- הוסף לסימניות
לא יודעת, אצל אמא שלי זה ככה יש לנו כלה (בינתיים אחת) ואמא שלי מתנהגת איתה כאילו שהיא הבת שלה, יוצאת איתה לשיחות אישיות, קונה לה, קונה איתה, נותנת לה לאמר מה שהיא רוצה בלי לשפוט,
כאילו שהיא הבת שלה.
עד כדי כך שבחג האחרון היא העדיפה להיות אצלנו מאשר אצל משפחתה (אחי-בעלה נסע לאדמו"ר שלנו) הוא התקשר לאמא שלי מייד במוצאי החג אחרי שחזרה ואמר לה שמעולם הוא לא ראה את העיניים של אשתו כ"כ נוצצות.
אז יש אופציה, ידוע שנתינה מביאה לאהבה, הרעיון הוא לתת לתת לתת.
אגב יש אצלנו במשפחה (לא המצומצמת למי שמכיר אותי וחושב שהוא מבין...
) כלה שפשוט שונאת את חמותה!!!
היא ניתקה עם חמותה כל קשר וזורקת כל מתנה שחמותה מנסה לתת לה, לחמותה יש הרבה כסף, אז כשהיא צריכה, היא דואגת לדרוש את המגיע לה, אבל לא נותנת לחמותה להיות בקשר עם הבן שלה וגם אוסרת על בעלה להיות בקשר עם אחיו ואחיותיו!!!
והסיבה היא- תחזיקו חזק.
הם התחתנו אחרי תקופת השואה והאמא של החמות ז"א הסבתא לא שמרה תורה ומצוות, אבל חמותה ממש כן, מבחינת הכלה זהו כתם בתמונת השלמות לה שאפה ולכן ניתקה כל קשר עם המשפחה וכמובן עם חמיה וחמותה, היום חמותה מאוד מבוגרת, היא אלמנה, אבל הכלה עוד שומרת טינה!
כאילו שהיא הבת שלה.
עד כדי כך שבחג האחרון היא העדיפה להיות אצלנו מאשר אצל משפחתה (אחי-בעלה נסע לאדמו"ר שלנו) הוא התקשר לאמא שלי מייד במוצאי החג אחרי שחזרה ואמר לה שמעולם הוא לא ראה את העיניים של אשתו כ"כ נוצצות.
אז יש אופציה, ידוע שנתינה מביאה לאהבה, הרעיון הוא לתת לתת לתת.
אגב יש אצלנו במשפחה (לא המצומצמת למי שמכיר אותי וחושב שהוא מבין...
היא ניתקה עם חמותה כל קשר וזורקת כל מתנה שחמותה מנסה לתת לה, לחמותה יש הרבה כסף, אז כשהיא צריכה, היא דואגת לדרוש את המגיע לה, אבל לא נותנת לחמותה להיות בקשר עם הבן שלה וגם אוסרת על בעלה להיות בקשר עם אחיו ואחיותיו!!!
והסיבה היא- תחזיקו חזק.
הם התחתנו אחרי תקופת השואה והאמא של החמות ז"א הסבתא לא שמרה תורה ומצוות, אבל חמותה ממש כן, מבחינת הכלה זהו כתם בתמונת השלמות לה שאפה ולכן ניתקה כל קשר עם המשפחה וכמובן עם חמיה וחמותה, היום חמותה מאוד מבוגרת, היא אלמנה, אבל הכלה עוד שומרת טינה!
הנושאים החמים

Reactions: ד. מ., ניק 126561, מחזירים אותם עכשיו ועוד 3 משתמשים6 //