כללי כלים וקטוריים

• הוסף לסימניות
רק וקטוריים איכותיים של:
1.בקבוק צר וגבוה עם דגש על פיה קצרה
2.כלי קיבול(כלי שמבטא זאת)
3.כלי סגור
4.כלי עטוף המשהו
5.משפך
6.מחבת

סליחה על אורך הרשימה אך תיכננתי להשתמש בתמונות ולבסוף נדרשתי לוקטורי. ממש מהרגע להרגע.
תודה על כל עזרה!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צל;682218:
רק וקטוריים איכותיים של:
1.בקבוק צר וגבוה עם דגש על פיה קצרה
2.כלי קיבול(כלי שמבטא זאת)
3.כלי סגור
4.כלי עטוף המשהו
5.משפך
6.מחבת

סליחה על אורך הרשימה אך תיכננתי להשתמש בתמונות ולבסוף נדרשתי לוקטורי. ממש מהרגע להרגע.
תודה על כל עזרה!!!
כמה תמצאי פה

קבצים מצורפים

• כלי מטבח.ai
    KB 126.5 · צפיות: 22
  • הוסף לסימניות
תודה על הענות מהירה.
אך אני זקוקה דחוף לעוד-
כמו בסגנון המצורף--->

קבצים מצורפים

• תמונה.jpg
    KB 153.6 · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
אוי מה אני עושה?
דחוף אין לאף אחד:(:(

• הוסף לסימניות
אולי זה יעזור...

קבצים מצורפים

• Honey1.ai
    KB 616.8 · צפיות: 16
  • Honey1.jpg
    KB 87.4 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
יש לי את הקבצים גם בסיומת EPS אבל משום מה לא הצלחתי להעלות את זה.. אז אם תרצי תפני אלי ואני יעביר לך....

קבצים מצורפים

• Honey4.jpg
    KB 73 · צפיות: 8
  • Honey2.jpg
    KB 41.8 · צפיות: 8
  • pat_incucina_02.jpg
    KB 541.8 · צפיות: 13
  • pat_incucina_03.jpg
    KB 339.8 · צפיות: 10
  • הוסף לסימניות
ועוד משהו אולי...
גם את זה יש לי בסיומת EPS

קבצים מצורפים

• shutterstock_11498296.jpg
    KB 119.6 · צפיות: 10
  • הוסף לסימניות
ב-ד-י-ו-ק !!!:):D
תודה מקרב לב/כלי!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה