כללי כלב מכוער..

• הוסף לסימניות
אני צריכה תמונה של כלב מכוער. :eek:
יש למישהו?...
תודה!!!

• הוסף לסימניות
השאלה..

נכתב ע"י pr;1062864:
אני צריכה תמונה של כלב מכוער. :eek:
יש למישהו?...
תודה!!!

יש כלבים שלפי דעתי מכוערים אבל לדעת אחרים יפים..השאלה אם את מתכונת לכלב מלוכלך..מגעיל..לא מגעיל מבחינת הגזע אליו הוא משתייך..אלא מגעיל מבחינת לא מטופח
אה?

• הוסף לסימניות
מספיק מכוער?? :D

קבצים מצורפים

• כלבים.rar
    KB 294.9 · צפיות: 25
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י מוזיקאית;1062867:
יש כלבים שלפי דעתי מכוערים אבל לדעת אחרים יפים..השאלה אם את מתכונת לכלב מלוכלך..מגעיל..לא מגעיל מבחינת הגזע אליו הוא משתייך..אלא מגעיל מבחינת לא מטופח
אה?

תראי, האמת שאני לא כל כך בענינים בתחום הזה :)
אבל לא התכוונתי מוזנח או משהו, את זה אני יכולה ליצור בקלות על כלב נחמד.
התכוונתי לזן מוזר ובלתי מקובל, משהו כזה עם צוואר ארוך ופרצוף מעוך או משהו כזה.
אם זה נותן לך כיוון - אני לא מתה על בולדוגים (:

נכתב ע"י rainbow;1062869:
מספיק מכוער?? :D

האמת שלא... (: אבל תודה!
(פריט כמו משקפיים לא גורם לכלב להתכער, לא?)

• הוסף לסימניות
טוב אז הנה..

נכתב ע"י pr;1062871:
תראי, האמת שאני לא כל כך בענינים בתחום הזה :)
אבל לא התכוונתי מוזנח או משהו, את זה אני יכולה ליצור בקלות על כלב נחמד.
התכוונתי לזן מוזר ובלתי מקובל, משהו כזה עם צוואר ארוך ופרצוף מעוך או משהו כזה.
אם זה נותן לך כיוון - אני לא מתה על בולדוגים (:

האמת שלא... (: אבל תודה!
(פריט כמו משקפיים לא גורם לכלב להתכער, לא?)

טוב יהיו שיגידו שהם חמודים לפי דעתי..לא מאוד..מה שכן זה עם הכתמים על האף...ואלא עם האוזנים הארוכות(סליחה על הבורות..)
מקווה שעזרתי..

קבצים מצורפים

• MP900401938.JPG
    KB 301.4 · צפיות: 14
  • MP900444807.JPG
    KB 474.7 · צפיות: 19
  • MP900448721.JPG
    KB 218.8 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
בעעעעעעעעעע
תודה!!!
עזרתם לי מאד מאד מאד מאד מאד!!!!!!!!!!!!!!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה