כללי כלה ששותה משקה אנרגיה ונופשת באפליקציה תורנית? נראה שלא, אבל 4 לוגואים מעניינים - כן!

• הוסף לסימניות
אהלן חברים,

מאז הוצאת הספר לא יצא לי לנוח הרבה ב"ה, אבל בכל זאת אשמח לשתף אתכם בארבעה לוגואים מעניינים שלא יצא לי לפרסם כאן עדיין. שנתחיל?

1. אצולה - סלון לכלה הצנועה
2. רוקס - משקה אנרגיה לקהל היעד הגברי
3. נהורא - נופשים פסטורליים בעולם באווירה יהודית
4. אפליקודש - אפליקציית ספרים תורנית מבית המותג 'חזק' (מצורף לוגו המותג, אותו לא אני עיצבתי).

תהנו! :rolleyes:

קבצים מצורפים

• 4654645.png
    4654645.png
    KB 4.9 · צפיות: 58
  • 121212.png
    121212.png
    KB 130.8 · צפיות: 65
  • 65465.png
    65465.png
    KB 5.1 · צפיות: 70
  • 6564.png
    6564.png
    KB 114.6 · צפיות: 66
  • 54654.png
    54654.png
    KB 4.8 · צפיות: 58
  • 64654.png
    64654.png
    KB 137.4 · צפיות: 56
  • 45446.png
    45446.png
    KB 3.2 · צפיות: 72
  • 454.png
    454.png
    KB 82.7 · צפיות: 56
  • 22222.png
    22222.png
    KB 3.6 · צפיות: 60
  • הוסף לסימניות
מדהימים אחד אחד

• הוסף לסימניות
חזק!!!!
כל לוגו יצירה!

• הוסף לסימניות
החזק, הכי חזק!!!

• הוסף לסימניות
אומנות.

רוקס מוצלח מאוד

• הוסף לסימניות
חיים, רק רציתי להגיב, שאין לי מה להגיב.
{ - } אין מילים!

• הוסף לסימניות
מצטרפת להודעה מס' 7
;)

אליפות. שלימות. יצירתיות.

• הוסף לסימניות
'נהורא' התפשטה על על פני
וואוו...

• הוסף לסימניות
כולם מדהימים!!!

לרוב הלוגויים שכאן כבר נחשפתי בספר הענק שלך חיים היקר

וסתם מעניין משקה האנרגיה הזה כבר יצא לשוק???

• הוסף לסימניות
לא דומה. לא כמעט. ארטליינר.

• הוסף לסימניות
איזה כיף לקרוא אתכם, תודה לכולם!

הבהרה (כתבתי זאת בהודעה הפותחת) - הלוגו של 'חזק' לא עוצב על ידי, רק 'אפליקודש'.
הצגתי אותו כאן כדי להראות כיצד לוגו האפליקציה מבוסס על אותו הקו העיצובי. :rolleyes:

נכתב ע"י פנחס אליהו;n4907837:
כולם מדהימים!!!

לרוב הלוגויים שכאן כבר נחשפתי בספר הענק שלך חיים היקר

וסתם מעניין משקה האנרגיה הזה כבר יצא לשוק???

תודה פנחס!
למען האמת - סקיצה אחרת נבחרה על ידי הלקוח מבין שתיים שעיצבתי עבורו, ומכיוון שפרטי הפרויקט שלו חסויים לעת עתה, בחרתי שם פיקטיבי למותג והרי לפניכם הסקיצה הפנויה - מחכה לעסק או למוצר מתאים שיאמצו אותה :)

• הוסף לסימניות
עוצרי נשימה אחד אחד!!
פשוט מרתק!!
אהבתי ביותר את נהורא!!!!!

• הוסף לסימניות
אחד אחד! תענוג!
אהבתי מאד את הברבור, (בעיקר כשהוא בא ללא הטקסט..)
גם המשקה אנרגיה נראה מושלם, פיספס הלקוח. מעניין מה נבחר בסוף..
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
ואוו מדהים... נקים חזקים אהבתי ביוחד את הראשון והשני...הרעיון של האפליקציה ממש חזק

• הוסף לסימניות
אשרי עין ראתה זאת

אהבתי במיוחד את הלוגו של נהורא

ואפליקודש נראה לי מידי פשוט, אין פה איזה רעיון גאוני, זה יותר פוטומונטאז' (ועם כל זה עיצבת את זה כך, חייב להיות סיבה)

את הכותרת הכי אהבתי:)
בהצלחה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אהרן ליברמן;n4910791:
ואפליקודש נראה לי מידי פשוט, אין פה איזה רעיון גאוני, זה יותר פוטומונטאז' (ועם כל זה עיצבת את זה כך, חייב להיות סיבה)

לא אגיב בשביל חיים, אבל אני מתחבר לעבודה המיוחדת שלו דווקא בגלל המינימליסטיות שהוא שם בלוגואים, כל כך מופשטים וכל כך חזקים.

לעתים אנחנו חושבים שאם לא 'נדחף' את כל העולם בכל לוגו, ואם לא נשקיע בו כמה אפקטים ועיצובים אז הוא לא לוגו, אך זה בדיוק הפוך...

• הוסף לסימניות
תודה לכולכם על התגובות הנפלאות חברים!

נכתב ע"י eti2030;n4910249:
אחד אחד! תענוג!
אהבתי מאד את הברבור, (בעיקר כשהוא בא ללא הטקסט..)
גם המשקה אנרגיה נראה מושלם, פיספס הלקוח. מעניין מה נבחר בסוף..
בהצלחה!

תודה!
לכל לקוח אני נוהג לעצב לפחות 2 סקיצות; אחת רגועה, בדר"כ לוגוטייפ, והשנייה מעט נועזת יותר.
לרוב אני בעד הנועזת, מפני שמושכת, מבדלת, מביעה ומעניינת יותר. הלקוחות לפעמים נרתעים, וזה מה שקרה גם במקרה הזה.

כשעיצבתי את הלוגו ל'דוארים', למשל, הלקוחות בחרו בסקיצה 'הנועזת', למרבה השמחה, שהניבה פירות רבים ב"ה.

נכתב ע"י אהרן ליברמן;n4910791:
אשרי עין ראתה זאת

אהבתי במיוחד את הלוגו של נהורא

את הכותרת הכי אהבתי:)
בהצלחה

תודה רבה ידיד יקר, תמיד שמח לשמוע ממך!

לגבי אפליקודש - הסיבה שבחרתי לעצב אותו בצורה הזו, הוא פשוט מפני שכך הוא משדר בדיוק את מה שהאפליקציה נדרשת לשדר, ותו לא. אדרבה - אם אין צורך להוסיף מעבר, למה לגרום לעיצוב הלוגו להזיע ולהתאמץ?
לוגו נדרש להיות זכיר, רלוונטי, יעיל ופשוט, וכל עוד הוא משיג את המטרה לשמה עוצב - המשימה הושלמה בהצלחה. אין הכרח וחובה לטמון בעיצובו רעיון גאוני ומתחכם כלשהו שלעתים גם יכול להוריד מערכו, כפי שכתב welcome (תודה).

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה