דרוש מידע כלי הגשה לצ'ולנט

• הוסף לסימניות
אולי מכאן תצמח הישועה.... :unsure:

נשבר לנו כלי ההגשה של הצ'ולנט:coffee: אחרי ששירת אותנו נאמנה שנים טובות ורבות. חיפשנו וחיפשנו ובנתיים לא מצאנו שום תחליף.

אולי יש לכם רעיון איפה אפשר לקנות כלי הגשה גדול, נראה יפה, עם מכסה, אולי גם עם מעמד, שאפשר להכניס למדיח???

• הוסף לסימניות
אולי מכאן תצמח הישועה.... :unsure:

נשבר לנו כלי ההגשה של הצ'ולנט:coffee: אחרי ששירת אותנו נאמנה שנים טובות ורבות. חיפשנו וחיפשנו ובנתיים לא מצאנו שום תחליף.

אולי יש לכם רעיון איפה אפשר לקנות כלי הגשה גדול, נראה יפה, עם מכסה, אולי גם עם מעמד, שאפשר להכניס למדיח???
כזה סגנון?
Screenshot_20230803-200226_Chrome.jpg
Screenshot_20230803-200144_Chrome.jpg
Screenshot_20230803-200116_Chrome.jpg
Screenshot_20230803-200111_Chrome.jpg

• הוסף לסימניות
תודה, הם נראים לי קצת קטנים ולא כ"כ קלים להעברה. הם הגיעו מאתר מסוים? כי אני אוכל לבדוק שם האם יש משהו יותר מתאים.

• הוסף לסימניות
יש בסגנון הזה בקניון רמות...
1 + 2
יצא לי שלוש מגשים ב89 ש"ח
היה שם כמה גדלים....
הם טובים גם לתנור... הא וזה בלי מכסה....

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
לי יש מפוקס קערה שטוחה מלבנית עם 2 ידיות. (יש לי את הסט צלחות של זה)
מעולה ומוצלח
לפעמים אני משתמשת באותה סידרה בקערה מרובעת גדולה. תלוי בכמות האנשים
למה צריך משהו מיוחד עם מכסה??
הכלים הנל משמשים לעוד כל מיני דברים.ץץ

• הוסף לסימניות
חיפשתי מאוד כלי מתאים ולא מצאתי.
אז הגעתי למסקנה שזה הכי פרקטי .
'צלולנט בתבנית חד פעמית?
בכללי בלי להיות מאד אלגנטית אבל שבת אני מגישה בכלים של ממש בלי תבניות ובלי חד פעמי...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה