כלה ללא תמונות

• הוסף לסימניות
אחותי שונאת להצטלם. הם זוג חברות שאין פשוט אין להם תמונות ביחד כל אחת שונאת להצטלם ונשארו ללא תמונות...
עכשיו היא אוטוטו מתחתנת ואמרו לה וגם זה מה שאני יודעת...שמכינים מתנת סוג פרידה לחברה הטובה ה כ ל רק עם תמונות. יש לכן רעיונות למתנות למזכרת כזו גם ללא תמונות?
נשמח לעזרה בהקדם זה יעזור כל רעיון

• הוסף לסימניות
למה צריך תמונה בשביל מתנה לחתונה???
יהיה לה עם בעלה..היא לא צריכה תמונה כדי להזכר בה כל יום...
אף פעם לא שמעתי שנותנים לחברה מתנה לחתונה משהו עם תמונה...

• הוסף לסימניות
כנראה שלא כתבנו את זה מספיק מובן
אחותי היא החברה שמתחתנת ורוצה לתת מתנת פרידה לחברה שלה - הרווקה!

• הוסף לסימניות
למה היא צריכה להביא מתנה?

וגם היא לא נפרדת ממנה...כולה משנה סטטוס בחיים..היא לא היתה נשואה אליה לפני...

• הוסף לסימניות
מציינים תקופה שעברו יחד
אחת מתחתנת אחת עדיין בסמינר
סוג של פרידה מהחיים שהיו רגילות עד היום

ככה עושים אצלם...אני לא נכנסת לזה...

• הוסף לסימניות
היום יש כל כך הרבה מתנות לסוגיהן שבכלל לא צריכות לכלול תמונות.
מה עם סתם מתנה חמודה סוג בושם מפנק או עט יוקרתי ולכל דבר אפשר היום לעשות "דבק מדריכות"
ולקשר את זה לפרידה הקריבה כמובן אפשר גם תמיד תהילים וכדו' ---כיד הדמיון הטובה עליכן.
אגב - אני גם התחתנתי כשחברה שלי היתה עוד בסמינר וזה לא גרם לנו לשום פרידה....אז אולי זה סתם יביך אותה ויעציב אותה שהנשואה לעתיד רוצה להפרד...תחשבו על זה...
בהצלחה ושיהיה בשעה טובה:)

• הוסף לסימניות
לא ידעתי שצריך להביא תמונה......
אני הבאתי בושם וכל מיני דברים נלווים שמתאימים
הרבה יותר יפה
מאשר תמונה
מרוב שזה מעניין מישהו אח"כ......

• הוסף לסימניות
לפי הכותרת הייתי בטוחה, שיש כלה שמתחתנת ועדיין אין לה צלם,
או לחילופין התחתנה והתמונות נמחקו...:eek:
כולה תמונה לחברה :D (שאגב, שונאת תמונות)

• הוסף לסימניות
גם אני הבאת לחברות שלי מתנה, ממש בחתונה עצמה (שלי!) וזה מאוד שימח וריגש אותן (לא היה דבר מקובל, לא יודעת מה ההיום).
הבאתי להן ספר יפה של תובנות על ומהחיים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מקופלת;1478397:
לפי הכותרת הייתי בטוחה, שיש כלה שמתחתנת ועדיין אין לה צלם,
או לחילופין התחתנה והתמונות נמחקו...:eek:
כולה תמונה לחברה :D (שאגב, שונאת תמונות)

גם אני חשבתי כמוך
קטעים......... :D

• הוסף לסימניות
מתנה אפשר כל מתנה

מה שמכינים זה תמונה של החברות או כאלא שיש להן מבחר אז 'מעצבים' בדף אחד את התמונות עם משפט שמתאים לחברוּת שלהן או 'תובנה על החיים' כל משפטי הפנינים האלו-באמצע של התמונות או מעל כל אחת איך שנראה לה-בתוך מסגרת ואז הרווקה תולה לעצמה בחדר שמחה ומאושרת לזכר 'הימים הטובים'

אם אין תמונות או שהחברה לא אוהבת תמונות לא נראה לי ישמח אותה עכשיו לקבל תמונה,

אפשר פשוט תמונת נוף יפה ומשפט שמתאים מעל-תשאלו אופקסטיות זה אחד הדברים הנפוצים שם ותמיד זה יפה ועושה את העבודה מחדש!

מזל טוב ובהצלחה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה