את נראה לי מתכוונת לפרנקל ולא לפרידמן (או שיש 2)נכתב ע"י רעות כהנא;2410590:יש גמ"ח מאוד גדול לכלי בר,
משפחת פרידמן ברחוב ברסלב
תחפשי בגמחים.
הבעיתיות שם שיש להם מבחר מאוד גדול אבל אין התחייבות שאירוע שלקח יום לפניך יחזיר את הכלים שגם את הזמנת...
על כל המראות הם לוקחים מחיר סמלי של 3-6 ש"ח למראה.
יש להם קנדלברות, מרכזי שולחן ועוד.
פלמן סוקולוב 10, 6040308 בתאום צ'ק פקדוןנכתב ע"י חניק;2410521:אני מתכננת בעז"ה לעשות בר בבר מצוה של בני,
איפה יש בבני ברק גמ"ח של כלים לבר או איפה ניתן להלוות?
בשמחות תמיד בלב שמח.
נכתב ע"י רבקה א;2411092:את נראה לי מתכוונת לפרנקל ולא לפרידמן (או שיש 2)
היי סורי על ההקפצהאכן הגמ"ח ברח' ברסלב הוא של משפחת פרנקל...
יש ברח' ירושלים גמ"ח של מראות חדשות יחסית, במספר גדלים וצורות (ללא תשלום) אם מענין אותך אני יחפש לך פרטים מדויקים
בשמחות
תודההגמ"ח של פלמן מסוקולוב נסגר
יש להם רק מרכזי שולחן
דחוף פרטים יש למישו?ויש עוד גמ"ח כלים גדול בגני הדר במנחם בגין.
איך אני יכולה להגיע אל הגמח בגני הדר? טלפון? אשמח אולי לתמונות שהצעת כאן---לפרנקל מברסלב יש כלים ממש נחמדים
לזו בגני הדר יש מטורפים!!! אני יכולה לשלוח לך תמונה של בר עם כלים מגני הדר
(שימי לב זה לא בחינם אלב במחיר יחסית זול...)
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים