- הוסף לסימניות
לדעתי כדאי להגדיל את המטרה, 500 זה קצת מידי...
לדעתי כדאי להגדיל את המטרה, 500 זה קצת מידי...
זה לא עניין חדשותי גם בשביל כתבים לענייני חרדים למיניהם?שלח בכפתור האדום לאתרי החדשות, הם ישמחו לפרסם, עד לרגע שאתרוג ישלמו להם דמי שתיקה כמקובל בשוק משהו עם 6 ספרות..
אני הדגשתי,א. אין צורך בכל זה.
ב. שיהיה לך ברור, הם קוראים פה הכל.
די כבר, אנשים.
למה כל מחאה מסלימה לאלימה ופוגענית?
לא נחמד לכם?
פשוט אל תשכרו את שירותיהם.
ולעצם העניין, לענד. אף אחד כאן לא עורך דין המתמחה בדיני קניין רוחני. @GolanArt היקר והמוכשר:
אולי כן נעשתה פה עוולה? אפילו שלא במתכון.
אולי באמת, בתמימות, מתוך כוונת תועלת, נעשה תהליך שאינו תקין?
אולי כל הפיכת העניין הזה למלחמה פומבית פוגע במשא ומתן שייתן לחברה הטובה הזאת להמשיך להתקיים מתוך הסכם פשרה או משהו?
ממה נפשך. אם חברת נטפרי מעודדת את העליהום האדיר כאן, כנראה יש להם ממה לחשוש.
אם אין להם ממה לחשוש, למה העליהום? אולי אתם הופכים דיון '' קר'' ומעשי לרווי רגש ועצבים ואשמה שיכול להפוך ללא פתיר? אולי הגיע הזמן להרגיע כאן את הרוחות?
אני לקוח נטפרי, מרוצה יחסית מההתנהלות שלהם, שהיא מעודנת, ושל בני תורה, וההשקעה שלהם בפרטים נעימה ונותנת תחושת אינטרנט שהוא תקין רוחנית, וזה מפתיע וראוי. שיהיה להם בהצלחה.
היתה פה הודעה לא שלך כמובן, שנמקחה. קריאה מפורשות להטרדה במספר פלטפורמות, כולל מספרי טלפון ו מיילים אישיים של גופים שם.תראה לי ציטוט שלי שהתיימרתי לשדר את זה, אדרבה, אם יש לך ביקורות בכיף, רק תהיה נקודתי...
כלקוח רימון, אשמח אם תתארגן עצומה של לקוחות החברות המתחרות בנטפרי ובה מחאה נמרצת ואיום בעזיבת החברה
יש הרבה לקוחות שאינם בנטפרי מסיבות שונות אך הם אוהדים מאוד את המיזם החשוב הזה!
אני משוכנע שלא נעשתה פה עוולה.אולי כן נעשתה פה עוולה? אפילו שלא במתכון.
אולי כל הפיכת העניין הזה למלחמה פומבית פוגע במשא ומתן שייתן לחברה הטובה הזאת להמשיך להתקיים מתוך הסכם פשרה או משהו?
גם כתבתי שאתה יקר ומוכשרההודעה שקראה להטרדה נמחקה ביוזמתי, זה דבר ראשון.
דבר שני, אני קשור אך ורק אישית, ואין אף אדם כולל המנהל שקשור עסקית
נטפרי זה לא עסק.
דבר שלישי, אני עדיין לא מבין מה הביא אותך להדגיש בגדול ובגאון את
העובדה שאני לא מבין בקניין רוחני כאילו שטענתי או רמזתי כך, על מה זה בדיוק מגיע לי,
בוא תחכים אותי...
אם זו סתם התנפלות (ואני, לקוח נטפרי שמרוצה ומודה בכל פה, מאמין שכך הוא)אז מה ההפחדה בדיוק?@אבימי אין פה שום הפרה זה סתם התנפלות. תסתכל במסמך של הפטנט.
הדרך היחידה שלהם לתקן את הנזק שהם עשו. זה לתת לנטפרי ולציבור מכתב התחייבות חתום כראוי שהם מתחייבים לא לתבוע את נטפרי ואת הספקים ואת הלקוחות לעולם ועד.
כל עוד הם לא עשו את זה. הם בעצם כרגע מצמידים לנו אקדח לרקה. וכל ספק שעובד או שיעבוד איתנו בעצם מפחד מהתביעה שיכולה לצוץ בכל יום.
הכל טוב ויפה, חוץ מהקטע של 'יגלגלו אותם מכל המדרגות', זה יקרה בסוף, אבל עד ש..ז..ה.. י..ק..ר..ה..הם ינסו פעם אחת, יגלגלו אותם מכל המדרגות, יפסידו כמה מאות (או יותר) לקוחות שיעברו לנטפרי, ותו לא מידי.
כל עוד הם לא עשו את זה. הם בעצם כרגע מצמידים לנו אקדח לרקה. וכל ספק שעובד או שיעבוד איתנו בעצם מפחד מהתביעה שיכולה לצוץ בכל יום.
כאילו מה? הם כותבים מכתב איום תביעה משפטי ונטפרי צריכים לשבת בנחת על הספה ולומר "הכל טוב" נעבוד ברגוע? ברור שמדובר פה בהתקפה ונטפרי לא יכולים לשבת בשקט, שים לב שהזעם הוא בעיקר מהגולשים, וכשכואב צועקים, אני למשל עדיין לא לקוח של נטפרי ובכל זאת זועם על דבר כזה, להאשים את נטפרי זה אחד הדברים האחרונים שראוי לעשות במקרה הזה, צריך קצת להכיר את הנפשות הפועלות, מדובר באנשים עדיני נפש לעומת מכתב התביעה הבזוי.די כבר, אנשים.
למה כל מחאה מסלימה לאלימה ופוגענית?
לא נחמד לכם?
פשוט אל תשכרו את שירותיהם.
ולעצם העניין, לענד. אף אחד כאן לא עורך דין המתמחה בדיני קניין רוחני. כך נדמה לי. @GolanArt היקר והמוכשר:
אולי כן נעשתה פה עוולה? אפילו שלא במתכון.
ממה נפשך. אם חברת נטפרי מעודדת את העליהום האדיר כאן, כנראה יש להם ממה לחשוש.
אם אין להם ממה לחשוש, למה העליהום? אולי אתם הופכים דיון '' קר'' ומעשי לרווי רגש ועצבים ואשמה שיכול להפוך ללא פתיר? אולי הגיע הזמן להרגיע כאן את הרוחות?
אני לקוח נטפרי, מרוצה יחסית מההתנהלות שלהם, שהיא מעודנת, ושל בני תורה, וההשקעה שלהם בפרטים נעימה ונותנת תחושת אינטרנט שהוא תקין רוחנית, וזה מפתיע וראוי. שיהיה להם בהצלחה.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים