נכתב ע"י ארבע;693742:כשהמדובר בכלי חרס/חרסינה/פורצלן וכו', אחד המדדים לבחינת איכות הכלי הוא משקלו. ככל שהכלי כבד יותר - הוא איכותי פחות, והשברים שלו מעצבנים יותר.
נכתב ע"י ליקי;693753:לא ארבע אבל בכ"א.
אם אן לך בעיה תקציבית לכי על פורצלן.
יש לי סט כבר כמה שנים ואני מאוד מרוצה! גם אם זה מקבל דפיקה מהברז\כיור ולא יודעת מה זה לא נשבר ואן בו דפיקות.
נכתב ע"י ליקי;693759:אני קניתי בסולטם ב"ב ראיתי שמנהטן סנטר מחזיקה את אותו הסט אני חושבת במחיר יותר נמוך. |(שאלתי אותה כמה הסט היא אמרה 280 אבל אני לא יודעת מה הוא כולל)
החברה נקראת קשמיר. קניתי 3 סטים של 4 סועדים כולל ספל. (ככה הלך הסט שם במנהטן סנטר ראיתי שהיא מוכרת את הצלחות לחוד)
עלה לי בערך 1500 ש"ח ל12 סועדים.
נכתב ע"י ארבע;693794:אלו הפרטים אודות החנות:http://ladaat.net/forum/index.php?topic=12720.msg223639#msg223639
נכתב ע"י ארבע;693806:מעתיקה את התוכן:
כמעט מול מרכז כלל שברחוב יפו, מעט יותר לכיוון השוק, חנון קטנטנה בשם 'יואל צוקרמן כלי בית'. אותו צוקרמן הוא כבר שנים המשווק של המון המון מחנויות הכלי בית שאתה מכיר בכל רחבי הארץ, הוא הסיטונאי של המון המון, תשאל ותראה, וגם כשאתה בא לקנות אצלו הוא מוכר לך ביחידים, וגם אם המחיר הוא לא אותו מחיר שחנות אחרת מקבלת, אבל הוא עדיין הרבה הרבה יותר זול מבכל מקום אחר משום שהוא פשוט סיטונאי, המבחר שם יותר גדול והאיכות שם לא מוטלת בספק, הוא אדם רציני ומבין בתחום כבר המון המון שנים, ובכלל אתה צביקי כזוג צעיר, וכל מי שרוצה לקנות כל דבר שאפשרי רק לקנות בחנויות של כלי בית, אם זה סכו"ם פשוט לחלבי, או סכום יוקרתי לשבת, אם זה סכינים מכל הסוגים או מקלפים, אם זה תבניות סיליקון שאתם קונים בששת ביוקר, או סט ששת לבישול ואפיה, המחיר שם הוא הכי הכי זול שרק אפשר להשיג ! תנסה אותי, לא תתחרט.
ולגבי מערכות כלים: לפי מה שאני יודע זה תלוי בארץ בה זה מיוצר, המערכות הגרמניות כמובן הם הכי יקרות, אבל גם הכי איכותיות (ויפות בדרך כלל), יש מעוד מדינות מאירופה שהאיכות היא טובה ושם תמצא הכל.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים