כלים למטבח ברמה המקצועית.

• הוסף לסימניות
מישהו יודע איפה משיגים סירי סולתם במחיר שפוי?
(חוץ מעזרה ואחווה- קרי אמפרית החסד י-ם)
אני מחפשת גם כלי עבודה למטבח של קנווד במחירי עם.
מי יכול להמליץ?
וחוצמיזה אני כבר 7 שנים רוצה לקנות מיקסר טוב שישמש לשנים
כל חנות ממליצה על משהו אחר
אני יפתח בסקר מי ממליצה על מה?
למה?
איזה דגם בדיוק? (הרי יש מליונים!!!!!!!)
וכמה שנים היא מ ש ת מ ש ת! (לא כמה שנים עיש לה את המוצר בבוידם)
תודה רבה מאוד.

• הוסף לסימניות
נראה לי שאם את רוצה תשובות מפורטות,
תעלי שאלה אחת פעם בכמה ימים , ואז יהיה לך סיכוי לקבל תשובות לכל השאלות.
בענין המיקסר משהיא פתחה אשכול בנושא בימים האחרונים.

• הוסף לסימניות
קודם כל יש עכשיו סוף עונה בהרבה חנויות
יכול להיות שתמצאי ביותר זול

לגבי מיקסר,
מה שאומרים שטוב היום
זה או בוש או קנווד
לשניהם מעלות ולשניהם חסרונות
תליו מה שיותר חשוב לך
וכמובן תלוי בתקציב שלך.....
בהצלחה

• הוסף לסימניות
מיקסר קיצנאייד מעולה!!! נסיון 7 שנים...

• הוסף לסימניות
צוקרמן - מחנה יהודה ירושלים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה