כלים של המותג GOLF AND CO

• הוסף לסימניות
האם יש למישהו ניסיון עם סטים של צלחות שהם מוכרים? (יבוא שלהם)
יש להם מבצעים טובים ומוצרים יפיפיים, אבל הדעות חלוקות לגבי האיכות.
תודה לכל העונים...

• הוסף לסימניות
יש לי סט, מה לגבי האיכות?
האם זה שביר? כן, מאד.
מתנקה בקלות. נראה נהדר.
איך עוד אפשר לדעת על האיכויות?

• הוסף לסימניות
יותר שביר- פחות איכותי. (לא מתכוונת שנשבר מנפילה על הרצפה- כל צלחת תישבר מזה, אבל השברים הקטנים והמעצבנים האלה בקצוות...)

תודה שירי, יש עוד מישהו שמכיר?

• הוסף לסימניות
אן כללים!
תלוי ממה זה עשוי.
אני לא יודעת מה יש להם עכשיו אבל כל פעם זה שונה ואם הכלים הם חרס אז אן הרבה סיכויי שלא יהיה לך את הדפיקות האלו.
בכלל כל צלחת ככל שהיא יותר עבה וכבדה יש לה יותר סיכוי לדפיקות האלו.

• הוסף לסימניות
כשהמדובר בכלי חרס/חרסינה/פורצלן וכו', אחד המדדים לבחינת איכות הכלי הוא משקלו. ככל שהכלי כבד יותר - הוא איכותי פחות, והשברים שלו מעצבנים יותר.

• הוסף לסימניות
ארבע- התכוונת כבד יחסית לגודל? כי פגשתי צלחות מאוד איכותיות שהן כבדות. השאלה אם החומר עצמו הוא כבד יותר?

• הוסף לסימניות
כנראה שיש איזשהו מדד בין גודל הכלי למשקלו, אבל צלחות איכותיות באמת (רויאל בון ודומיהן) קלות משקל (שוב, יחסית לגודלן) גם בגדלים הנדיבים. משקל כבד מעיד שהכלי עשוי בעיקר מגבס, וזהו חומר שאינו איכותי במיוחד.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ארבע;693742:
כשהמדובר בכלי חרס/חרסינה/פורצלן וכו', אחד המדדים לבחינת איכות הכלי הוא משקלו. ככל שהכלי כבד יותר - הוא איכותי פחות, והשברים שלו מעצבנים יותר.

אני רואה שאת משכילה בנושא, אולי תוכלי לאמר לי מה עדיף מביניהם? תודה:)

• הוסף לסימניות
לא ארבע אבל בכ"א.
אם אן לך בעיה תקציבית לכי על פורצלן.
יש לי סט כבר כמה שנים ואני מאוד מרוצה! גם אם זה מקבל דפיקה מהברז\כיור ולא יודעת מה זה לא נשבר ואן בו דפיקות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ליקי;693753:
לא ארבע אבל בכ"א.
אם אן לך בעיה תקציבית לכי על פורצלן.
יש לי סט כבר כמה שנים ואני מאוד מרוצה! גם אם זה מקבל דפיקה מהברז\כיור ולא יודעת מה זה לא נשבר ואן בו דפיקות.

לייקי, זה עוזר מאוד,
איפה קנית? חברה מסוימת? יש לך אזור של מחיר?

• הוסף לסימניות
אני קניתי בסולטם ב"ב ראיתי שמנהטן סנטר מחזיקה את אותו הסט אני חושבת במחיר יותר נמוך. |(שאלתי אותה כמה הסט היא אמרה 280 אבל אני לא יודעת מה הוא כולל)
החברה נקראת קשמיר. קניתי 3 סטים של 4 סועדים כולל ספל. (ככה הלך הסט שם במנהטן סנטר ראיתי שהיא מוכרת את הצלחות לחוד)
עלה לי בערך 1200 ש"ח ל12 סועדים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ליקי;693759:
אני קניתי בסולטם ב"ב ראיתי שמנהטן סנטר מחזיקה את אותו הסט אני חושבת במחיר יותר נמוך. |(שאלתי אותה כמה הסט היא אמרה 280 אבל אני לא יודעת מה הוא כולל)
החברה נקראת קשמיר. קניתי 3 סטים של 4 סועדים כולל ספל. (ככה הלך הסט שם במנהטן סנטר ראיתי שהיא מוכרת את הצלחות לחוד)
עלה לי בערך 1500 ש"ח ל12 סועדים.

טוב, זה לא בתקציב:)

• הוסף לסימניות
יש לך גם מבצע 40-50 אחוז בפוקס הום דברים מהממים וא יקרים בכלל..קניתי שם במבצע ויצא מאוד בזול...ולגבי החרס העבה קצת להיזהר כי גם לי בכלים של גולף נדפקו הפינות ונשברו הקצוות...אבל יש בפוקס הרבה מבחר..כדאי לנסות..

• הוסף לסימניות
שרית, חרסינה, שיש הקוראים לה פורצלן (לא חרס ולא קרמיקה) היא החומר האיכותי ביותר.

1,200 שקל (ומעלה) זה המחיר לכלים איכותיים.
אפשר להשיג כלים לא רעים בכלל (אם כי לא פסגת האיכות) במחיר נח יותר. שמעתי על חנות בי-ם שמוכרת סחורה מעולה במחירים טובים, אנסה לאתר פרטים אודותיה.

• הוסף לסימניות
עדיף לקנות סט יקר וטוב..מאשר 3 סטים במשך תקופת הזמן שהאיכותי מחזיק..ואז זה באמת לא משתלם..לך..זה יעלה לך כפול.. כדאי ...לחשוב על העתיד....(כנ"ל בבגדים וכל השאר הכלים)

• הוסף לסימניות
מעתיקה את התוכן:

כמעט מול מרכז כלל שברחוב יפו, מעט יותר לכיוון השוק, חנון קטנטנה בשם 'יואל צוקרמן כלי בית'. אותו צוקרמן הוא כבר שנים המשווק של המון המון מחנויות הכלי בית שאתה מכיר בכל רחבי הארץ, הוא הסיטונאי של המון המון, תשאל ותראה, וגם כשאתה בא לקנות אצלו הוא מוכר לך ביחידים, וגם אם המחיר הוא לא אותו מחיר שחנות אחרת מקבלת, אבל הוא עדיין הרבה הרבה יותר זול מבכל מקום אחר משום שהוא פשוט סיטונאי, המבחר שם יותר גדול והאיכות שם לא מוטלת בספק, הוא אדם רציני ומבין בתחום כבר המון המון שנים, ובכלל אתה צביקי כזוג צעיר, וכל מי שרוצה לקנות כל דבר שאפשרי רק לקנות בחנויות של כלי בית, אם זה סכו"ם פשוט לחלבי, או סכום יוקרתי לשבת, אם זה סכינים מכל הסוגים או מקלפים, אם זה תבניות סיליקון שאתם קונים בששת ביוקר, או סט ששת לבישול ואפיה, המחיר שם הוא הכי הכי זול שרק אפשר להשיג ! תנסה אותי, לא תתחרט.
ולגבי מערכות כלים: לפי מה שאני יודע זה תלוי בארץ בה זה מיוצר, המערכות הגרמניות כמובן הם הכי יקרות, אבל גם הכי איכותיות (ויפות בדרך כלל), יש מעוד מדינות מאירופה שהאיכות היא טובה ושם תמצא הכל.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ארבע;693806:
מעתיקה את התוכן:

כמעט מול מרכז כלל שברחוב יפו, מעט יותר לכיוון השוק, חנון קטנטנה בשם 'יואל צוקרמן כלי בית'. אותו צוקרמן הוא כבר שנים המשווק של המון המון מחנויות הכלי בית שאתה מכיר בכל רחבי הארץ, הוא הסיטונאי של המון המון, תשאל ותראה, וגם כשאתה בא לקנות אצלו הוא מוכר לך ביחידים, וגם אם המחיר הוא לא אותו מחיר שחנות אחרת מקבלת, אבל הוא עדיין הרבה הרבה יותר זול מבכל מקום אחר משום שהוא פשוט סיטונאי, המבחר שם יותר גדול והאיכות שם לא מוטלת בספק, הוא אדם רציני ומבין בתחום כבר המון המון שנים, ובכלל אתה צביקי כזוג צעיר, וכל מי שרוצה לקנות כל דבר שאפשרי רק לקנות בחנויות של כלי בית, אם זה סכו"ם פשוט לחלבי, או סכום יוקרתי לשבת, אם זה סכינים מכל הסוגים או מקלפים, אם זה תבניות סיליקון שאתם קונים בששת ביוקר, או סט ששת לבישול ואפיה, המחיר שם הוא הכי הכי זול שרק אפשר להשיג ! תנסה אותי, לא תתחרט.
ולגבי מערכות כלים: לפי מה שאני יודע זה תלוי בארץ בה זה מיוצר, המערכות הגרמניות כמובן הם הכי יקרות, אבל גם הכי איכותיות (ויפות בדרך כלל), יש מעוד מדינות מאירופה שהאיכות היא טובה ושם תמצא הכל.

תודה ארבע הצדקת!!
את צוקרמן אני מכירה אישית והם באמת אנשים מקסימים, ונותנים מחיר מצוין. חשבתי לקנות אצלם, וחיזקת את מה שחשבתי. (סתם גם לפרנס אנשים משלנו...)

• הוסף לסימניות
לי יש מערכת מעולה מהחברה האמריקאית 'קורל' בדוגמא מהממת כבר הרבה שנים.
הם כמעט ולא שבירים בנסיבות רגילות רק ממש שנופלים על הרצפה
בזמנו היה מכירה בק. צאנז ירושלים אולי היא עדיין קיימת.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה