כלות! לא לאחר לצילומים. בבקשה!

• הוסף לסימניות
בהמתנה לכלה.. שוב..

כמה שזה יכול לתסכל, כל כלה חושבת שהיא תגיע בזמן (שלא לדבר על אלה שבטוחות ש׳נעשה צילומים מהר - רבע שעה ונזוז׳)
כמה שאתה מסביר להן שכלה בדרך כלל מאחרת כי יש עיכובים עם האיפור/שמלה/תסרוקת וכו׳ זה פשוט לא עוזר..

אני יודע על צלם שנותן מתנה לכלה שמגיעה בזמן, הימור שלי - זה לא עוזר הרבה..

כלות! אנא..
תתארגנו לפי שעה וחצי לפני השעה הרשמית, אל תתנו למאפרות לאפר כלה נוספת באותו היום ולהגיע אליכן שעתיים לפני היציאה, כל כך הרבה כלות הפסידו חלקים חשובים באלבום בגלל שהיו בטוחות שיהיה בסדר.

• הוסף לסימניות
אם בזכות האשכול הזה כלה אחת לא תאחר- דיינו!!!
הרגע חזרתי מחתונה בדיוק עם כזה סיפור
המאפרת עשתה עוד כלה באותו היום, מה היא חשבה לעצמה?? איזה עוגמת נפש...

• הוסף לסימניות
ו... גם לי זה קרה היום :)
למי זה לא קורה ? נדיר שכלה תבוא בזמן ... כשתמיד יש אשם תורן, המאפרת, התסרוקת, הנהג ... וכשהלקוח מציג את האלבום מי שאשם בכמות התמונות זה הצלם שהגיע בזמן וחיכה לכלה שעתיים.
כדאי תמיד לקבוע שעה קודם כדי שאיחור של שעה וחצי עדיין יותיר זמן לצילום ...
החלק הכי קשה באירוע זה ההמתנה הזאת, המתנה אחרי שהכל עומד ומוכן, פלאשים לסיור, רקעים ותאורה ... וככל שהדקות עוברות אתה מתחיל לחשב על מה מוותרים ...

ומאיר, היה נחמד להיפגש, לראות את הפנים שמאחורי הניק המוכשר :)
תוך כדי הסטודיו הפלאשים מתחילים להבזיק לי בלי סיבה, החלפתי משדר ועדיין הבעיה קיימת ... הסתבר שמאיר עבד עם משדרים דומים באולם הסמוך על אותו ערוץ :)

.

• הוסף לסימניות
התפנקת, דוד..
הבוקר האיר ואני רק עכשיו יצאתי מהאולם..

ואם בתיסכולים עסקינן - השעה ארבע וחצי לפנות בוקר, כבר ׳סגרתי שעון׳ וכל מה שאני רוצה זה רק לצלם כמה תמונות של החתן שלא הצטלם בהתחלה בכלל - ואני מוצא את עצמי מתחנן...
כסף זה לא עולה לך, למהר הביתה אתה לא ממהר, המשפחה כבר יצאה, אז במקום לשבת סתם - תן לי חמש דקות לסגור יפה את האלבום, לא חבל?
כמובן שהלקוח הוא המחליט וזה בסדר גמור, אבל בראש של צלם - זה מתסכל.

טוב אני זז הביתה.. צריך לקום בעשר..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דוד דנברג;1355982:
ו... גם לי זה קרה היום :)
למי זה לא קורה ? נדיר שכלה תבוא בזמן ... כשתמיד יש אשם תורן, המאפרת, התסרוקת, הנהג ... וכשהלקוח מציג את האלבום מי שאשם בכמות התמונות זה הצלם שהגיע בזמן וחיכה לכלה שעתיים.
כדאי תמיד לקבוע שעה קודם כדי שאיחור של שעה וחצי עדיין יותיר זמן לצילום ...
החלק הכי קשה באירוע זה ההמתנה הזאת, המתנה אחרי שהכל עומד ומוכן, פלאשים לסיור, רקעים ותאורה ... וככל שהדקות עוברות אתה מתחיל לחשב על מה מוותרים ...

ומאיר, היה נחמד להיפגש, לראות את הפנים שמאחורי הניק המוכשר :)
תוך כדי הסטודיו הפלאשים מתחילים להבזיק לי בלי סיבה, החלפתי משדר ועדיין הבעיה קיימת ... הסתבר שמאיר עבד עם משדרים דומים באולם הסמוך על אותו ערוץ :)

.
חחחח
לעלות על כזה רעיון תוך כדי הצילומים זה
ג-א-ו-נ-י!!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י SPOT;1356130:
חחחח
ג-א-ו-נ-י!!!!
זה אחד הדברים הראשונים שבודקים כשעובדים במקומות כמו ארמונות חן, היכלי מלכות, וולף וגוטניק.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י SPOT;1356130:
חחחח
ג-א-ו-נ-י!!!!
מאיר עלה על זה, העוזר שלו הגיע תוך כדי ההתרוצצות שלי בהחלפת משדר ...
שתי אולמות הפרידו בנינו, לא חשבתי על אפשרות כזאת שבאולם הסמוך יהיה צלם עם אותם משדרים.

• הוסף לסימניות
אם באיחורים עסקינן, בואו תשמעו סיפור:

לפני יותר משנתיים אחי התחתן,
הגענו לאולם והיינו בטוחים שנראה את הכלה מצטלמת,
אבל, אנחנו מגיעים ו... האולם ריק, הכלה עוד לא הגיעה (ולא באשמתה, המאפרת איפרה אותה הרבה יותר כהה מהעור שלה והיא הורידה את כל המייקאפ ושמה לעצמה מחדש:eek:)

והצלם?
איננו:confused:
אמא של הכלה ניסתה להשיג אותו כל היום בשביל לשאול אותו משהו, והוא לא ענה לה.
בסוף משהו הצליח להשיג צלם חילופי ולכלה יש 3 תמונות ליד הכסא כלה ללא שום רקעים:confused:

למחרת כשהצליחו להשיג את הצלם, הוא טען שנאבד לו היומן והפלאפון שלו בדיוק נשבר ולכן לא הצליחו להשיג אותו, הוא אמנם הבטיח אלבום דיגטלי, אך לבסוף עשינו את זה לבד, וזה חיפה על התמונות החסרות.

• הוסף לסימניות
תכניסו את הבקשה באיש לרעהו יהיה לזה יותר אפקט

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י MV25;1356406:
תכניסו את הבקשה באיש לרעהו יהיה לזה יותר אפקט
אפקט לא יהיה בכל מקרה, אולי בפורום איפור תסרוקות ותנועה זה יכול להועיל.
האשכול הזה הוא אשכול פריקת תסכול עם קולגות שמזדהים עם התחושה :) אין צלם או צלמת שלא התכונן והשקיע ובסוף הלקוח איחר, וחצי מהתוכניות ירדו לטמיון.

• הוסף לסימניות
מאיר,
אני שמחה שאחותי הגיעה בזמן [אפילו שלא הספקתי להצטלם לפניה כי לא היה לי מונית:)]
היא קבעה את התאריך לפי הספרית-מאפרת כי אותה היא רצתה ואחרינו היא הלכה לכלה שניה ולכן בחדר ייחוד היא הלכה הפוך קודם לשניה ואחרי זה אלינו.
תמיד יהיה עצבים בגללה או בהתחלה או בהמשך העיקר יש לנו תמונות מהממות ממך ואת העצבים של אחרי זה שכחנו כבר מזמן מזמן.
נהנים מהתמונות שלך כל פעם מחדש!
תמשיך להצליח!
:)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה