כללי כלה מאורגמי

• הוסף לסימניות
אני צריכה עבור פרסומת כלה מאורגמי
יש לכם מושג איך אני יכולה להשיג?
(או מדריך ליצירת כלה מאורגמי?)
עדיפות כמובן לראשונה
תודה רבה

• הוסף לסימניות
מה הכוונה "כלה"?
שמלת כלה?
אם כן אז יש, הבעיה שהן לא צנועות ותצטרך לחבר להן (או להניח לידן) חתיכות נוספות שיהוו את השרוולים וכדו'...

• הוסף לסימניות
משהו יודע?

• הוסף לסימניות
אני כמעט בטוחה שש. מקובר עשתה כבר כזה דבר לסלון כלות

• הוסף לסימניות
איזה סגנון?יש מלא סגנונות אוריגמי- מורכב רגיל תלת מימדי דו מימדי...

• הוסף לסימניות
שיהיה משהו יפה , אם זה תמונה , לא אכפת לי שיהיה מאד מורכב , תלת מימדי וכו'
אם זה מדריך שיהיה יפה אבל לא מורכב לעשיה

• הוסף לסימניות
כמה דקות, אני אחפש, יש לך חסימה?

• הוסף לסימניות
כן יש לי אתרוג
ואוו תודה רבה

• הוסף לסימניות
הורדתי 2 סרטונים נחמדים שאולי יעזרו, אבל הקובץ דגול מידי בשביל פרוג.
אם תשלחי לי את המייל שלך אוכל לשלוח לך

• הוסף לסימניות
תשלחי למייל של פרוג:
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sara100;1137626:
תשלחי למייל של פרוג:
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
איך נכנסים למייל של פרוג?

• הוסף לסימניות
זו אמורה להיות הסיסמא:
prog1234

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה