נכתב ע"י לנדא;1229217:קניתי שנה שעברה סט מהמם עם כסף (הכוונה לחתיכות של כסף), ממש יחודי,
שעבר כביסה בהצלחה מרובה נדמה לי בחנות של שמעיה ברבי עקיבא פינת הרב שך
(מי שכתבה מעלי ר׳ עקיבא פינת קוטלר...
לר׳ עקיבא אין פינה עם קוטלר אם אני לא טועה, אולי התכוונה לזה?)
ונתנו לי שרות נהדר במחיר זול מאד!
(אהבתי דוגמא אחת וחתיכות כסף מדוגמא שניה,
אז הוא נתן לי את הדוגמא שאהבתי, וחתיכות כסף לבחירה לתפור בעצמי ויצא מהמם ומיוחד...)
נכתב ע"י מוזיקאית;1229198:את צודקת!
אבל עדיין רוצים לכבס פעם ב..
נכתב ע"י מישהי;1229209:יש מישהי שמוכרת סטים מהממים של מלכות ועוד חברות נוספות ברחוב דבורה הנביאה בבני ברק
נכתב ע"י sari;1229219:ויינשטיין מרח' ברנדשטטר
מוכרים סטים מהממים
נכתב ע"י שמואל גרינשטיין;1229221:למה לא? יש פינה של רבי עקיבא עם תחילת רח' קוטלר (החנויות שם: צאצאינו, נעלי גורפיין, חנות מסגרות ועוד.)
בין השאר יש שם חנות לתשמישי קדושה, שאינני זוכרת מה שמה.
חני
נכתב ע"י eg;1229347:http://www.kvj.co.il/סטים-לפסח
סטים מהממים, עושים משלוחים
נכתב ע"י ארבע;1229269:המכירה בדבורה הנביאה פ' חזו"א, משפ' רוזנטל. אין לי כתובת מדוייקת ומספר טלפון.
מאד נחמדה והמחירים הוגנים.
יש גם עם סברובסקי וכסףתודה!!
אני מחפשת יותר עם סברוסקי וכסף..פחות רקמה,ועיטורים.
'מלכות ירושלים'נכתב ע"י אסתר;1228462:הסטים של מלכות ידועים ביופים
נכתב ע"י eg;1229447:יש גם עם סברובסקי וכסף
נכתב ע"י ארבע;1229445:דבורה הנביאה 17
5708580
נכתב ע"י Splash Design;1230048:ראיתי בעיתון את זה:
צפה בקובץ המצורף 190367
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים