כללי כלי הבחירה בפטושופ

• הוסף לסימניות
שלום!

אולי מישהו נתקל בבעיה מוזרה כזאת??

אני בוחרת אוביקט מסויים עם כלי הבחירה וזה בוחר לי מקומות נוספים בלי קשר בצד אחר של התמונה (שמאל וימין, למעלה ולמטה....)

אשמח אם תוכלו לעזור לי, יש לי גרסת CC2017 אולי משהו בהגדרות צריך שינוי, כי זה עבד לי בעבר מצויין!

תודה רבה
ויומטוב.

• הוסף לסימניות
עם איזה כלי?
בהנחה שמדובר בבחירה עם כלי מטה הקסם,
תוכלי להגדיר את טווח הצבעים הקרובים ב- tolerance

fetch

• הוסף לסימניות
שימי לב אם זה מסומן ....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 456;n4903924:
שלום!

אולי מישהו נתקל בבעיה מוזרה כזאת??

אני בוחרת אוביקט מסויים עם כלי הבחירה וזה בוחר לי מקומות נוספים בלי קשר בצד אחר של התמונה (שמאל וימין, למעלה ולמטה....)

אשמח אם תוכלו לעזור לי, יש לי גרסת CC2017 אולי משהו בהגדרות צריך שינוי, כי זה עבד לי בעבר מצויין!

תודה רבה
ויומטוב.

שימי לב שאת נמצאת על השכבה הרצויה ממנה את רוצה לבחור.
אם את רוצה לבחור במקביל מתוך כמה שכבות, סמני בסרגל הכלים למעלה את האפשרות Sample All Layers או שתלחצי על Ctrl+Shift+Alt+E כדי ליצור שכבה שטוחה חדשה, ובה תבחרי את החלק הרצוי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חיים בניסטי;n4904143:
שימי לב שאת נמצאת על השכבה הרצויה ממנה את רוצה לבחור.
.
כמה נכון....
ב-90% מה"בעיות" בפוטושופ, הפתרון הוא בשכבות.
שכחתי מזה לרגע :)
מעניין לשמוע מפותחת האשכול, האם ואיך הסתדרה....

• הוסף לסימניות
אני עושה בדיוק כמו שהסבירו כאן, אבל זה לא הבעיה

אני בוחרת עם כלי הבחירה המהיר (quik selection) ואיפה שאמור להיות כתוב mask edge כתוב לי select and mask

וכשאני נכנסת לשם ורוצה לבחור שיער -לפוטומונט'ז זה לא כאילו ממשיך את כלי הבחירה, וניסיתי לשחק עם ההגדרות ולא הצלחתי,

אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי.

אני תקועה עם העבודה............

תודה רבה!!!!!!!

• הוסף לסימניות
select and mask זה mask edge החדש.
אם רוצים את הישן אפשר ללכת לתפריט select וללחוץ על shift ואח"כ על select and mask אז מקבלים את הRefine Edge הישן.
בכלי החדש כדי לבחור שערות צריך לבחור את המברשת 2 מלמעלה

• הוסף לסימניות
תודה רבה מאוד!!!!!
סוף סוף!!!!!!!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה