כלבלב- ציור חדש!!

• הוסף לסימניות
נסיון שני שלי בסגנון דומה לציור הזה.

מצורף גם חלק מהתהליך...

אשמח שתחוו דעתכם- מה עוד טעון שיפור?

קבצים מצורפים

• 0000.png
    KB 902.5 · צפיות: 16
  • 0001.png
    KB 122.8 · צפיות: 17
  • 0002.png
    KB 119.8 · צפיות: 16
  • 0003.png
    KB 122.7 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
קו מעודן לטעמי יוסיף.
אהבתי מאוד את הסקיצה לפני הצביעה:)

• הוסף לסימניות
איזה חמווד..! זה אילוסטרייטור?
גם לדעתי זה יהיה יפה יותר עם קו תוחם.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יעל קלודין;1354524:
איזה חמווד..! זה אילוסטרייטור?
גם לדעתי זה יהיה יפה יותר עם קו תוחם.

תודה! לא, זה פוטושופ.
כל הרעיון היה לנסות לצייר אותו בלי קווים תוחמים... אבל אולי ככה זה פחות יפה...:)

• הוסף לסימניות
הדשא - אם אתה שואל, לא נראה מספיק טוב ביחס לכל השאר
והסקיצה מעולה

• הוסף לסימניות
ציור מתוק מאד וחינני!!

לענ"ד, יש בעיה עם הצביעה של האור וצל וזה הופך את הציור למראה של גרדיאנט פשוט...
לכן הסקיצה נראית יותר טוב :)

• הוסף לסימניות
נכון... אחרי ההשקעה בדמות, לא היה לי ממש כח להשקיע גם ברקע, לכן הוא נראה פחות טוב.
בנוסף, אני לא כל כך מתנסה בלצייר רקעים- עוד סיבה לכך שהוא נראה די פשוט- צריך עוד לעבוד על זה.
תודה רבה על ההערות, זה עוזר מאוד!

• הוסף לסימניות
יפה! ממש אהבתי את הדמות הוא ממש מביע

(לפעמים עם דמות כזו חמודה לא צריך יותר מידי רקע)

• הוסף לסימניות
נראה ממש תלת מימד!
תודה על השיתוף

• הוסף לסימניות
תודה רבה לכולם על תגובותיכם!
מה אתם חושבים? כדאי להמשיך בסגנון הזה, או להישאר בסגנון של ציור עם קו תוחם, ואור וצל בצורה שייראה תלת מיימדי קצת פחות?

• הוסף לסימניות
למה לא גם וגם?
ציור מאמיייי! פוצקי בא לי ללטף!
לדעתי צביעה יותר חדה יראה יותר 'זורם' כלומר עם הקוים. אבל עם התאמנות אפשר להגיע לתוצאות מהממות גם בצביעה רכה, עניין של בחירה. (האמת טיפונת מפריע לי שרק הפנים והזנב בצבע אחר, למשל בתמונת פרופיל שלך זה משולב ונותן הרבה חיות, דעתי האישית)

• הוסף לסימניות
תודה רבה! מקווה שעם עוד הרבה התנסות בצביעה (גם של רקע) התוצאות ילכו וישתפרו.:)

• הוסף לסימניות
לכל סוגה (ג'אנר) יש את החן שלו. לציורים כאלה יש נופך משלהם. זה כמו שתשאל את מי אתה אוהב את אבא או את אמא?.......
בהצלחה

• הוסף לסימניות
השפה התחתונה המתוקה של הכלב נעלמה בציור הסופי, חבל...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה