, פלאמעניק, דוד רבה וכדומה עורכי דין?
תתחילו לאמץ את המוח. השתדלות קטנה.
יש תקווה!

מתנצל, עברתי על כל האשכול ולא הבנתי מה הקשר בין אתרוג לנטספארק.
הבינותי שמרוגזים על התביעה של נטספארק, אבל איך נפל לכאן אתרוג, ומה יש למחות נגדו.
אשמח אם מישהו יחכים אותי.

מאתר אתרוג:

כתוב שאישור האבטחה מונפק ע"י חברתNetspark. מי זו?

חברת נטספרק היא חברת אחות של אינטרנט אתרוג, המפתחת עבורה את הטכנולוגיות המתקדמות שלה.

מה זה אומר חברת אחות?
אני פשוט מסונן גם באתרוג, אם אדע שאכן זו אותה החברה, אעזוב אותה בל"נ לטובת נטפרי.

אני עובד ב 2 מקומות, במקום אחד יש סינון אתרוג המחמיר ביותר, ובשני סינון נטפרי הקל והפתוח ביותר. אצ"ל שבאתרוג הסגור אני פרוץ פי אלף מהנטפרי הפתוח..., רק לא היה לי ענין לעורר את הענין בפני הבעה"ב, אך אם אכן יד אתרוג במעל הזה, אעשה ככל יכולתי לעזוב אותם.

שלח בכפתור האדום לאתרי החדשות, הם ישמחו לפרסם, עד לרגע שאתרוג ישלמו להם דמי שתיקה כמקובל בשוק משהו עם 6 ספרות..
זה לא עניין חדשותי גם בשביל כתבים לענייני חרדים למיניהם?
לא שהם כאלו צדיקים, אבל אולי אצלם פחות נפוץ עניין "דמי ההשתקה כמקובל בשוק".
לכתבים האלו (בכלי התקשורת המודפסים, המשודרים והנצפים למיניהם) אין איזה מייל אדום או צהוב?

נערך לאחרונה ב:
א. אין צורך בכל זה.
ב. שיהיה לך ברור, הם קוראים פה הכל.
אני הדגשתי,
ואני חוזר ומדגיש
לא שאני חושב שיש בזה צורך,
אבל אין בכך כל עבירה על החוק של הטרדה,

נ.ב. מהכרות אישית (כעובד במשרד שהותקף) זה לא נחמד
הפקידות שם מסכנות הרי הן לא עשו כלום!!!

הם עשו טעות גדולה מאוד. הם לא העריכו נכון את החיבור החזק של משתמשי נטפרי. הם חשבו שזה כמו שתי חברות שעומדות על המדף בסופר ויש כאלו שבוחרים במוצר X ויש כאלו במוצר V
אבל הם לא קלטו שכאן הסיפור אחרת, והלקוחות שהם חושבים אותם לפוטנציאלים שלהם יפגעו אישית מהמהלך.

משום כך, כדאי לרכז את המאמצים להציף את הנושא בכל הציבור החרדי וזה יגרום להם למבוכה מאוד גדולה ולזעם ועזיבה של הלקוחות.
לכן:
1. כדאי שכל אחד ישלח במייל לכל האנשי קשר שלו את הסיפור בתמצות עם בקשה להצטרף לעצומה ובקשה להעביר את ההודעה הלאה, כך זה יצור באזז מאוד גדול ובודאי לא לנער הזה הם התפללו.
מי מנסח משהו קצר ומתמצת?
2. מה דעתכם על תחרות כרזות/קריקטורות כאן בפרוג? מי מרים את הכפפה?

נערך לאחרונה ב:
די כבר, אנשים.
למה כל מחאה מסלימה לאלימה ופוגענית?
לא נחמד לכם?
פשוט אל תשכרו את שירותיהם.

ולעצם העניין, לענד. אף אחד כאן לא עורך דין המתמחה בדיני קניין רוחני. כך נדמה לי. @GolanArt היקר והמוכשר:
אולי כן נעשתה פה עוולה? אפילו שלא במתכון.
אולי באמת, בתמימות, מתוך כוונת תועלת, נעשה תהליך שאינו תקין?
אולי כל הפיכת העניין הזה למלחמה פומבית פוגע במשא ומתן שייתן לחברה הטובה הזאת להמשיך להתקיים מתוך הסכם פשרה או משהו?
ממה נפשך. אם חברת נטפרי מעודדת את העליהום האדיר כאן, כנראה יש להם ממה לחשוש.
אם אין להם ממה לחשוש, למה העליהום? אולי אתם הופכים דיון '' קר'' ומעשי לרווי רגש ועצבים ואשמה שיכול להפוך ללא פתיר? אולי הגיע הזמן להרגיע כאן את הרוחות?

אני לקוח נטפרי, מרוצה יחסית מההתנהלות שלהם, שהיא מעודנת, ושל בני תורה, וההשקעה שלהם בפרטים נעימה ונותנת תחושת אינטרנט שהוא תקין רוחנית, וזה מפתיע וראוי. שיהיה להם בהצלחה.

נערך לאחרונה ב:
די כבר, אנשים.
לא נחמד לכם?

ולעצם העניין, לענד. אף אחד כאן לא עורך דין המתמחה בדיני קניין רוחני. @GolanArt היקר והמוכשר:
אולי כל הפיכת העניין הזה למלחמה פומבית פוגע במשא ומתן שייתן לחברה הטובה הזאת להמשיך להתקיים מתוך הסכם פשרה או משהו?
אם אין להם ממה לחשוש, למה העליהום? אולי אתם הופכים דיון '' קר'' ומעשי לרווי רגש ועצבים ואשמה שיכול להפוך ללא פתיר? אולי הגיע הזמן להרגיע כאן את הרוחות?

אני לקוח נטפרי, מרוצה יחסית מההתנהלות שלהם, שהיא מעודנת, ושל בני תורה, וההשקעה שלהם בפרטים נעימה ונותנת תחושת אינטרנט שהוא תקין רוחנית, וזה מפתיע וראוי. שיהיה להם בהצלחה.

דברי חכמים בנחת נשמעים, ועשית את זה ובגדול, יישר כוח.

לגופו של עניין ברור שאין צורך בהטרדות וכו' וכדו' ולא נראה כלל שאי מי מנטפרי מלבה את האש להפך הם אף כתבו באחד מן האשכולות שלא להטריד את התובעים, אך בסה"כ אנשים פשוט מביעים כאב, כאב שמה ששומר עליהם מפגעי הזמן מה שנותן להם באופן יחסי רוגע ממה שקורה באינטרנט, אולי כבר לא ישמור עליהם ירגיע אותם, נדמה לי שכל מה שקורה נסוב רק סביב זה.

נערך לאחרונה ב:
תראה לי ציטוט שלי שהתיימרתי לשדר את זה, אדרבה, אם יש לך ביקורות בכיף, רק תהיה נקודתי...
היתה פה הודעה לא שלך כמובן, שנמקחה. קריאה מפורשות להטרדה במספר פלטפורמות, כולל מספרי טלפון ו מיילים אישיים של גופים שם.
כל קריאה לאלימות, תמוגר. זה פלילי ודרכיה - דרכי נעם.
הביקורת שלי כתובה במלואה בהודעה שלי שציטטת חלקית.
אתה קשור לנטפרי עסקית או אישית?

חוזר ומדגיש, אני לקוח נטפרי מרוצה למדי.

נערך לאחרונה ב:
כלקוח רימון, אשמח אם תתארגן עצומה של לקוחות החברות המתחרות בנטפרי ובה מחאה נמרצת ואיום בעזיבת החברה
יש הרבה לקוחות שאינם בנטפרי מסיבות שונות אך הם אוהדים מאוד את המיזם החשוב הזה!

זה כל כך נכון!!! - כל עולם החסימות באשר הוא היה אחרת לגמרי אלמלא נטפרי. הזכרתי בעבר, שנטפרי זה מיזם של חרדים עבור חרדים, ולא נותני שרות לחרדים.

אני משוכנע שלא נעשתה פה עוולה.
ועוד יותר משוכנע, שמי שיודע זאת אלו מאיימי התביעה בעצמם.
מי שיש לו ידע או הבנה בפטנט עצמו, זה לא עורך דין אלא אנשי פיתוח ותוכנה.
כנראה שלתביעה עצמה אין סיכוי, ולדעתי אף אחד לא מתכוון להגיש אותה,
וכפי שנאמר המטרה היחידה היא להפחיד את הספקים שעובדים עם נטפרי.
מה לדעתך צריך לעשות כדי לפתור את זה?

ההודעה שקראה להטרדה נמחקה ביוזמתי, זה דבר ראשון.
דבר שני, אני קשור אך ורק אישית, ואין אף אדם כולל המנהל שקשור עסקית
נטפרי זה לא עסק.
דבר שלישי, אני עדיין לא מבין מה הביא אותך להדגיש בגדול ובגאון את
העובדה שאני לא מבין בקניין רוחני כאילו שטענתי או רמזתי כך, על מה זה בדיוק מגיע לי,
בוא תחכים אותי...
גם כתבתי שאתה יקר ומוכשר :)
אינני רומז לכלום.
אם אנחנו חפצים בטובתה של נטפרי, יכול להיות, שהדיון כאן ורוחו הכאובה, מזיקים לה, ומוצאים את האפשרות להגיע למהלך פשרה או הרגעת רוחות.
יכול להיות.
וכיוון שאני, בכל אופן, לא מבין בקניין רוחני, אני משאיר את המחשבה הזאת כאן והולך לעשות סלטים, ברשותכם.
בהצלחה, @GolanArt , תבוא לבקר יותר בקהילת מאיירים, מתגעגעים.

@אבימי אין פה שום הפרה זה סתם התנפלות. תסתכל במסמך של הפטנט.

הדרך היחידה שלהם לתקן את הנזק שהם עשו. זה לתת לנטפרי ולציבור מכתב התחייבות חתום כראוי שהם מתחייבים לא לתבוע את נטפרי ואת הספקים ואת הלקוחות לעולם ועד.
כל עוד הם לא עשו את זה. הם בעצם כרגע מצמידים לנו אקדח לרקה. וכל ספק שעובד או שיעבוד איתנו בעצם מפחד מהתביעה שיכולה לצוץ בכל יום.

@אבימי אין פה שום הפרה זה סתם התנפלות. תסתכל במסמך של הפטנט.

הדרך היחידה שלהם לתקן את הנזק שהם עשו. זה לתת לנטפרי ולציבור מכתב התחייבות חתום כראוי שהם מתחייבים לא לתבוע את נטפרי ואת הספקים ואת הלקוחות לעולם ועד.
כל עוד הם לא עשו את זה. הם בעצם כרגע מצמידים לנו אקדח לרקה. וכל ספק שעובד או שיעבוד איתנו בעצם מפחד מהתביעה שיכולה לצוץ בכל יום.
אם זו סתם התנפלות (ואני, לקוח נטפרי שמרוצה ומודה בכל פה, מאמין שכך הוא)אז מה ההפחדה בדיוק?
הם ינסו פעם אחת, יגלגלו אותם מכל המדרגות, יפסידו כמה מאות (או יותר) לקוחות שיעברו לנטפרי, ותו לא מידי.
מה הנזק שהם גרמו כרגע?

רק חזק ואמץ!

נערך לאחרונה ב:
הם ינסו פעם אחת, יגלגלו אותם מכל המדרגות, יפסידו כמה מאות (או יותר) לקוחות שיעברו לנטפרי, ותו לא מידי.
הכל טוב ויפה, חוץ מהקטע של 'יגלגלו אותם מכל המדרגות', זה יקרה בסוף, אבל עד ש..ז..ה.. י..ק..ר..ה..
הדיון הכי מצוי בבתי המשפט פה, בעצם קיים בשביל לומר מתי הדיון הבא..

אולי חוות דעת בכתב של עו''ד רציני בעל ניסיון רב בתחומים הללו - יכולה להרגיע את הספקים.
לאנשים כאן יש נכונות לתרום.

די כבר, אנשים.
לא נחמד לכם?

ולעצם העניין, לענד. אף אחד כאן לא עורך דין המתמחה בדיני קניין רוחני. כך נדמה לי. @GolanArt היקר והמוכשר:

כאילו מה? הם כותבים מכתב איום תביעה משפטי ונטפרי צריכים לשבת בנחת על הספה ולומר "הכל טוב" נעבוד ברגוע? ברור שמדובר פה בהתקפה ונטפרי לא יכולים לשבת בשקט, שים לב שהזעם הוא בעיקר מהגולשים, וכשכואב צועקים, אני למשל עדיין לא לקוח של נטפרי ובכל זאת זועם על דבר כזה, להאשים את נטפרי זה אחד הדברים האחרונים שראוי לעשות במקרה הזה, צריך קצת להכיר את הנפשות הפועלות, מדובר באנשים עדיני נפש לעומת מכתב התביעה הבזוי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה