כלה | חתן | חופה | זר פרחים של הכלה, ומה שביניהם

• הוסף לסימניות
סתם דמיון וגם מתאים לה הרעיון הז . את יודעת לאיזה הלפרין אני מתכוונת?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מאמילע;2479197:
סתם דמיון וגם מתאים לה הרעיון הז . את יודעת לאיזה הלפרין אני מתכוונת?

ממש לא.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צ פומרנץ;2479094:
אנחנו מכירות מאנשהו? תני רמז :confused:

לא לא ממש לא:)
התכוונתי רק לפי ההשקעה שאת משקיעה בתחפושת של הילדים

• הוסף לסימניות
נמוגו מנגינות וכבו האורות
והלכו החתן והכלה לגנם ולחיידרם, להמשיך בשגרת יומם,
וזר הפרחים פורח וצומח בגינת המטפלת.

בעת חזרתכם גם אתם לשגרת היומיום, ננפנף לכם לשלום ונאחל לכולכם שגרה נעימה והכנות נעימות לקראת פסח הבעל"ט!

קבצים מצורפים

• חתן כלה בחופה תקריב.jpg
    1.3 MB · צפיות: 59
  • זר פרחים מוקטן.jpg
    1.9 MB · צפיות: 58
  • הוסף לסימניות
אז השנה הגיע הזמן להיות כלה. יש גם אח חתן
אז אמא לא יודעת לתפור - לכן יש תופרת.
אבל מה אמא תעשה? כדי לספק את יצר היצירתיות למרות התחפושות הנדושות (ראה ערך רותי 12 ;)) נוצרה החופה
צפה בקובץ המצורף 344354
צפה בקובץ המצורף 344347
צפה בקובץ המצורף 344348
והאחות הקטנה המסכנה ;:eek: קבלה את פרץ היצירתיות של אמה, והפכה להיות זר פרחים של הכלה. (וכאן שוב המקום להודות לאות לי על העזרה בהדרכות ליצירת פרחי קאלות מסול)
צפה בקובץ המצורף 344349

• הוסף לסימניות
שלום וברכה,

אני לא יודעת אם עדין רלוונטי אבל אשמח לדעת אם יש לך עדין את החופה ?
אם תוכלי לחזור אלי?0586131719
ממש אהבתי השקעת בטירוף

לאה

• הוסף לסימניות
נמוגו מנגינות וכבו האורות
והלכו החתן והכלה לגנם ולחיידרם, להמשיך בשגרת יומם,
וזר הפרחים פורח וצומח בגינת המטפלת.

בעת חזרתכם גם אתם לשגרת היומיום, ננפנף לכם לשלום ונאחל לכולכם שגרה נעימה והכנות נעימות לקראת פסח הבעל"ט!
אז השנה הגיע הזמן להיות כלה. יש גם אח חתן
אז אמא לא יודעת לתפור - לכן יש תופרת.
אבל מה אמא תעשה? כדי לספק את יצר היצירתיות למרות התחפושות הנדושות (ראה ערך רותי 12 ;)) נוצרה החופה
צפה בקובץ המצורף 344354
צפה בקובץ המצורף 344347
צפה בקובץ המצורף 344348
והאחות הקטנה המסכנה ;:eek: קבלה את פרץ היצירתיות של אמה, והפכה להיות זר פרחים של הכלה. (וכאן שוב המקום להודות לאות לי על העזרה בהדרכות ליצירת פרחי קאלות מסול)
צפה בקובץ המצורף 344349
מהמם..אשמח שתחזרי אלי אם יש לך עדין את החופה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה